Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה. רשמתי את היעדים.

אם יש עוד משהו ששווה ללכת אליו, זה הזמן לומר, ולא תשתקו לעד.

היום בלילה אני טס. אללה ייקום דמי ודם הנעליים שאני הולך לרצוח בהליכות אין סופיות.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואני רוצה לראות את הכייס שידחוף לשם יד!

לדחוף יד לכיס של תימני, בכל מצב האופציה היחידה שם זה לקבל...

:lol:

לגבי החיבוקים, מזל שאמרתם לי. כבר הייתי חושב שהחיבוקים זה כי הם יודעים יש לי מומולדת.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
ספריאל, זה תיאתרון שחור. אין אור שחור.

יאשה, פשוט צא והסתובב בעיר העתיקה.

זה תאטרון אור שחור.

אמנות ייחודית שהתפתחה בפראג בימי הקומוניסטים.

כשהייתי בפראג לפני 10 שנים הייתי בהצגה כזו ונהניתי מאד. הבמאי היה דווקא ישראלי (ליאור כלפון).

תיזהר מכייסים! יש בכל מקום,וכולם ששים לחבק כל אחד שהם לא מכירים..

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

את אשתי ניסו לכייס בטירת פראג, וכעבור 10 דקות עשו זאת בהצלחה בגשר קארל.

בשעון האסטרונומי הוסבר לנו שהכייסים עובדים 5 דקות כל שעה - כאשר התיירים מרימים ראש לראות את המצגת. בשאר 55 הדקות הם יושבים בבית הקפה בסביבה.

ד"א - התופעה קיימת בכל בירה או עיר מרכזית אירופית במדינות שאינן דוברות גרמנית (שהן בטוחות יחסית). ע"ע פריס, רומא וברצלונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תזכור שהמסעדות והפאבים נסגרים ב11!

אם אתה רוצה קצת אווירה שמחה, מסעדה ומבשלה: U Fleki ו U Medvedku.

הראשונה יותר פאבית, השניה יותר מסעדתית.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
לדחוף יד לכיס של תימני, בכל מצב האופציה היחידה שם זה לקבל...

:lol:

רופלמאו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מתכנן לטוס לפראג בחודש אפריל ל 4 ימים (3 לילות). זה יוצא שישי-שני. הבנתי שזה מספיק זמן כדי לחרוש את פראג

קודם כל מה מזג האוויר באותה התקופה? להביא חרמונית מהבית? או שחמים יותר?

דבר שני אני רוצה המלצה בבקשה לבית מלון. זה לא חייב להיות במרכז, אין לי בעיה מחוץ למרכז אם זה מוזיל את המחיר אבל שיהיה לפחות ממש ליד תחנת רכבת/טראם ובמרחק של סביבות 2-4 תחנות מהמרכז.

חשוב לי שהמלון/חדרים יהיו נקיים, ווי-פיי חופשי וכמובן ארוחת בוקר שתהייה טובה ולא משהו דלוח ללא מבחר.

בקיצור, מלון טוב ולא יקר. אם יש חיה כזאת גם יותר קרוב למרכז העיר אז מעולה, אבל קשה לי להאמין.

שמעתי על מלון שנקרא PANORAMA וב BOOKING.COM ראיתי שהמחיר לחדר הוא פחות מ 1000 שח לכל ה -3 לילות. נשמע לי זול ביותר. אם מישהו שמע או היה שם ויכול להמליץ או שלא אז אשמח.

הצעות אחרות יתקבלו בברכה

פורסם

הייתי בפנורמה לפני חודשיים - החדרים נקיים וחצי מהחדרניות רוסיות כך שאם אתה דובר רוסית וצריך משהו - יש איך לתקשר :D

סה"כ מלון סבבה - ארוחת בוקר מגוונת ומלאת בייקון :)

יש שם גם קזינו וספא (שאני אישית לא הלכתי אליהם אבל החברים שהיו איתנו אמרו שזה די סבבה)

מזג האויר יהיה בסדר גמור - אין צורך בחרמונית, ובמרחק 150 מטר מהמלון יש לך קניון ענק + תחנת מטרו שתוך 4 תחנות אתה מגיע למרכז העיר - לא רע בכלל.

פורסם

גם אני הייתי בפראג לפני כחודשיים. במלון בשם Design Metropol שנמצא ברובע 1, המרכזי. קרוב להכל, המלון חדש. החדרים האמת, לא גדולים אך נוחים ומעוצבים (חוץ מהצבע האדום :roll:, למרות שיש כאלה שאוהבים). ארוחת הבוקר סבירה בהחלט. יש אינטרנט חופשי בלובי אך לא בחדרים.

