Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נותן מספר מעקב חבילה ב-Ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממתין להגעת פריט מגרמניה. אם ב-DHL הגרמני - מופיע מספר למעקב המשלוח, ולידו הפנייה לדואר ישראל.

בדואר ישראל - רשום שהפריט נשלח מגרמניה בתאריך מסויים (אותו התאריך שמופיע ב-DHL).

ומה הלאה ?

אין מעקב בארץ אחרי חבילות ? (ברמה של הערה "נמצא כבר בארץ")

כ" כ קשה לדואר ישראל לתת עוד פרטים ?

מבחינת זמן שחלף - הפריט היה אמור להגיע.

תובנות ונסיונות יתקבלו בברכה.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש איזו בעיה בעדכון באתר הדואר. התקשר ל-171 ויסייעו לך. זה מה שקרה לי לפני שבועיים - ההודעה באתר היתה "דבר הדואר.... נשלח מארה"ב בתאריך...... ב-171 ידעו למקם את החבילה בבית הדואר בחיפה, ואכן כעבור יומיים קיבלתי את הפתק המיוחל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה הוא נותן? לא הרבה.

זו פשוט לא חבילה רשומה והם לא חייבים לתת פירוט, אז הם לא נותנים. מה עוד אפשר לצפות מהדואר?

מניסיון של כמה חבילות דרך Dhl GM אני יודע בדיוק על מה מדובר.

פורסם

אמור לעבוד, שכל זמן שהחבילה בחו"ל עוקבים אחריה דרך ארץ המוצא, איך כשמגיע לארץ עוקבים דרך דואר ישראל.

בפועל כל השיטה צולעת, יצא לי כבר לקבל חבילות הביתה ובאתר DHL בחו"ל רשום שהוא עדיין בתעבורה (לא הגיע אפילו לארץ).

כך שלא הכל באשמת דואר ישראל.

גם שיטת המשלוח בעייתית ומכיון שהמשלוחים הם לא ישירים אלה "מתעלקים" על טיסות פנויות, יצא לי כבר להזמין שני משלוחים מארה"ב מאותו מקום והחבילה שיצאה אחרי הקדימה בכמה ימים את החבילה שיצאה לפניה, והכל בגלל שהיא "תפסה" מטוסים יותר טובים.

פורסם
אמור לעבוד, שכל זמן שהחבילה בחו"ל עוקבים אחריה דרך ארץ המוצא, איך כשמגיע לארץ עוקבים דרך דואר ישראל.

בפועל כל השיטה צולעת, יצא לי כבר לקבל חבילות הביתה ובאתר DHL בחו"ל רשום שהוא עדיין בתעבורה (לא הגיע אפילו לארץ).

כך שלא הכל באשמת דואר ישראל.

גם שיטת המשלוח בעייתית ומכיון שהמשלוחים הם לא ישירים אלה "מתעלקים" על טיסות פנויות, יצא לי כבר להזמין שני משלוחים מארה"ב מאותו מקום והחבילה שיצאה אחרי הקדימה בכמה ימים את החבילה שיצאה לפניה, והכל בגלל שהיא "תפסה" מטוסים יותר טובים.

לא סתם המחיר משלוח של ויטה קוסט זול יחסית

פורסם

:-) נכון, אך אני מקבל זאת באהבה.

ממקור אחר שהייתי מזמין (גם הוא מארה"ב) השילוח היה בפדקס, שהיה יותר מהיר - תוך שבוע לפעמים קצת פחות, תלוי איך נפל יום ראשון שם ותלוי איך נפל יום שישי/שבת כאשר החבילה הגיעה לארץ. אך פדקס תמיד בקשו ממני אישורים על שימוש בתוספי תזונה ותמיד חייבו אותי בעמלות שקר שלהם ותמיד חייבו אותי במע"מ ומחיר המשלוח שלהם אף הוא קטלני.

פורסם
:-) נכון, אך אני מקבל זאת באהבה.

ממקור אחר שהייתי מזמין (גם הוא מארה"ב) השילוח היה בפדקס, שהיה יותר מהיר - תוך שבוע לפעמים קצת פחות, תלוי איך נפל יום ראשון שם ותלוי איך נפל יום שישי/שבת כאשר החבילה הגיעה לארץ. אך פדקס תמיד בקשו ממני אישורים על שימוש בתוספי תזונה ותמיד חייבו אותי בעמלות שקר שלהם ותמיד חייבו אותי במע"מ ומחיר המשלוח שלהם אף הוא קטלני.

אי אפשר לצפות להרבה מפדקס.

אני רק אגיד לך דבר אחר, אני מאוד מרוצה מויטה קוסט והמשלוח שלהם.

המשלוחים הקלים יחסית (אלו שעולים 13$, אם אני לא טועה זה עד 1.6kg) מגיעים מהר מאוד!

לוקח בין שבוע לשבועיים להגיע. ובשביל 13$ משלוח ועוד האפשרות להשתמש בקופונים, אין יותר טוב מזה.

• תוכן חדש...