Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט או קיה ריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלומות,

אני מתלבט בקניה מליסינג ב-2 מכוניות:

אחת יונדאי אקסנט שנת 2009, 1,400, אוטומאטי,יד 1, כ-143 אלף ק"מ,

או קאיה ריו שנת 2009,, אוטומאטי,יד 1, כ-144 אלף ק"מ,

והקאיה עולה קצת יותר,

וכמובן שתמיד ממליצים על יפניות בגלל התיקונים והאמינות (למרות שקאיה קוריאנית).

אודה לחוות דעתכם כמומחים.

בתודה מראש.:smile:

פורסם

תראה בסופו של דבר זה אותו רכב רק בעטיפה שונה ,אם תשים לב רוב החלקים מוטבע עליהם סמן יונדאי וקיה ביחד .

תראה לאיזה אוטו אתה הכי מתחבר ותקנה אותו .

פורסם

אם היית גם נוקב בסביבת המחיר אז אפשר היה לחוות דעה בנושא,

בכל מקרה תצטרך לקחת את הרכב לבדיקה משלך כדי לראות מה מצבו,

תיעוד טיפולים יש לשני הרכבים ?

על פניו מבחינת הק"מ שהרכבים עברו דיי חרשו אותם,

אני הייתי מוותר ועובר לרכבים עם פחות ק"מ.

so far so good so what

פורסם

רכבים זהים בעטיפה שונה כמו שנרשם, בכול מקרה הייתי מציין תקציב ומנסה אולי למצוא רכב עם מעט פחות קילומטרים.

מדובר ברכבים אמינים מאוד, אבל לא חסכוניים במיוחד.

פורסם

תברר היטב אם הרכבים האלה לא הגיעו מצה״ל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני נוסע על שתיהם לא מאט,לדעתי הריו עדיפה,היא פחות פלסטיקית בגלל דיפון בד שיש לה בדלתות,בדגמים מאוחרים הגיעה מערכת מובנת שגורמת לדשבורד להיות יותר יפה,לא יודע מאיזו שנה זה התחיל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לחברים שלומות,

אני מתלבט בקניה מליסינג ב-2 מכוניות:

אחת יונדאי אקסנט שנת 2009, 1,400, אוטומאטי,יד 1, כ-143 אלף ק"מ,

או קאיה ריו שנת 2009,, אוטומאטי,יד 1, כ-144 אלף ק"מ,

והקאיה עולה קצת יותר,

וכמובן שתמיד ממליצים על יפניות בגלל התיקונים והאמינות (למרות שקאיה קוריאנית).

אודה לחוות דעתכם כמומחים.

בתודה מראש.:smile:

והיונדאי לא קוריאנית?

פורסם
אם היית גם נוקב בסביבת המחיר אז אפשר היה לחוות דעה בנושא,

בכל מקרה תצטרך לקחת את הרכב לבדיקה משלך כדי לראות מה מצבו,

תיעוד טיפולים יש לשני הרכבים ?

על פניו מבחינת הק"מ שהרכבים עברו דיי חרשו אותם,

אני הייתי מוותר ועובר לרכבים עם פחות ק"מ.

לגבי מחיר מבקשים על הקאיה 38 אלף בטרייד אין,

היונדאי 34 גם כן בטרייד אין.

מה שלא מובן לי המחיר אותו הם נוקבים כמחיר פתיחה של מחירון לוי יצחק גבוה יותר?(לפני הפחתת ליסינג שגמע מס' ק"מ מעל הממוצע-כפי שציינת כמובן ועל כך תודות).

האם הם חושבים שלא אבדוק?

אין לי הרבה אפשרויות לתמרן ורוב הרכבים הם סביב הקילומטראז' של ה-150 אלף בשנת ייצור 2009.

לסיומת האם הם צריכים להתחייב כלפיי על מנוע,שילדה,גיר בפרק זמן מסויים?

האם מכובד מצידם כי באם בבדיקה מגלים תקלה במנוע,גיר,שילדה כי אדרוש כי הם אלה שישאו בעלות הבדיקה וכמובן שאני זאת בהנחה שאני לא קונה במצב כזה.

פורסם

הק"מ של הרכבים הללו גבוה מאוד , לדעתי לא חסר מכוניות כמו שציינת עם ק"מ הרבה יותר נמוך .

אני אחדד את תשובתי לא הקאיה ריו ולא האקסנט - שניהם רכבים נפוצים ולכן אין בעיה למצוא רכבים עם ק"מ הרבה יותר נמוך .

הייתי בודק בצורה יסודית את המקור של הרכבים הללו , באם זה מצה"ל הייתי מתרחק והרבה , זו דעתי .

שיהיה בהצלחה בקנייה וכמו שכבר אמרו לפני ניתן לתקן הכל - זה רק ענין של כמה יעלה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
הק"מ של הרכבים הללו גבוה מאוד , לדעתי לא חסר מכוניות כמו שציינת עם ק"מ הרבה יותר נמוך .

