Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה האדם הכי פחות מתאים לסנגר על עובדיה, הן בשל חוסר ידע והן בשל דעותי, אבל לדעתי אתה מסתכל על העניין בעינים צרות ומוכוונות מטרה. על פי מה שאני יודע הוא דווקא נחשב לפוסק מקל יחסית, ואחד שעשה לא מעט מאמצים לחבר את ההלכה עם העולם המודרני ולטשטש הבדלים עדתיים (בין הספרדים). ברור שלנו, החילונים/אתאיסטים זה נראה לפעמים מגוחך, אבל למי שכל חייו חי תחת פוסקים מחמירים מאוד מדובר על סוג של מהפיכה.

ושוב, לא צריך להסכים עם דרכו או פסיקותיו בשביל להכיר בעובדה הפשוטה שמדובר על אחד מגדולי הרבנים בדורינו. זה לא אומר שצריך להעריץ או אפילו לכבד אותו, רק להבין שבמשך שנים רבות מאוד היה סמכות דתית עליונה למיליוני אנשים. גם עם דעותיו של גנדי למשל לא הסכמתי מעולם, אך לא הייתה לי שום התנגדות או הפתעה שמותו זכה לכיסוי תקשורתי נרחב. אתה צריך לנסות להפריד בין הביקורת שלך על פועלו של האיש לבין הביקורת על התנהלות התקשורת, קצת קשה לי להבין נגד מה אתה יוצא.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאותם אנשים פשוט אין עדת מאמינים כמו שיש לרבנים למשל. אלה אנשים צנועים שלא צועקים בראש חוצות ומציגים את פועלם לכל דורש.

לא יודע איפה זה פורסם, אבל סיפרו לי שהגרופים של הרב ניפצו 10,000 אייפונים והם מאמינים שזה יעזור להבראתו. אם זה נכון זה מראה עם מי יש עסק.

http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-14a01a499505141006.htm

No hope for the human race.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מאחר ואנחנו באוף טופיק, בא ניתן אוף טופיק רלוונטי לשרשור הזה.

השבוע נהרגו "שני חיילי צה"ל".

למה המרכאות?

כי אחד מהם הוא לוחם אשר במהלך פעילות מבצעית נורה ע"י צלף, כמה איזכורים בחדשות, כמה עיניים דומעות ויאללה, אפשר לחזל"ש.

לעומת זאת, "חייל צה"ל" השני עשה רעש גדול בתקשורת, "חייל צהל נחטף ונרצח", "חטיפה לאור יום" כמה מבזקים מיוחדים, כמה קשקשת מיותרת על מה שבסופו של יום הוא סוחר סמים שנרצח במהלך עיסקת סמים ועצם העובדה שהוא חייל צהל ככל הנראה לא ממש קשורה לעניין (או שקשורה בצורה עקיפה).

לא שאני חו"ח מעודד או אדיש לכל רצח מכל סוג שהוא אבל דחילק, התקשורת הזאת ירדה מהפסים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הפסטיבל סביב עובדיה יוסף מעיד הרבה על המדינה שלנו, ולא לטובה. האיש מחרחר מדון ומפלג את המדינה, היה ראוי להוקעה על הרבה מדבריו - החל מיחסו לנשים וכלה למי שאינו מעדת מאמיניו האישית.

יותר מזה שהוא מחרחר ריב לדבריך, לדעתי - בשנים האחרונות, קרוביו מחרחרים ריב באמצעותו (לא נראה לי שהיתה לו מספיק שליטה עליהם בגלל גילו המופלג).

איני נמנה עם חסידיו, וכמה מאמרותיו (או אמרות קרוביו שהושמו בפיו) - אין להן מקום ולא היו צריכות להאמר.

יחד עם זאת, היכולת שלו להקנות לעצמו כח, עוצמה וקהל מאמינים רב - מעידים קצת על האיש ותכונותיו.

יש גם דברים חיוביים שעשה במשך השנים (שאחרים בתחומו, לא רצו להתעסק בהם).

דווקא שמתי לב שבחדשות ששודרו בחג, יש קצת רגיעה בפסטיבל. אולי לבקשת קרוביו שלא יעסקו עם זה בחג (?).

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי החייל שנחטף ונרצח - המהומה היתה בעקר בגלל הפוטנציאל לפרשת שליט חדשה. חטיפה וסחיטה מסוג זה מהווה בעיה לאומית, בלי קשר להתנהגותו של החייל - בדומה לפרשת טננבוים.

