Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט או קיה ריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נסע כמעט 40K בשנה!! שזה המון.

אלא אם הרכב מוצע במחיר זול ממש לא רואה סיבה לקנות כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גרוטאה מהלכת , רכב שנת 2010 , הבדיקה נראית כאילו זה רכב שעבר התעללות , אבל איך אומרים הפראיריריים לא מתים אלא מתחלפים .

"עאלק" נותנים לך מחירון על הפולו , תשלח חבר או מישהו מהמשפחה לבדוק כמה הם מוכרים את האקסנט בלי טרייד אין , ותראה שאתה מקבל על הפולו במקרה הטוב 4,000 ₪ .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
הרכב נסע כמעט 40K בשנה!! שזה המון.

אלא אם הרכב מוצע במחיר זול ממש לא רואה סיבה לקנות כזה.

אני יודע שקילומטראז' ממוצע לרכב בשנה הוא סביב 15 עד 20 אלף בשנה,

אולם מהליסינג אמרו לי שמכונית ליסינג יש היתר עלשות עד 30 אלף בשנה?

האם זה נכון?

תודה מראש.

פורסם

תקשיב זה חירטוט מארץ החירטוטים,מה זה היתר? מותר גם לפנדה שלי לעשות 60K בשנה,זה לא שיש חוק כמה אתה יכול לעשות,בסופו של דבר זה לא משנה ליסינג,השכרה או פרטי,הרכב הזה עשה ק"מ מאוד גדול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יונדאי אקסנט או קאיה ריו רכבים מאד אמינים גם לאחר 400000 ק"מ.. לשכן שלי קצין יש אקסנט 08 עם 450000 ק"מ .הרכב שקט ומתפקד מצויין עם מנוע וגיר מקוריים כל המערכות ברכב תקינות ומבחינה חיצונית נראה כחדש.

• תוכן חדש...