Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס gli

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפחי מנוע של קליאו עם תקציב כמו שלך הוא 1.6,1.4,1.2.

אם אין לך בעיה עם ידני אז קליאו זה עסקה יותר משתלמת,כי שיפוץ הגיר האוטומטי יכול להגיע ל5000 שקל.

לכן גטס תמיד תהיה הבחירה החכמה יותר כי היא פשוטה יותר.

מציע לך לעשות סיבוב על קליאו ופונטו גרנדה יכול להיות שזה יתאים לך יכול להיות לא.

תנסה גם דייהטסו סיריון

פורסם

דיהטסו סיריון אין כמעט בתקציב הזה, אלא אם כן הקילומטראז' מאוד גבוה. חוץ מזה שהמנוע של הסיריון יחסית לא הכי חזק

פורסם

אני עם בלנו לא מצליח לעלות עליות כבדות מעל 80 קמש אני מתאר שלגטס או לכל סופר מיני אחרת גם היהי קשה .

או שתעלה בנפח או שתתרגל למנוע קטן.

פורסם

להלן פירוט וחוות דעת אישית על גטס 2006 GLS אוטומטית מנוע 1600.

עובדות:

-איבזור מקורי 4 כריות אוויר ABS חלון גג ספויילר אחורי גלגלי "מגנזיום" רחבים מידה 15 דיפון עור על ההגה

-צריכת דלק 11.2 קילומטר לליטר בנסועה של 90% עירונית.

-עלות טיפול קטן 309 ש"ח במורשה, עלות טיפול גדול 687 ש"ח

-105 כ"ס הרכב נוסע יפה מאוד,זריז ביותר ומתמודד מאוד בקלילות עם כל עליה כולל למכללה באריאל וירושלים

-הרכב 9 שנים על הכביש, התקלות היו 3 מנורות שרופות (2 מקדימה ואחת במספר האחורי) החלפת תושבת גיר לפני שנה,

החלפת רצועת אביזרים, החלפת רדיו דיסק שלא רצה לקרוא דיסקים, החלפת מנוע של המראה הימנית (מקורי חדש) והחלפת מצבר. חיישני רוורס שהותקנו ברכישת הרכב אצל היבואן החזירו נשמתם לבורא.

-עלות צמיגים יחסית יקרה עכב המידה, כ320 ש"ח ממוצע לצמיג מחברה מוכרת ודגם ספורטיבי

דעה אישית:

הרכב מאוד מאובזר, ממש זריז וחזק. צריכת דלק נורמלית ובטח לא כמו שמועות שהפחידו אותי לפני הקנייה.

הרכב האמין ביותר שהיה לי!

נוח מאוד לנסיעה ומתאים בול בתור רכב שני במשפחה (הרכב צמוד לאשתי)

חסרונות: לטעמי ההגה מאוד מעצבן, מלאכותי ובעל משקל קל. הייתי שמח לתא מטען יותר גדול. לטעמי המושב האחורי פחות נוח ופחות מרווח מהגרנדה פונטו.

במידה ואתה מתכנן להתקין ספיריט או מחזיק לסלולרי עם "פלאח"- שים לב שאין אפשרות להתקין בצורה נורמלית ואני הייתי חייב לקנות תושבת מיוחדת לרדיו דיסק שבאה עם פלאח בנוי. ממש לא חשבתי לבדוק את זה בקניית הרכב ומצאתי את עצמי עושה מרתון טלפונים לעשרה מתקיני מערכות עד שמצאתי מישהו שיש לי את הבית המיוחד של הרדיו דיסק.

במידה ויש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול ואשתדל לענות.

למכירה ידית פתיחת דלת נהג מברזל לאיביזה 2001-2

וכמו כן ממיר במצב מצויין. פרטים בה"פ

• תוכן חדש...