אני אחדד את תשובתי לא הקאיה ריו ולא האקסנט - שניהם רכבים נפוצים ולכן אין בעיה למצוא רכבים עם ק"מ הרבה יותר נמוך .

הייתי בודק בצורה יסודית את המקור של הרכבים הללו , באם זה מצה"ל הייתי מתרחק והרבה , זו דעתי .

שיהיה בהצלחה בקנייה וכמו שכבר אמרו לפני ניתן לתקן הכל - זה רק ענין של כמה יעלה .[/

תודה על המשוב ידידי היקר!

אני מעריך את תשובתך,יחד עם זאת תרשה לי חיפשתי בליסינג לא מעט וכן קשה למצוא רכבים בתקציב של עד 34 אלף ש"ח,

אל תשכח שאם אני פונה לשוק הפרטי בשנת 2009 ומעלה המחיר מאמיר ל-50 אלף צפונה,

אם יש תיקונים שלא כוללים גיר, מנוע ושילדה והם מתקנים הכל עם קבלות אני רגוע.

צה"ל,חברת היי טק,אני לא חושב שאם זה מצה"ל יש לפסול על הסף אוטומאטית.

לתחושתי אתה כריש רכב ותשובתך מכובדת ביותר.

באם תצליח לענות גם על השאלה מדוע יש פער לטובתם כמובן בין מחיר מחירון לוי יצחק לזה שהם נותנים לזה המופיע באינטרנט

בחיפוש שערכתי אודה גם כאן.

פורסם

bully

ועוד איך לפסול אם הרכב הגיע מצה''ל.

הרכבים האלו משמשים כרכבי נהג בוס ברוב המקרים והחיילים פשוט שוחטים אותם. המלצה שלי היא שתרד בשנתון לטובת רכב שמור ואיכותי יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
bully

ועוד איך לפסול אם הרכב הגיע מצה''ל.

הרכבים האלו משמשים כרכבי נהג בוס ברוב המקרים והחיילים פשוט שוחטים אותם. המלצה שלי היא שתרד בשנתון לטובת רכב שמור ואיכותי יותר.

האם לדעתכם יש חשיבות לעובדה אם קונים רכב שעשה 150 אלף ש"ח שנת 2009 או שקונים רכב שעשה 150 אלף קילומטר של שנת 2006?

להסבר אודה מראש.:lol:

פורסם

אם אתה מגיע אל חברות הליסינג ולדוגמא : אתה מעוניין לבצע איתם טרייד אין , נניח והם מציעים לך רכב שהם ימכרו לך ב- 38 אלף ש"ח , ויעשו איתך טרייד אין - נניח רכבך שווה במחירון 10 אלף ש"ח . כביכול הם קונים ממך את הרכב במחיר מחירון .

אך אם לא תבצע איתם טרייד אין - אני מאמין שתוכל לקנות את הרכב שהם מציעים לך ב- 38,000 ש"ח , גם ב- 34 אלף ש"ח .

ז"א הם נותנים לך על הרכב 6,000 ש"ח ולא 10,000 ש"ח - נקודה למחשבה .

הם מציגים את הדברים בצורה שתראה לך אטרקטיבית .

ברור שיש פה את עניין הנוחות , אך השאלה כמה אתה יכול /מוכן לשלם עליו .

לגבי הנסועה של הרכבים הללו , אלה רכבים מליסינג - שיש על זה הפחתה במחירון יצחק לוי ,לא זוכר כמה אחוזים .

דבר שני רכב שנת 2009 עם לערך כ-140,000 ועוד רכבים כמו יונדאי או קאיה - ק"מ כזה גבוה - מוריד מערך הרכב לא מעט .

אני יכול לתת דוגמא אישית - חבר טוב שעזרתי לו למצוא רכב : בתחילה חיפשנו באלדן , שלמה SIXT וכו' - התקציב שלו היה 30 אלף ואולי קצת יותר 33,000 ש"ח . לבסוף נמצא יונדאי גטס מאלבר - לקוחה עשתה איתם טרייד אין , הוא יד 3 - שנת 2008 שתי הידים הקודמות פרטיות , הרכב טופל כל הזמן במוסך מורשה יונדאי - יש היסטוריה מלאה של הרכב ככה שניתן לוודא שלא שיחקו עם הקילומטראז' , ז"א הק"מ לא מזוייף - הרכב נקנה עם כ- 84,000 ק"מ . הוא נקנה ב-32,000 ש"ח . הרכב במצב טוב מאוד .