לגגבי הפסיקות של עובדיה יוסף - איני מכיר אותן, והאמת היא שהן גם לא מכניינות אותי יותר מדי, לאור הסלידה הכללית שלי ממוסד הרבנות. העניין הוא שהדרשות השבועיות שלו נטפו הרבה ארס. משהו שמדינת ישראל לא יכולה להרשות לעצמה, בודאי מפי אדם שיש לו כל כך הרבה עוקבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בזמן שכל עם ישראל ואחותו נמצא במתח, קוססים ציפורניים, מורטים שערות וצמודים לאמצעי המדיה השונים בכדי להתעדכן לגבי מצבו של הרב עובדיה יוסף. בזמן הזה, הלך לעולמו אדם ששייך לדור שהולך ונעלם. איש משכמו ומעלה, מלח הארץ. אני מודה, אני לא מכיר אותו ואין לי קשר אישי אליו אבל בכל זאת אני מרגיש שמדינת ישראל איבדה נכס אמיתי. מדי שנה הולכים לעולמם אנשים שתרמו מעל ומעבר למען מדינת ישראל. חלקם קשורים במשימות חשאיות וחשובות שעדיין אי אפשר לחשוף אותן ולכן אי אפשר לחלוק להם את הכבוד הראוי. עבור כל אותם גיבורים, אנונימיים או לא, בעבורם, לעולם לא יסגרו כבישים, לא תראו משלחת של שרי ממשלה כאלה ואחרים באים לבקר אותם על ערש דווי ולא תראו את אותם שרים באים לנחם.

זה לא חדש שאתה שונא דתיים, ואל תנסה להתכחש כי אתה שונא.

פתחת את השרשור הזה רק כדי ליצור דיון שכולו מוקדש על שנאת דתיים.

אני מצטט את מה שרשמת ומדגיש את זה עוד פעם על אותו שמואל ינאי "בזמן שכל עם ישראל ואחותו נמצא במתח, קוססים ציפורניים, מורטים שערות וצמודים לאמצעי המדיה השונים בכדי להתעדכן לגבי מצבו של הרב עובדיה יוסף. בזמן הזה, הלך לעולמו אדם ששייך לדור שהולך ונעלם".

אז תרשה לי לעדכן אותך ואת כל מי שאוהב לשמוע את השטיפת מוח האתאיסטית שלך, שמואל ינאי נפטר בשנת 2011 שזה לפני שנתיים, שהרב עובדיה היה בהכרה מלאה.

התקשורת לא דיברה על שמואל ינאי בזמן הרב עובדיה, כי אין לה מה לספר על בן אדם שנפטר לפני שנתיים עוד פעם.

לגבי כל סיפורי ההלוייה שלך, מאיפה לך לדעת מה היה סידורי ההלוייה שלו, את מי המשפחה שלו הזמינו ומה הם החליטו לעשות, מאיפה אתה יודע מי בא לאותו שמואל ינאי בשבעה, מאיפה אתה יודע מה היה לו שהוא שכב גוסס בבית חולים/בבית (אולי המשפחה שלו רצתה פרטיות) אתה ממשיך עם הסיפורים של סגירת כבישים...מעניין מאוד, שרבין מת עשו שלושה ימי אבל בתקשורת וסגרו חצי מדינה בהלוויה ואפילו השמיעו צפירה, הרבה יותר אבל מכל הרבנים שמתו.

חוץ מזה מה אכפת לך לאן אנשים הלכו בהלוויות, בית העלמין פתוח לכל הציבור, אתה יכול ללכת לאיזה הלוויה שאתה רוצה, ככה שאם מת עוד גיבור ישראל (ואני מכבד אותם) אתה מוזמן לארגן חברים וללכת אליו להלוויה (בדרך כלל מפרסמים את הזמנים).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הוא הביא שתי דוגמאות בציטוט שלו. שמוליק ינאי היתה הדוגמא השניה. מי שמת השבוע זה "שיאן ימי המילואים של צה"ל", יעקב מרר. נראה לי שהוא יודע שינאי נפטר לפני שנתיים...

