Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יום שישי ערב יום כיפור, אני נוסע לאיזור התעשייה פונה שמאלה ( צומת מרומזרת), שוטר שנמצא בצומת בצד השני ולוקח ימינה, מפרסס בצומת ונוסע אחריי, מחכה שאני אחנה את הרכב ומבקש שאני אתן לו רישיון נהיגה, לטענתו אני עברתי באור אדום - ראיתי שהוא יוצא בירוק ונכנסתי לצומת.

לטענתי עברתי בכתום ולא בלמתי מכיוון שהיה מאחוריי רכב.

הוא החליט לתת לי הזמנה לבית דין, לאחר כשעתיים מתקשר אליי השוטר בכבודו ובעצמו ושואל היכן אני נמצא כי הוא צריך להגיע אליי.

השוטר הגיע והסביר לי שהוא טעה והוא לוקח לי את הרישיון, נותן לי הזמנה לקצין תנועה אשר יחליט אם לשלול לי את הרישיון ל-30 יום או יחזיר לי אותו עד המשפט.

היום הייתי אצל הקצין, הסברתי לו את המתרחש, הוא החליט להחזיר לי את הרישיון מכיוון שב-7 שנים שיש לי רישיון אין לי עבירה אחת.

מס' שאלות :

האם בבית משפט אני יכול לטעון כי השוטר לא עמד מאחורי, כלומר היה בצומת אבל לא ראה את הרמזור?

האם זה עובד ככה - הוא טעה, מתקשר אליי ומגיע לקחת לי את הרישיון ?

מה אתם ממליצים לי לעשות ?:|

תודה,

1234412_10202121339217597_723564017_n.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא רלוונטי איפה עמד השוטר אלא האם הוא רואה את הרמזור שלך.

אסור לו לנחש למשל שבגלל שאצלו יש רמזור ירוק, אצלך יש אדום.

מותר לו ואפילו נדרש ממנו שאם הוא רואה את הרמזור שלך (כפי שככל הנראה מתאפשר בסיטואציה שציירת) לתת לך דו"ח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מס' שאלות :

האם בבית משפט אני יכול לטעון כי השוטר לא עמד מאחורי, כלומר היה בצומת אבל לא ראה את הרמזור? - כן, אבל.

לדעתי אתה יכול להטיל ספק אצל השופט באופן שתשאל את השוטר אם בדק ווידא כי מערכת הרמזורים תקינה.

גילוי נאות, אני מתנדב בתנועה. יש צמתים מרומזרים שבהם ניתן לראות את הרמזור הרחוק ואת קו העצירה במסלול ממנו בא הנהג וזה עובר יפה בבית המשפט.

האם זה עובד ככה - הוא טעה, מתקשר אליי ומגיע לקחת לי את הרישיון ? - יש מצב בעבירות רמזור בהזמנה לדין. זה שהשוטר טעה בראשונה ותיקן את טעטתו? לא נתקלתי בזה אף פעם ולכן אין לי דעה.

מה אתם ממליצים לי לעשות ? - ללכת ולצלם את ההזמנה לדין ובה פירוט נסיבות המקרה (שאינן בידך כרגע) ואז תוכל לקרוא מה כתב השוטר ועל מה הוא יעיד בבית המשפט. אם תוכל לסרוק לכאן, אולי אפשר יהיה למצוא כשלים ברישום וזה אולי יציל אותך.

האם אמרת לו שעברת בכתום?אם כן, לדעתי אבוד לך היות ויש כאן ראשית הודאה וכל נה שתאמר בבית המשםט ייחשב כעדות כבושהץ (אני לא עו"ד אבל אילו המילים בהם מתמש בית המשפט)

פורסם

לא ברור למה קיבלת הזמנה למשפט ולא ברירת קנס. האם היו נסיבות מחמירות שלא ציינת?

למירב ידיעתי השוטר צריך היה לצפות גם ברמזור הקרוב אליך וגם ברחוק כדי לרשום דוח זה.

פורסם

תבדוק בדוח על איזה סמל סעיף קיבלת,(6742,6741,6739),בכל מקרה,אם באמת אין לך עבירת אור אדום בשלוש השנים האחרונות,אז הסיבה שקיבלת הזמנה לדין+פסילה היא שהיו נסיבות מחמירות,(הפרעה לרכב,הולך רגל).

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
האם בסמכות שוטר פשוט להחליט על לקיחת רשיון מהנהג? לפי התנהלותו של השוטר, נראה שלא.

