Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נתעלם מהיופי, למה בעצם צריך לנקות את האיזור של הג'אנט? הכוונה לברזל עצמו, ובנוסף גם לבית הגלגל. (הקשת שהגלגל יושב מתחתיה) למה בעצם צריך לנקות אותם?

בינתיים הבנתי גם כן שאם הלכלוך על הטאסות יורד עם מים ושמפו רכב, אין מה לחפש חומר יעודי. אז אצלי זה יורד אפילו בלי מים בינתיים. עם מים, הכל פשוט מחליק ממנו. עם שמפו חבל על זה הזמן. :lol:

כמו כן, הבנתי שהטאסות מצופות בלכה כמו הצבע של הרכב, וצריך להגן גם עלייה. האם ליישם ווקס (עם אפליקטור נפרד ויעודי כמובן! וגם מיקרופייבר יעודי ונפרד) לטאסה? או אוטם צבע? או שנייהם?

כרגע יש לי רק טרטל ווקס אייס. האם יש תועלת לתת שכבה של הדרעק הזה לטאסה? (לא באמת דרעק, אחלה חומר. קל ליישום, אחלה תוצאות, לא משאיר משקעים, אבל ממש לא שורד חצי שנה. :lol:)

תודה.

פורסם

הסיכוי היחיד של טרטל ווקס אייס להגן על הג'אנט זה אם תפרק אותו, תנקה אותו, תיישם עליו את הווקס תעטוף אותו בניילון נצמד ותשמור את הג'אנט מתחת למיטה, בצל ובמקום קריר.

כל סיטואציה אחרת בה הג'אנט מתפקד תבטל את השפעת הווקס הבנוני הזה.

בנימה רצינית יותר, שורר חום רציני באזור הזה ולכן ווקס לא יתאים (שום ווקס), אוטמי צבע יתאימו בחלקם אבל אל תצפה לעמידות מטורפת.

הגנה מסוג Coating תספק את העמידות הגבוהה ביותר.

האם אתה צריך לרוץ ולרכוש הגנה כזו? לא חייב.

במידה ויש לך מקום נוח לעבוד בו (חצר) ואין לך בעיה לפרק את הג'אנטים מדי חודשיים תוכל ליישם FK1000P שהוא אוטם צבע מעולה ועמיד ולא יקר. או כל אוטם אחר שיש ברשותך.

למה צריך לנקות את הג'אנט? לא צריך, זה לא רשום בספר של היצרן. תלוי בך וברמת הניקיון שמספקת אותך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

Kenworth, אני התכוונתי לטאסות, לא לג'אנטים, כשדיברתי על הווקס או האום צבע.

אבל אני רוצה להבין, (ואולי אני שואל בפורום הלא נכון :lol:) האם חוץ מיופי, יש בכלל צורך לנקות את הברזלים עצמם, או את הטאסות?

פורסם

Kenworth היקר!

ה FK הוכח שהוא מעולה גם לצבע הרכב וגם לג'אנטים,הרי זה שילוב מבורך אך דע שיש עוד מתחרים שלא מאכזבים.

אתן רק את הדוגמאות שיצא לי להתעסק ולחקור (וגם ליישם)

Bouncer’s Looking Sweet Wheel Wax- מוצר מאוד איכותי שמותאם להגן מכל הרעות החולות שהג'אנט חשוף אליהם,מציע עמידות גבוה בהתחשב לחום השורר על הג'אנט.אומנם המוצר הוא "ווקס" אבל הוא fully synthetic כלומר עם תכונות של סילנט.

Poorboys Wheel Sealant-שילוב של איכות ומחיר אטרקטיבי זה השם השני של החברה הזו. זהו סילנט עמיד במיוחד ונמכר מאוד באירופה.אחרי יישום הסילנט חושף ג'אנט מבריק מאוד ושיטינג מעולה וכמובן הגנה מיטבית.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
Kenworth היקר!

ה FK הוכח שהוא מעולה גם לצבע הרכב וגם לג'אנטים,הרי זה שילוב מבורך אך דע שיש עוד מתחרים שלא מאכזבים.

Bouncer’s Looking Sweet Wheel Wax- מוצר מאוד איכותי שמותאם להגן מכל הרעות החולות שהג'אנט חשוף אליהם,מציע עמידות גבוה בהתחשב לחום השורר על הג'אנט.אומנם המוצר הוא "ווקס" אבל הוא fully synthetic כלומר עם תכונות של סילנט.

Poorboys Wheel Sealant-שילוב של איכות ומחיר אטרקטיבי זה השם השני של החברה הזו. זהו סילנט עמיד במיוחד ונמכר מאוד באירופה.אחרי יישום הסילנט חושף ג'אנט מבריק מאוד ושיטינג מעולה וכמובן הגנה מיטבית.

והאם זה יתן לי משהו מעבר לברזל נוצץ?

לא לשכוח, זה לא ג'אנטים מאלומיניום. זה ברזלים. הכי פושטי שיש. עם טאסת פלסטיק.

פורסם
והאם זה יתן לי משהו מעבר לברזל נוצץ?

לא לשכוח, זה לא ג'אנטים מאלומיניום. זה ברזלים. הכי פושטי שיש. עם טאסת פלסטיק.

לא דובר על ג'אנט ברזל באופן כללי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
Kenworth היקר!

אכן Poorboys Wheel Sealant נהדר :)

קובי

:-)

פורסם
מה הכוונה "יתן" משהו מעבר?

זה בסך הכל למראה כללי נקי ואסתטי, לא יגרום לרכב לבלום טוב יותר.

הכוונה להגנה על הברזל עצמו מחלודה או דברים אחרים.

פורסם
נקיון של הברזל לא ימנע חלודה.

נ"ב: הגבתי לך בשרשור לקראת רכישה שלך מאתמול, מוזמן להציץ.

כן, ראיתי כבר. תודה. לא הגבתי כי אני מחכה לעוד תגובות ודעות. יש עוד מלא זמן, אני קונה רק אחרי שהמשלוחים שלי מגיעים. :-D

פורסם

שהייה לנו במשפחה את המאזדה ויום אחד גנבו את הטאסות אז בא לי רעיון איך לנסות לשפר את המראה העגום והמכוער אז ניקיתי עם סבון ומטלית מספר רב של פעמיים את הברזל עצמו ולסיום שמתי קצת WD40 וניגבתי ,וזהו למעשה עד היום שהרכב אצל אחי ראיתי ש הברזלים נראים במצב סביר ולא עם חלודה . וכיום יש לרכב המדובר טסאות כאלה תחליפיות שקונים ב 80 שקל בערך .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...