Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני מציע לו חיפושית.

כל הפיאט אונו והקליאו שאתם מציעים לו פה ודומיהן יכולות להיות מציאות ויכולות לרושש לו את הכיס.

בזמנו בתיכון לחבר הייתה חיפושית והיינו חוזרים ביחד הביתה וזה אחלה רכב.

כל בעיה מכנית שתהיה לו הוא יוכל לפתור בקלות אולי אפילו בעצמו, חלקים עולים גרושים ויש בשפע.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום רב.

בגדול אין לך ברירה אלא להתפשר על רכב עד 10 אלף ש"ח שזה אומר רכב שנוסע , כדי שלא תתבייש לסוע עליו זה אמור להיות רכב עם קוסמטיקה שמורה , סלון נחמד, מערכת שמע סבירה , מזגן .

רכבים בתקציבך הם ממש ישנים עד שנת 2000 לערך , ישן לא אומר שלא נוסע ולא טוב.

תחפש רכב עם ידיים נמוכות , קלומטראג' נמוך , מטופל .

תחזוקת רכב חודשית לא כולל דלק וביטוח זה 300-500 ש"ח בחודש ( מדובר על צמיגים על ברקסים וטיפולים)

ביטוח היום חובה + מקיף 3500 ש"ח

דלק תראה אתה תסתדר עם החבר'ה 20 ש"ח כל אחד ויהיה בסיידר.

מקווה שעזרתי בדילמה הלא קלה שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הוא ביקש רכב שהוא לא יתבייש לנסוע בו ואתה מציע לו חיפושית ?

ולמה לנסוע בחיפושית זה בושה? כשאתה רואה חיפושית נוסעת אתה מצביע וצוחק? תסביר.

לדעתי, להשקיע את כל ה10K בקניית הרכב זו טעות. עדיף לקנות מכונית ישנה יחסית (תחילת עד אמצע שנות ה90) שמורה, עם יד נמוכה - יש מציאות כאלה לפעמים- ב4K בערך ואת שאר הכסף לשמור לביטוח ולטיפול גדול של אחרי קנייה במוסך.

אם תקנה רכב כמה שיותר חדש בכל ה10K לרוב יהיה מדובר ברכב שנאנס ונשחט, שהמוכר רק מנסה להפטר ממנו ולכן המחיר בהתאם. השנתון לא מדבר בסכומים כאלה, אלא מצב הרכב בלבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם לא חיפושית אז פיאסטה שנות ה90 האופציה הכי טובה.

כמה שפחות חשמל, כמה שפחות פיצ'רים שיכולים להתקלקל.

פורסם

בתקציב כזה ובהחלט בצדק מומלצת הפונטו. רכב מודרני יחסית (יחסית לאונו ולשאר מה שהוצע כאן. חיפושית זה כבר רכב מגניב אז לא נשווה) ועם עלויות זולות.

אני החזקתי כזה עד לא מזמן. חסרות לי עלויות ההחזקה הזולות שלו וצריכת הדלק הנפלאה.

אפשר למצוא שמורות במחיר טוב משנתון גבוה יחסית ( 98-99)

בכל רכב חשוב לא להתפשר על בערך. רק רכב שמור

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
ולמה לנסוע בחיפושית זה בושה? כשאתה רואה חיפושית נוסעת אתה מצביע וצוחק? תסביר.

לדעתי, להשקיע את כל ה10K בקניית הרכב זו טעות. עדיף לקנות מכונית ישנה יחסית (תחילת עד אמצע שנות ה90) שמורה, עם יד נמוכה - יש מציאות כאלה לפעמים- ב4K בערך ואת שאר הכסף לשמור לביטוח ולטיפול גדול של אחרי קנייה במוסך.

אם תקנה רכב כמה שיותר חדש בכל ה10K לרוב יהיה מדובר ברכב שנאנס ונשחט, שהמוכר רק מנסה להפטר ממנו ולכן המחיר בהתאם. השנתון לא מדבר בסכומים כאלה, אלא מצב הרכב בלבד.

לשאלתך צוחק כן , מצביע לא.

וכן לנסוע בחיפושית זה מפדח.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לשאלתך צוחק כן , מצביע לא.

וכן לנסוע בחיפושית זה מפדח.

זה מסכם את מה שאני חושב על התשובה הזאת.

images?q=tbn:ANd9GcTBSBtsGuhTrjcbrI1cOu-dAJeiJ9hblRsdsKTwe02dqW_5TlKQBA

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה לבאס את הילד?

תנו לו להרגיש בעל הבית. אני בעד שנערים צעירים יגלו אחריות מגיל צעיר. זה בהחלט שיעור טוב לחיים. ככה הוא גם ילמד לשמור על הרכוש שלו ולנסוע כמו בן אדם. זה גם יצמצם תאונות ועברייני תנועה שיבינו שלקרוע את האוטו = לקרוע את הכיס.

לעניין סוג הרכב. בגלל שהדלק זניח מבחינתך הייתי ממליץ בחום רב על שברולט קוואליר. אתה יכול למצוא אפילו שנת 2002 במחיר הזה ואם תחפש טוב אז גם קופה מהשנתונים הראשונים.

רכב מרווח וכיפי לנהיגה. אמין וחזק רק דורש תשומת לב וטיפולים בזמן

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
אל תשכח ביטוח שזה +-5 אלף.

את הרכב הראשון שלי קניתי ב9 אלף ש"ח. צרפתיה זקנה אבל שמורה משנת 92.

אחח אני מתגעגע.

הצרפתיות של פעם, זה לא הצרפתיות של היום

פורסם

רכב אמין ונראה טוב יחסית זה שברולט אבאו 2004. המינוס היחיד זה 1 כוכבי בטיחות אם אני זוכר נכון, אבל סך הכל הרכב נראה מאד יפה וצעיר.

אם אתה מתגייס, אל תקנה רכב, תשתמש ברכב של אבא, את הרכב הראשון שלך תקנה כבר אחרי הצבא, חבל על הכסף.

לא ציינת איזה גיר אתה מעדיף,ידני? אוטומט?

פורסם
הצרפתיות של פעם, זה לא הצרפתיות של היום

את הפיג'ו הקשישה החלפתי בסיטרואן 2002, שתים כאלה ליתר דיוק, כי אחת הלכה לעולמה בתאונה. (וסיטרואן קסארה נכנסת לתקציב של פותח השרשור)

אין לי אף מילה רעה להגיד על הצעירות יותר. ההפך הוא הנכון.

אך בעקבות הלב חזרתי אחורה בזמן לצרפתיה מסוג רנו שנת 95.

פורסם

אני חושב שכדאי שתלך על פיאסטה 98-97 , ידנית או אוטומטית אתה תבחר, אוטו זול אמין והביטוחים עולים כלום כסף , הסכום יספיק לך לאוטו וביטוח . באמת אוטו מעולה לאוטו ראשון . מניסיון האוטו הראשון שלי ורק זכרונות טובים ממנו .

• תוכן חדש...