השוטר לוקח רישיון נהיגה,ונותן במקומו רישיון זמני אשר משמש כרישיון עד לשימוע אצל הקצין,בדכ תוך 72 שעות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
שלום חברים,

יום שישי ערב יום כיפור, אני נוסע לאיזור התעשייה פונה שמאלה ( צומת מרומזרת), שוטר שנמצא בצומת בצד השני ולוקח ימינה, מפרסס בצומת ונוסע אחריי, מחכה שאני אחנה את הרכב ומבקש שאני אתן לו רישיון נהיגה, לטענתו אני עברתי באור אדום - ראיתי שהוא יוצא בירוק ונכנסתי לצומת.

לטענתי עברתי בכתום ולא בלמתי מכיוון שהיה מאחוריי רכב.

הוא החליט לתת לי הזמנה לבית דין, לאחר כשעתיים מתקשר אליי השוטר בכבודו ובעצמו ושואל היכן אני נמצא כי הוא צריך להגיע אליי.

השוטר הגיע והסביר לי שהוא טעה והוא לוקח לי את הרישיון, נותן לי הזמנה לקצין תנועה אשר יחליט אם לשלול לי את הרישיון ל-30 יום או יחזיר לי אותו עד המשפט.

היום הייתי אצל הקצין, הסברתי לו את המתרחש, הוא החליט להחזיר לי את הרישיון מכיוון שב-7 שנים שיש לי רישיון אין לי עבירה אחת.

מס' שאלות :

האם בבית משפט אני יכול לטעון כי השוטר לא עמד מאחורי, כלומר היה בצומת אבל לא ראה את הרמזור?

האם זה עובד ככה - הוא טעה, מתקשר אליי ומגיע לקחת לי את הרישיון ?

מה אתם ממליצים לי לעשות ?:|

תודה,

יש מצב לקבל את הכתובת של הצומת נתבונן בה בגוגל סטריט מהיכן אתה באת והיכן עמד השוטר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צירפתי מגוגל, התמונה היא לפני השיפוץ של הצומת - התווספו עוד נתיבים.

השוטר לא רשם שאני טוען שעברתי בכתום, אם עשיתי טעות אני מבין ומוכן לשלם. אבל לא עברתי ברמזור אדום(!)

הסימול הוא 6741, הוא טוען שאני ראיתי אותו נוסע ולאחר מכן עברתי את הרמזור :shock:

Un4titled-1.jpg

Untitle1d-1.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

זווית הצילום הדרושה כאן היא לא שלך אלא של הניידת ע"מ לראות האם הוא יכל לראות את הרמזור שלך (הרחוק יותר ולא הקרוב שסימנת).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה ניסוח האשמה:

נהיגה כשברמזור אור אדום בצומת (נסיבות מחמירות-הימצאות רכב אחר)

נהגת ברכב הנ"ל, ולא צייתת לאור האדום, שדלק ברמזור בכוון נסיעתך, בכך שלא

עצרת את רכבך לפני קו העצירה / לפני מעבר החצייה / סמוך לרמזור הקרוב

ונכנסת לצומת בניגוד לאור האדום, בשעה שבצומת היה רכב אחר, שהגיע מכוון

. אחר, בניגוד לתקנה 22 (א) לתקנות התעבורה תשכ"א 1961

לעובדות:

אמרת שנכנסת בכתום - בעייה

השוטר רשם (או לפחות אמר לך) כי הוא החל בנסיעה ואז נכנסת לצומת, יש כאן עניין של תזמון.

כאשר אתה נוסע במהירות של 50 קמש אתה עובר 13.3 מ' בשנייה.

אתה לא יכול להיות מרוכז כל הזמן בכל מה שקורה על הכביש, במילים אחרות: הצצה על הרמזור הקרוב/רחוק, החזרת מבט לחזית ושליטה ברכב תוך כדי סיבוב ותוך כדי הסתכלות במראה על הרכב שהיה מאחוריך.

מה שאני מנסה לומר הוא שיתכן מאוד שהסתכלת ברמזור ואכן היה כתום אבל עד שהגעת לקו העצירה הוא התחלף לאדום

על פי התמונה - לניידת שדה ראיה מצויין לרמזור הרחוק ולקו הצומת.

עך פניו נראה כי מצבך לא טוב.

עדכן מה נגמר

מועדים לשמחה

פורסם

אבי - הכל נכון, אבל איך קבעת מהזווית הזאת שלשוטר יש זווית ראייה (ועוד מצוין, לא פחות) לרמזור הרחוק?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שוב אני אומר, לא חציתי את הצומת באור אדום, בעיר אין כתום מהבהב, חציתי את הקו שהתחלף לכתום.

אנסה לצלם את הצומת מהצד של השוטר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

• תוכן חדש...