לנו המלון יצא כ700 ללילה, לתקופה.

http://www.booking.com/hotel/cz/metropol-prague.he.html?sid=df42bf292364eb134a1a80f11bf34823;dcid=1;srfid=b557d12f56f80ce1832dc47da9e7edc80f45bec0X37

המלצה שלא קשורה למלון, לרכוש אפליקציה של לונלי פלנט של פראג. שווה כל שקל. יש שם המלצות למסעדות, פאבים ובילויים. מ5-6 מסעדות\בתי קפה שיצא לנו לשבת בהם בהמלצתה היו לא פחות ממעולים. כמובן ישנן גם המלצות על אטרקציות ומקומות השווים ביקור.

פורסם

חזרתי מפראג לפני שבועיים עם החברה.

היינו במלון שנקרא antik city מלון קטן חדרים נחמדים ונקיים, אינטרנט חופשי בחדרים, מלון בוטיק כזה.

נמצא חמש דקות הליכה מכיכר ואצלב, ורבע שעה מכיכר העיר העתיקה. בכיכר ואצלב יש תחנת מטרו כך שגם זה קרוב, וליד המלון יש טראם (שתי דקות הליכה אולי).

ברמץ העיקרון אין בעיה לעבור ברוב האטרקציות המוכרות של העיר בארבעה ימים, אנחנו מצאנו את עצמנו הולכים שוב ושוב בסמטאות וברחובים המרכזיים. (בגלל היופי כן?)

מבחינת מסעדות אני זוכר מאוד לטובה את pasta fresca רשת אם אני לא טועה.. ואת מועדון הרוקסי אני גם זוכר לטובה היה מצוין שם, גם באיזור המועדון הרחוב פשוט מלא בפאבים מצוינים

פורסם
הייתי בפנורמה לפני חודשיים - החדרים נקיים וחצי מהחדרניות רוסיות כך שאם אתה דובר רוסית וצריך משהו - יש איך לתקשר :D

סה"כ מלון סבבה - ארוחת בוקר מגוונת ומלאת בייקון :)

יש שם גם קזינו וספא (שאני אישית לא הלכתי אליהם אבל החברים שהיו איתנו אמרו שזה די סבבה)

מזג האויר יהיה בסדר גמור - אין צורך בחרמונית, ובמרחק 150 מטר מהמלון יש לך קניון ענק + תחנת מטרו שתוך 4 תחנות אתה מגיע למרכז העיר - לא רע בכלל.

האם המחיר המופיע לי הוא הגיוני? סביבות 800 שח לכל התקופה? נשמע לי ממש זול.. לפחות יחסית לארץ. זה יוצא 283 שח ללילה לזוג.

מה לגבי האמבטיה? נוחה? היו לכם תמיד מים חמים?

חימום בחדר אני מניח שיש נכון?

BloodFist, המלון שהמלצת לצערי יקר משמעותית מהשאר. אני מניח שזה בגלל הקרבה למרכז

samg, תודה על ההמלצה. אנסה את זה

פורסם
האם המחיר המופיע לי הוא הגיוני? סביבות 800 שח לכל התקופה? נשמע לי ממש זול.. לפחות יחסית לארץ. זה יוצא 283 שח ללילה לזוג.

מה לגבי האמבטיה? נוחה? היו לכם תמיד מים חמים?

חימום בחדר אני מניח שיש נכון?

יש חימום בחדרים, דפקתי אמבטיות רותחות כמעט כל יום - לא הייתה בעיה בגזרה הזו בכלל. זה לא המלון הכי מפואר שיש, וזה גם לא אזור כ"כ יפה של פראג - אבל זה מקום נקי וחמים לישון בו, ויש כמה מסעדות נחמדות וברים בסביבה.

יש מצב שהמחיר הגיוני כי כשכשאנחנו נסענו, היינו שם 6 ימים (5 לילות) ויחד עם הטיסות יצא לנו סביבות ה-750$ לאדם.

פורסם

זה בסדר, אני לא מחפש משהו מפואר. המטרה היא לטייל כמה שיותר ופחות להיות בחדר, אבל כן חשוב שיהיה נעים להיות בחדר. סביר שגם ככה רוב הנסיעות יהיו לאזור המרכז. והמחיר של החדר נשמע טוב. את הכסף שאני חוסך אפשר להוציא על בזבוזים

שמתי לב שהמרחק של המלון משדה התעופה הוא כחצי שעה. אני לא מתכוון לשכור רכב. איך הגעתם משדה התעופה למלון?

מה העלות של המטרו בפראג?

פורסם

24 קרונות לכרטיס של חצי שעה, 32 ל90 דקות אני חושב, ויש גם יומי ולשלושה ימים (איזור ה100 ו300 קרונות בהתאמה, קצת יותר לא בהרבה)

המטרו לא עובד משעה מסוימת בלילה קח את זה בחשבון, יש קווי לילה של הטראם בתדירות סבירה

• תוכן חדש...