רבין גם לא סתם "מת"; הוא נרצח. הסיבה העיקרית לזה שעשו את כל הפסטיבל היתה השוק כביכול שכולנו היינו אמורים לחוות מזה שנרצח כאן מישהו בגלל דעותיות הפוליטיות (כאילו זה לא קרה כבר לפני). רבין גם היה לדמות "קצת" יותר ממלכתית מעובדיה יוסף (ואני רחוק שנות אור מלהעריץ את שניהם). זו לא תחרות למי יש יותר גדול.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זה לא חדש שאתה שונא דתיים, ואל תנסה להתכחש כי אתה שונא.

פתחת את השרשור הזה רק כדי ליצור דיון שכולו מוקדש על שנאת דתיים.

אני מצטט את מה שרשמת ומדגיש את זה עוד פעם על אותו שמואל ינאי "בזמן שכל עם ישראל ואחותו נמצא במתח, קוססים ציפורניים, מורטים שערות וצמודים לאמצעי המדיה השונים בכדי להתעדכן לגבי מצבו של הרב עובדיה יוסף. בזמן הזה, הלך לעולמו אדם ששייך לדור שהולך ונעלם".

אז תרשה לי לעדכן אותך ואת כל מי שאוהב לשמוע את השטיפת מוח האתאיסטית שלך, שמואל ינאי נפטר בשנת 2011 שזה לפני שנתיים, שהרב עובדיה היה בהכרה מלאה.

התקשורת לא דיברה על שמואל ינאי בזמן הרב עובדיה, כי אין לה מה לספר על בן אדם שנפטר לפני שנתיים עוד פעם.

לגבי כל סיפורי ההלוייה שלך, מאיפה לך לדעת מה היה סידורי ההלוייה שלו, את מי המשפחה שלו הזמינו ומה הם החליטו לעשות, מאיפה אתה יודע מי בא לאותו שמואל ינאי בשבעה, מאיפה אתה יודע מה היה לו שהוא שכב גוסס בבית חולים/בבית (אולי המשפחה שלו רצתה פרטיות) אתה ממשיך עם הסיפורים של סגירת כבישים...מעניין מאוד, שרבין מת עשו שלושה ימי אבל בתקשורת וסגרו חצי מדינה בהלוויה ואפילו השמיעו צפירה, הרבה יותר אבל מכל הרבנים שמתו.

חוץ מזה מה אכפת לך לאן אנשים הלכו בהלוויות, בית העלמין פתוח לכל הציבור, אתה יכול ללכת לאיזה הלוויה שאתה רוצה, ככה שאם מת עוד גיבור ישראל (ואני מכבד אותם) אתה מוזמן לארגן חברים וללכת אליו להלוויה (בדרך כלל מפרסמים את הזמנים).

אתה בטח מאלה שמתניעים את הרכב על הבוקר וישר נותנים בגז כי אחרת היית קצת חושב לפני שאתה מגיב בכזו צורה לא אחראית שמא נאמר מטומטמת.

אין כאן שום קשר ולו הקטן ביותר בין הרב עובדיה לבין דת ואמונה. אני מלין על כך שכל עם ישראל ואחותו יודעים מה הולך בבית הגדול, יודעים שלבנה נמצאת בכסאח עם טהוניה וכיוצא בזה אבל לא יודעים או לא מעניין אותם לגבי דברים אחרים.

אם היית נותן ללחץ שמן להגיע לכל המקומות הנכונים ולא ישר נותן בגז היית מבין שלא השוואתי בין שמואל ינאי ז"ל לבין הרב עובדיה אלא השוואתי את העובדה שהאדם ששבר את השיא בצה"ל נפטר וחוץ מלינק מסכן שהיה זרוק איפה שהוא באתר של ווינט הוא לא מוזכר בשום מקום. לעומת זאת, אנשים מקדישים זמן ומאמץ בכדי לברר כל שנייה ושניה מה שלומו של הרב.

לגבי שמואל ינאי, רשום שלהלוויתו הגיעו 90 איש לעומת הלוויה של איזה רב שבה שאלייה הגיעו איזה 90 אלף איש.

כאשר איזה רב חשוב מחזיר את נשמתו לבורא כל המי ומי בצמרת השלטון הישראלית מגיע לבקר. לעומת זאת, השנה אף גורם ממשלתי לא הגיע לאזכרה עבור החיילים שנספו במלחמת לבנון השניה.

