Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם הקשקאי יתרסק מול משאית. מובן שככל שמסת הרכב משמעותית בנושא מבחני הריסוק - ה-EuroNCAP צדרג את המכוניות לפי קבוצות משקל ואין ספק שקשקאי יטרוף אלטו. מצד שני - מאן יטרוף קשקאי. אתה מחזיר אותי לחוברת של "אוטו" (או "טורבו", או איך שנקרא אותו מגזין רכב) מקיץ 1982, שערך "מבחן דרכים" לזלדה M113, וציין מחד את חוסר הנוחות, אבל מצד שני את רמת הבטיחות (כמובן הכל בהומור רב).

ובכל זאת לכוכבי הבטיחות יש משמעות, הרי המבחנים הם ריסוק כנגד קיר קשיח או עגלה סטנדרטית, לא מול רכב אחר שגם לו יש אזורי קריסה.

אצל האמריקאים הדירוג מתבצע אחרת - מסת הרכב מוסיפה (או מורידה) נקודת מציון הבטיחות, כלומר רכב קל יקבל ציון נמוך גם אם ההגנה שהוא מעניק לנוסעיו במבחן הריסוק תהיה מושלמת.

כך חשבתי, אם כך, האם באמת נחוץ לקחת את נושא הבטיחות בחשבון? אני מתאר שאדם הרוכש רכב לא ירכוש אחד עם 3 כוכבים, וכל קונה רוכש רכב עם 4 כוכבים במקרה הכי גרוע. אני מתכוון כמובן לסגמנט הסופר מיני והמיני

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרבית הדגמים עומדים בתקן של 4-5 כוכבים. האלטו אינו עומד בו, מדובר בדגם ישן יחסית.

עדיין יש משמעות למבחני הריסוק בדגמים הקטנים, הרי חלק גדול מהתאונות יהיה עם דגמים במשקל דומה או מעט יותר כבדים, ולא עם משאיות ואוטובוסים - ואז ההגנה שניתנת על ידי הרכב המתוכנן נכון בהחלט עשויה להציל חיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...