Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדבקתי במחלמת המדבקות, אבל שמתי לב שגם העסק דיי יקר,

אני מוצא את עצמי מוציא כ-20 ש"ח למדבקה, ובכמויות זה נהיה יקר.

לדוגמא :

http://www.ebay.com/itm/AVICII-Vinyl-Sticker-BEST-QUALITY-Electronic-House-Techno-Dance-/180731433272?pt=Decals_Stickers_Vinyl_Art&var=&hash=item2a146ed138

איפה אני יכול לגשת להדפיס במחיר סמלי מדבקה שאפשר להדביק על רכב שלא תרד במים?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

יש הרבה בתי דפוס שמתעסקים בהדפסה דיגיטלית על מדבקות ויוכלו להדפיס לך מדבקות כאלו. פשוט צריך להדפיס על וייניל ולא על נייר-מדבקה.

מצד שני, אם אתה רוצה להגיע לאיכות גבוהה אתה צריך להדפיס הדפסת משי. ואז זה בעיה להדפיס מדבקה בודדת והעלות נמוכה רק אם אתה מדפיס אלפי מדבקות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי הכותרת, ציפיתי לראות בלינק מדבקות שכתוב עליהן: ״המיים מסוכנים לבריאות״. ״די למים״ וכו׳.

אתה לא מחפש מקום להדפיס בו מדבקות נגד מים, אתה מחפש מקום להדפיס בו מדבקות עמידות במים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני הדפסתי מדבקה מסויימת לרכב (שלחתי לך תמונה בפרטי), עלתה לי 50 שקל.

במקור בעל העסק בכלל מתעסק בהכנת שלטים מוארים, אבל מישהו מהאינטרנט שלח אותי אליו ואמר שיוכל לעזור לי בזה

בכל זאת, אם אתה מדפיס כמה מדבקות בודדות, וגם הן שונות אחת מהשנייה אז לדעתי יהיה יותר זול להזמין מהאינטרנט.

אולי אם הן באותו הצבע ובערך באותו הגודל יצא לך יותר זול בארץ, אבל את זה כבר אני לא יודע

זה הכל תלוי בכמה חומר מתבזבז (בהדפסה של הרבה מדבקות אפשר לנצל את החומר כמה שיותר ולהוציא כמה שיותר מדבקות מיריעה אחת)

בהדפסת מדבקה בודדת למשל, יש בזבוז גדול של חומר

אם אתה מדפיס 5 שווה לבדוק אצל מישהו לדעתי מה המחיר

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

את האמת אהבתי את Avicii הרבה זמן,

אתמול פשוט זה עבר אצלי גבול מסויים :wink:

סתם נתתי דוגמא למדבקה ולגודל שלה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...