מה לעשות, יש לעם הזה סדרי עדיפויות שונות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הוא הביא שתי דוגמאות בציטוט שלו. שמוליק ינאי היתה הדוגמא השניה. מי שמת השבוע זה "שיאן ימי המילואים של צה"ל", יעקב מרר. נראה לי שהוא יודע שינאי נפטר לפני שנתיים...

רבין גם לא סתם "מת"; הוא נרצח. הסיבה העיקרית לזה שעשו את כל הפסטיבל היתה השוק כביכול שכולנו היינו אמורים לחוות מזה שנרצח כאן מישהו בגלל דעותיות הפוליטיות (כאילו זה לא קרה כבר לפני). רבין גם היה לדמות "קצת" יותר ממלכתית מעובדיה יוסף (ואני רחוק שנות אור מלהעריץ את שניהם). זו לא תחרות למי יש יותר גדול.

תגיד מה שתגיד, למרות דעותיו של רבין ולאור התרומה וההקרבה העצומה שלו למדינה בטוח שלא היה מגיע לו לסיים את חיי בצורה ההיא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

המי והמי מגיעים להלוויות הם לא מגיעים לאזכרות.

כאשר מתו חיילי צה"ל, אנשי שלטון כן הגיעו להלוויות ולשבעה.

אגב, הרב עובדיה "לא ירה כדור" כיוון שהוא היה בגיל 18 מדינת ישראל היתה תחת שלטון בריטי ולא היה קיים גוף כזה צה"ל, הבן שלו לעומת זאת שירת 13 שנים בצה"ל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תגיד מה שתגיד, למרות דעותיו של רבין ולאור התרומה וההקרבה העצומה שלו למדינה בטוח שלא היה מגיע לו לסיים את חיי בצורה ההיא.

יש לך בעיה קלה של הבנת הנקרא.

לא כתבתי שום דבר על מה שהגיע לרבין. הסברתי לאיציק מה ההבדל בין רבין לעובדיה יוסף מבחינת נסיבות המוות של שניהם (או המוות הצפוי במקרה של הרב). הסברתי לו גם למה זה זעזע את המדינה, גם אם על פי השקפת עולמו רבין סתם "מת". אני ממש אבל ממש לא חושב שהגיע לו למות איך שמת, לו וגם לא לאף אחד אחר.

אני לא הכי מתלהב מפולחן האישיות שלו שעשו כאן אחר כך, אבל זה הכי לא קשור לנושא בעולם.

בכל מקרה, שאלתי אותך קודם, אבל נראה שזו שאלה רטורית קצת. האם יש עוד מדד של תרומה למדינה בעינך חוץ משירות צבאי וכל מה שקשור אליו? לא הכל נמדד בימי מילואים, או כדורים שנורו, כפי שאנלוגי גם כתב לך, אתה יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם היית נותן ללחץ שמן להגיע לכל המקומות הנכונים ולא ישר נותן בגז היית מבין שלא השוואתי בין שמואל ינאי ז"ל לבין הרב עובדיה אלא השוואתי את העובדה שהאדם ששבר את השיא בצה"ל נפטר וחוץ מלינק מסכן שהיה זרוק איפה שהוא באתר של ווינט הוא לא מוזכר בשום מקום. לעומת זאת, אנשים מקדישים זמן ומאמץ בכדי לברר כל שנייה ושניה מה שלומו של הרב.

לגבי שמואל ינאי, רשום שלהלוויתו הגיעו 90 איש לעומת הלוויה של איזה רב שבה שאלייה הגיעו איזה 90 אלף איש.

כאשר איזה רב חשוב מחזיר את נשמתו לבורא כל המי ומי בצמרת השלטון הישראלית מגיע לבקר. לעומת זאת, השנה אף גורם ממשלתי לא הגיע לאזכרה עבור החיילים שנספו במלחמת לבנון השניה.

מה לעשות, יש לעם הזה סדרי עדיפויות שונות.

אני עדיין לא מבין למה אתה מתעקש להשוואות המוזרות האלה. לא נראה לך הגיוני שלהלוויתו של דמות ציבורית מפורסמת יגיעו יותר אנשים מלזו של אדם פרטי? לא נראה לך הגיוני שהתקשורת תתן משקל רב יותר למצבו של מי שנמצא עשרות שנים בראש עשיה ציבורית מאשר לזה שעד ליום מותו איש לא שמע עליו, ולא כי לא מגיע לו, אלא כי כך בחר לחיות את חייו?

