Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

רציתי לשתף/לשאול לדעתכם על סיטואציה מהיום בבקר.

הגעתי לראות רכב שאני מעוניין לרכוש.

בדקתי כמיטב יכולתי, ואף בצעתי נסיעת מבחן קצרה.

הרכב מודל 2007 , יד ראשונה, 120000 ק"מ.

הנתונים האלו התאימו לי וקבעתי עם המוכר בדיקה למחר, במוסך שאני בחרתי.

פתאום המוכר אומר שהוא מעוניין לרשום זכרון דברים.כמעט הסכמתי אבל אז

שאלתי: זכרון דברים על מה? אנחנו מסכימים ללכת לבדיקה על מחיר x, הסיכום בע"פ בינינו שאם יש פגיעת שלדה הוא מתחייב לחצי ממחיר הבדיקה.כאן הלכתי קצת לקראתו, משום שהוא יד ראשונה, ולכן הוא אמור לדעת אם יש פגיעה או לא, אבל לא חשוב.

פתאום הוא שואל- אתה משאיר לי מקדמה? אמרתי- על מה מקדמה? על זה שאתה מואיל ללכת אתי לבדיקה?

כמו כן אמרתי לו שיהיה ברור,שלאחר תוצאות הבדיקה ננהל מו"מ על המחיר הסופי.

כדי להבהיר, הוא אמר שאם אין בבדיקה ממצאים משמעותיים לגבי פגיעת שלדה, אני בעצם מתחייב לרכוש את הרכב.

אמרתי לו שבזה הרגע פגישתנו הסתיימה, ואני מאחל לו הצלחה במכירה.

דעתכם?

סלע

פורסם

עשית בשכל לדעתי.

הרי אתה לוקח את הרכב לבדיקה ואם התוצאות ימצאו חן בעיניך אז תרכוש את הרכב.

זה שאתה לוקח את הרכב לבדיקה, לא אומר שאתה מתחייב לקנות אותו.

אני מכרתי בשבוע שעבר רכב והקונה רצה לשלם לי מקדמה/זכרון דברים לפני העברת הבעלות (העברת הבעלות והתשלום נעשו יומיים אחרי הסיכום בפועל).

לא הסכמתי מכיוון שהיה מדובר באדם אמין מהפורום וגם ככה אני לא מאמין גדול בזכרון דברים אלא במילה של כבוד.

פורסם

עשית בשכל, אין ספק.

בהצלחה בהמשך החיפוש.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תוכן חדש...