אולי המנוע של הקאיה/יונדאי , יחזיק גם 300,000 ק"מ , אבל מה עם שאר המכלולים ברכב . אמנם הרכבים הללו הם שנת 2009 , אך הנסועה שלהם היא כמו של רכבים בני 7 וקצת .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
אם אתה מגיע אל חברות הליסינג ולדוגמא : אתה מעוניין לבצע איתם טרייד אין , נניח והם מציעים לך רכב שהם ימכרו לך ב- 38 אלף ש"ח , ויעשו איתך טרייד אין - נניח רכבך שווה במחירון 10 אלף ש"ח . כביכול הם קונים ממך את הרכב במחיר מחירון .

אך אם לא תבצע איתם טרייד אין - אני מאמין שתוכל לקנות את הרכב שהם מציעים לך ב- 38,000 ש"ח , גם ב- 34 אלף ש"ח .

ז"א הם נותנים לך על הרכב 6,000 ש"ח ולא 10,000 ש"ח - נקודה למחשבה .

הם מציגים את הדברים בצורה שתראה לך אטרקטיבית .

ברור שיש פה את עניין הנוחות , אך השאלה כמה אתה יכול /מוכן לשלם עליו .

לגבי הנסועה של הרכבים הללו , אלה רכבים מליסינג - שיש על זה הפחתה במחירון יצחק לוי ,לא זוכר כמה אחוזים .

דבר שני רכב שנת 2009 עם לערך כ-140,000 ועוד רכבים כמו יונדאי או קאיה - ק"מ כזה גבוה - מוריד מערך הרכב לא מעט .

אני יכול לתת דוגמא אישית - חבר טוב שעזרתי לו למצוא רכב : בתחילה חיפשנו באלדן , שלמה SIXT וכו' - התקציב שלו היה 30 אלף ואולי קצת יותר 33,000 ש"ח . לבסוף נמצא יונדאי גטס מאלבר - לקוחה עשתה איתם טרייד אין , הוא יד 3 - שנת 2008 שתי הידים הקודמות פרטיות , הרכב טופל כל הזמן במוסך מורשה יונדאי - יש היסטוריה מלאה של הרכב ככה שניתן לוודא שלא שיחקו עם הקילומטראז' , ז"א הק"מ לא מזוייף - הרכב נקנה עם כ- 84,000 ק"מ . הוא נקנה ב-32,000 ש"ח . הרכב במצב טוב מאוד .

אולי המנוע של הקאיה/יונדאי , יחזיק גם 300,000 ק"מ , אבל מה עם שאר המכלולים ברכב . אמנם הרכבים הללו הם שנת 2009 , אך הנסועה שלהם היא כמו של רכבים בני 7 וקצת .

בינתיים רציתי לעדכן שחזרתי לסוכנות ולצערנו הרכב נמכר.:-(

לאחר בדיקה קיבלתי הצעה על יונדאי אקסנט,2010,אוטומאט,יד 1 ,מליסינג עם טרייד אין.

הקילומטראז עומד על 137 אלף.

לאחר התמקחות הצלחתי לקבל בטרייד אין מחיר מחירון על רכבי הקיים פולו שנת 97', 1,400, ידני והפחתה נוספת של 28% מההמחיר המתקבל עקב ליסינג, וקילומטראז' מעל הממוצע.

הליסינג לא היה בעבר בצה"ל.

צירפתי גם דוח בדיקה שנעשה לרכב באפריל השנה ע"י הליסינג,

הסוכנות מתחייבת שאין בעיה בשלדה,מנוע או גיר.

כל בעיה אחרת כמובן מתחייבת לתקן עם קבלות.

אודה עד מאוד למשוב מכל אחד שיכול ורוצה להאיר את עיניי האם כדאי ומומלץ,

יש לי עד מחר לתת תשובה של כן/לא.

לא הצלחתי להעלות את הקובץ ולכן להלן פירוט האבחנות השליליות:

מנוע-לא תקין-מע' תזמון:החלף רצועות זימון לפי הוראות יצרן,רעש מרימים.

סרן קדמי ומערכות היגוי:לא תקין-מיתלה קדמי:לתקן/לכוון זוויות מתלה,מרווחי יתר.

קפיצים:לא תקין-בולמי זעזועים,בלאי יתר.

שלדת מרכב:לא תקין-שילדת מרכב,משמעות שולית:סימני פגיעה מאחור,סימני פגיעה קצות שילדה,מעיכות.

לא תקין-תקוני מרכב,משמעות שולית:מעיכות שריטות בצבע+פגמים,נזק לפגושים=תקוני מרכב,משמעות=נמוכה,סימני פגיעה דופן ימין,סימני פגיעה דופן שמאל,סימני פגיעה לפנים,הוחלפו חלקי מרכב,

סימני פגיעה מאחור,פח אחורי פגום/מעוך,מרווחים לא תואמים בחלקי מרכב,תקוני מרכב וצבע.

העברת כוח-לא תקין-תיבת הילוכים אוטומאטית,בלאי דיסקיות שמן,כהה.

• תוכן חדש...