לגבי יעקב מרר ז"ל, הכתבה בווינט ישבה במיקום מכובד לכל הדעות במשך לפחות יומיים. אפשר ורצוי להעביר ביקורת, אבל מן הראוי לא לסלף את העובדות. חיפוש פשוט בגוגל יעלה לך ראיונות שנעשו איתו לאורך השנים, התקשורת לא נזכרה רק עכשיו.

למען הסדר הטוב - אני מסכים עם הרבה מדבריך, אבל חושב שאתה הולך בדרך לא נכונה ע"מ להדגישם. או בלשון צבאית - הגדרת מטרות, בחרת נשק, טענת כדורים, אבל אתה יורה לכל עבר וחורג מגבולות גזרה.

אגב איציק, בנו של עובדיה יוסף שירת כרב ראשי בצה"ל. בעוד שזה בהחלט הופך אותו לחייל בהגדרה היבשה, אני לא לגמרי משוכנע שזה מספיק ע"מ לסנגר על גישתו של עובדיה יוסף ותנועת ש"ס בנושא גיוס בני ישיבות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
יש לך בעיה קלה של הבנת הנקרא.

לא כתבתי שום דבר על מה שהגיע לרבין. הסברתי לאיציק מה ההבדל בין רבין לעובדיה יוסף מבחינת נסיבות המוות של שניהם (או המוות הצפוי במקרה של הרב). הסברתי לו גם למה זה זעזע את המדינה, גם אם על פי השקפת עולמו רבין סתם "מת". אני ממש אבל ממש לא חושב שהגיע לו למות איך שמת, לו וגם לא לאף אחד אחר.

אני לא הכי מתלהב מפולחן האישיות שלו שעשו כאן אחר כך, אבל זה הכי לא קשור לנושא בעולם.

בכל מקרה, שאלתי אותך קודם, אבל נראה שזו שאלה רטורית קצת. האם יש עוד מדד של תרומה למדינה בעינך חוץ משירות צבאי וכל מה שקשור אליו? לא הכל נמדד בימי מילואים, או כדורים שנורו, כפי שאנלוגי גם כתב לך, אתה יודע.

בוודאי, כל העליות למינהן, סלילת כבישים, ייבוש החולה, בניה של גשרים וביניינים וכיוצא בזה.

פורסם

אני יגיב בעדינות מהסיבה שהאמת רחוקה שנות אור מהאמונה והדת.

התואר "רב" זה תואר מדוייק, והוא מבוסס על השורש ר.י.ב. כי הוא גורם ל"ריב" בין בני אדם.

ועובדיה היה המנהיג של התנהלות הזו. ושל התפלגות העם. ובעיות רבות אחרות.

הוא אחת הסיבות העיקריות של התרחקות של אנשים מהדת. הוא גרם להשנאה (כמו דחייה) של הדת על אנשים רבים.

הוא והאנשים מסביבו. גורמים לפיצול באנשים. גורמים לביזבוזי כספים עצומים למדינה. להמצאות בזויות כמו כשרויות שונות ומשונות.

כשרות של הרבנות / בד"ץ / מחפוד / מחמוד ועוד. כאשר הכול זה על בסיס כמה תשלמו ל"רב" התורן לקבלת האישור.

וכל אחד לא סובל את האחר. / מלכלך על האחר. זה מטופש לגמרי שה"רבנים" שעומדים בראש הרבנות הראשית.

לא אוכלים את האוכל שהיא מאשרת. (כי זה רק כשרות רבנות) כי אין שם שוחד לאיזה "רב".

הוא נתן דרשות (או דיבר שטויות בכמויות) לאנשים שרמת האינטליגנציה שלהם כל כך נמוכה. שהם מאמינים בלשבור מכשיר חשמלי. (אייפון) למען בריאות של אדם אחר.

או בתרומה של זמן למען אדם אחר על חשבון החיים שלו. עד כמה אנשים טיפשים. והכול בגלל הדת.

לכל מי שחושב שלהיות "רב" בצה"ל עם משכורת בריאה ולישכה יפה, עם פקידות (כי חס וחלילה לא יוותר על בנות שיכינו לו קפה). רכב צמוד, כמויות של אנשים שחייבים להקשיב לו. זה תפקיד קשה.

