Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני מעוניין לרכוש מכשיר ספיריט לסיוויק שלי.

ישנו סיכוי שאקבל ספיריט משכן.

הבעיה היא שהספיריט שלו היא של אורנג' ואני לקוח של סלקום.

האם פריצת מכשיר כזה אפשרית?

זה עשוי לעשות בעיות קליטה ותפקוד של המכשיר?

אשמח לכל פיסת מידע לגבי פעולה כזו, במה פריצה שכזו כרוכה?

תודה מראש.

שלומי.

פורסם

ראשית - אתה צריך לקוות שהתדרים תואמים (תדר ה-GSM של אורנג' הוא 900 מה"צ ושל סלקום 1800 מה"צ). אם מדובר בדור שלישי שלתי הרשתות פועלות באותו פס (2100 מה"צ).

שנית - ככל הנראה שהחוק של פתיחת מכשירים ל-sim free לא חל על מכשירים ברכב. כך טענו מספר פעמים בפלאפון כאשר רציתי לשחרר את האלקטל ברכב של אשתי. אם זה המצב כנראה שלא תוכל לפתוח את המכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני התקשרתי לתמיכה הטכנית והנציג נתן לי את הקוד לסימפרי. מאוד, אבל מאוד פשוט.

תבקש מהשכן להתקשר לאורנג' ולבקש שיפתחו לו את המכשיר לכולם. הקוד מותאם למספר הסריאלי.

נ.ב

הספק הסלולארי שלי, בזמנו, לא היה אורנג'.

פורסם

בעניין הזה אורנג' תמיד היו יותר הוגנים מהאחרים. פתחתי פעם 6 מכשירים בהדרכה טלפונית. פלאפון זוועתיים, מכריחים אותך לגשת למרכז שרות ושם אתה עובר חקירת שב"כ לגבי סיבת הפתיחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...