Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מסוג פולקסווגן גולף 1600 מודל 2004. לפני מספר חודשים נדלקה נורת מנוע (צהובה) שגרמה לי לחשש רב. בטיפול במוסך טענו שהבעיה היא חיישן אלפא בעל 4 חוטים שאותו צריך להחליף. עבור התיקון שילמתי 1400 שקל. המוסכניק ביטל את הנורה הדולקת ואמר לי כי הוא פתר את הבעיה. כעבור מספר ימים נדלקה הנורה שוב. כשחזרתי ושאלתי אותו לפשר חזרת הנורה, הוא הסביר כי יש תקלה נוספת. כעבור מספר ימים ניגשתי לעשות טסט לאוטו ועברתי. אני לא יודע מה לעשות עם הנורה הזו. יש למישהו הצעה?

פורסם

מה זה חיישן אלפא? אני מכיר רק חיישן למבדא, ולפי תיאורך זהו אכן החיישן שהוחלף.

שאל את המכונאי שלך מהו קוד התקלה שהופיע לו וחזור לעדכן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נורת המנוע הצהובה נקראת check engine light לצרוך פענוח התקלה יש לחבר סורק ולקרוא את הקוד שבדרך כלל מתחיל בp אנא שאל את מי שביצע את הבדיקה מהו הקוד...

אשמח לעזור

פורסם
ברשותי רכב מסוג פולקסווגן גולף 1600 מודל 2004. לפני מספר חודשים נדלקה נורת מנוע (צהובה) שגרמה לי לחשש רב. בטיפול במוסך טענו שהבעיה היא חיישן אלפא בעל 4 חוטים שאותו צריך להחליף. עבור התיקון שילמתי 1400 שקל. המוסכניק ביטל את הנורה הדולקת ואמר לי כי הוא פתר את הבעיה. כעבור מספר ימים נדלקה הנורה שוב. כשחזרתי ושאלתי אותו לפשר חזרת הנורה, הוא הסביר כי יש תקלה נוספת. כעבור מספר ימים ניגשתי לעשות טסט לאוטו ועברתי. אני לא יודע מה לעשות עם הנורה הזו. יש למישהו הצעה?

אולי חיישן למדה הוא התכוון. כמס אליו ותגיד לו שיביא לך את קוד התקלה או את קודי התקלה. לפעמים יש מספר קודים על המנורת צ'ק מנוע.

פורסם

לדעתי הוא לא מקצועי ולא הייתי סומך עליו. הייתי ניגש למוסך ודורש את הכסף בחזרה. לאחר מכן, אם אתה גר במרכז, הייתי נוסע למוסך רון שמומלץ כאן וסוגר את העניין.

פורסם

דעתי היא לא מקצועית לעילא ולעילא כמו שדעתך, לדעתי, היא לא מקצועית לעילא ולעילא. היא כמובן מבוססת, אם לא הבנת, על סמך כל מה שפותח השרשור כתב.

פורסם
דעתי היא לא מקצועית לעילא ולעילא כמו שדעתך, לדעתי, היא לא מקצועית לעילא ולעילא. היא כמובן מבוססת, אם לא הבנת, על סמך כל מה שפותח השרשור כתב.

פותח השרשור נכנס עם הרכב למוסך ובבדיקה התגלה שחיישן למבדא מקולקל. הותקן לו חיישן חדש והתקלה אופסה. כעבור כמה ימים הנורה שוב דלקה. מר בחור חזר למוסך ובבדיקה התגלה שהפעם מדובר בתקלה אחרת, שטרם ידוע לנו מה היא.

איך בדיוק אתה מסיק מהשתלשלות העניינים על מקצועיותו של המוסכניק? האם החלפת חיישן למבדא היא ערובה לכך שלא יהיו תקלות אחרות ברכב?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

א. מאיפה אתה יודע שהותקן לו חיישן חדש ומתאים?

ב. רכב נוסע ולא מדליק כנראה נורת תקלת מנוע במשך שנים. יום אחד, מחליט המכונאי, על שתי תקלות שונות בהפרש של ימים. עכשיו תגיד לי מה ההסתברות לשתי תקלות שונות שמדליקות את הנורה בהפרש של מספר ימים.

• תוכן חדש...