אני מצטער. זה בזיון שאין כדוגמתו. וזה תפקיד שחייב להעלם מהצבא שלנו. כי זה מה שהורס את החיילים שלנו מהיסוד.

אז הוא "שירת" 13 שנה.... תיקון קטן. שירתו אותו 13 שנה- חיילים (עבדים). והלכו לפי כל גחמותיו.

וזה שכולם עוקבים כמו מסכנים וחסרי חיים. בצורה עיוורת ונטולת מחשבה או אינטילגנציה. אחרי מצבו של אדם.

ובמחשבה שאם הם ישמרו שבת / ישברו טלפון / יתרמו לו שעתיים / ישמרו כשרות / או יעבדו בצורה צנועה*

זה יעזור לו להבריא. או שיגרום למשהו (אולי למעלה / למטה) לסיים את העבודה.

* (לא מצאתי את הכתבה. מהחודש האחרון. שבמקום עבודה חתמו כל העובדים שהם יעבדו בצורה צנועה. לא יכינו אחד לשני כוס קפה. לא יסעו ביחד גברים ונשים. לא ידברו על נושאים שלא קשורים לעבודה. ולא יתלוצצו אחד עם השני. כי זה גורם להרס של הדת. וכל זה שבתקווה שבעלת מקום העבודה תבריא ממחלתה. )

ולצערי. ביום שהוא ימות כמות המפורסמים / אנשים חשובים (או שלא כמו ראש הממשלה). יגיעו ויעמדו ראשונים להלוויה.

וידאגו שזה יפורסם בכל העיתונים שהם היו שם. ותמכו ברגעים הקשים. והם בסך הכול מחפשים כותרות ופרסום.

ובקרוב כל הקמעות שהעלק "רב" חתם עליהם. יהיו שווים פתאום הרבה כסף. והם יעשו עוד כסף מגוויה שעוד לא התקררה.

וכל זה בגלל שהוא "רב" גדול. סליחה. הוא לא רב. הוא בן אדם רגיל ולא יותר. הוא לא יותר חשוב מאף אחד אחר כאן בפורום.

והוא ימות כמו כל אחד אחר. ויקבר אותו דבר. וכל התואר הבזיוני הזה שגם צריך להעלם מהעולם ולהפסיק להשתמש בו. כי הוא גורם לביזוי הדת. וזה לא כבוד להיות "רב" זה עונש. עונש לכל האחרים שצריכים להקשיב לאותו אחד בתקווה שהוא יגיד משהוא חכם. ולא דבר טיפשות (שזה הרוב הדברים שיוצאים להם מהפה.)

בברכת מחשבה תחילה. והפרדת הדת מהמדינה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מאחר ואנחנו באוף טופיק, בא ניתן אוף טופיק רלוונטי לשרשור הזה.

השבוע נהרגו "שני חיילי צה"ל".

למה המרכאות?

כי אחד מהם הוא לוחם אשר במהלך פעילות מבצעית נורה ע"י צלף, כמה איזכורים בחדשות, כמה עיניים דומעות ויאללה, אפשר לחזל"ש.

לעומת זאת, "חייל צה"ל" השני עשה רעש גדול בתקשורת, "חייל צהל נחטף ונרצח", "חטיפה לאור יום" כמה מבזקים מיוחדים, כמה קשקשת מיותרת על מה שבסופו של יום הוא סוחר סמים שנרצח במהלך עיסקת סמים ועצם העובדה שהוא חייל צהל ככל הנראה לא ממש קשורה לעניין (או שקשורה בצורה עקיפה).

לא שאני חו"ח מעודד או אדיש לכל רצח מכל סוג שהוא אבל דחילק, התקשורת הזאת ירדה מהפסים.

מטרת התקשורת למכור ולא לחפש אמת.

עובדה - כל הפסטיבל האדיוטי הזה סביב מצבו של הרב מוכר יותר מאשר יעקב מרר ז"ל, סביר להניח שגם אם זה לא מעניין אותך אתה תשמע על זה.

תציץ בעיתון של שבת, תראה מי כח הרשע החדש שהתקשורת החליטה למכור את עצמה בעזרתו השבוע. נדמה לי שהפעם זה עובדי הנמלים.

שבוע הבא זה החרדים. בעוד שבועיים יחזרו ליאיר לפיד.

אנשים אוהבים להתעצבן על מטרה משותפת כמו עדר, צריך לספק להם את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...