Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ...

רציתי לשאול שאלה המיועדת למבינים באיטום .

מזה 3 חודשים אני עובד בעבודה מאוד מבאסת למי שמכיר "איטום ובידוד" הענין הוא שמדובר בחום וקור ולא בסאונד (לצערי הרב) . החומרים שעובדים איתם הם בעיקר צמר סלעים וספוגי איטום וכריות בידוד, ועל מנת לכסות הכל מצפים הכל בפח . עלה לי רעיון לנסות ליצור כריות איטום מצופות ממולאות בצמר סלעים או חומרי איטום אחרים בתוך הדלתות של הרכב ובכל מיני מקומות הדורשים איטום ,אבל אני לא כל כך בטוח לגביו, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות עם חומרים מהסוג הזה ?

זה שווה בכלל משהו הרעיון ? , האם זה יעשה את העבודה או שמדובר ברעיון גרוע שלא יתרום כלום?

תודה לכולם

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

פורסם

אם אתה עובד בזה אני חושב ששווה לך לנסות

אדי חשב על כול מיני אפשרויות לאיטום שלא קשורות ישירות לאודיו לא הכי הסכימו איתו...

אני דווקא חושה שכדאי לנסות...

פורסם

בכלל לא חושב שכדאי לנסות, מתן, צריך להיות איזשהו מחנה משותף בין החומרים

אתה מדבר פה על בידוד חום קור

אין ממש קשר בינו, לבין "רעש דרך"

או מאסיביות לפח, לא מאמין שזה יתרום בכלום.

אם אתה רוצה ניסיון יותר מעשי, שאני אישית מאמין שהוא בהחלט מצויין בשביל למנוע ויברציות

וזה נעשה על ידי הוספת מאסה למבנה הפח.

זה דבק אפוקסי, לפי דעתי יש פה קצת יותר סיכויי הצלחה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דובר עליו שהחומר עצמו לא מתאים,

לא מבחינת ביצועים, החומר לא עמיד בחום, והופך לנוזלי, לא?

(ואפילו מישהו הזכיר ריח)

אני לא ממש סגור על זה, ואני זוכר שדיברו על זה

בכל אופן, לדבק אפוקסי אחרי התייבשות אין ריח, ושום שמש לא תשבור אותו, גם לא תנור של 200 מעלות.

והוא מאסיבי מאוד, והוא נדבק יותר טוב לפח מכל משטח דינימיט שתביאו....

השאלה אם התמורה מבחינת עבודה, תהייה טובה או לא..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אכן TWEET סיפר השחומר הופך לנוזלי בגלל החום אבל זה רק הסופרייט הרגיל לא אלומניום...

ויש עוד הרבה סוגים של חומרים כאלה שיכולים להיות דומים לדנמאייט...

כול הקטעה של האיטום זה הוספת משיקל וכך מינעת רעשים מיותרים..

בנתייים אין לי זמן להיתעסק עם ההשוואות וכו' אבל שיהיה אני יתחיל להיתעסק..

פורסם

אני עובד באיטום גגות עם זפט...

יש משהו שנקרא זפט קרה וזה ממש נראה כמודינמט, פס דק של חצי סנטים בערך, צד אחד שחור צד שני כסוף (דבר נראה לי) וזהו, אולי אני יבדוק את זה בהזדמנות

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

דיברתי עם shibby

לפי מה שהוא אומר יש לי הרגשה שזה הולך להיות חומר מאוד מתאים אמרתי לו שיבדוק קצת יותר לעומק על החומר הפעם יש לי הרגשה שאחרי הרבה זמן של חיפושים נמצא החומר המתאים

( אני אישית הולך בכול מרקה לשים דינאמט ביום ראשון )

פורסם

חבל שלא באתם להדרכה בנושא דיינמאט באוטופרט... פוקו הסביר (בהתלהבות רבה אם יורשה לי לציין :p ) למה החומרים הנ"ל הם לא טובים לשימוש ברכב. אין לי כוח לזיין עכשיו את השכל שוב - אז פשוט סמכו על אנשים שניסו, והדלתות שלהם התמלאו מים בחורף.

בהצלחה.

פורסם
דיברתי עם shibby

לפי מה שהוא אומר יש לי הרגשה שזה הולך להיות חומר מאוד מתאים אמרתי לו שיבדוק קצת יותר לעומק על החומר הפעם יש לי הרגשה שאחרי הרבה זמן של חיפושים נמצא החומר המתאים

( אני אישית הולך בכול מרקה לשים דינאמט ביום ראשון )

מתן,

מדובר באותו החומר שאני, אדי, אבי, ליאור, יואב ועוד התעניינו בו, ועדיין מתעניינים.

זהו סופר טייט, או סופר טייט אלומיניום.

זה חומר זהה לדיינמאט, ולא, הוא לא נמס בחום (tweet) וכבר הגעתי למצב שאני מתחנן בפני

אדי שיבדוק מקרוב בחנות (ז"א כמה עולה הגליל של הרגיל, וכמה השל האלומיניום)

בגלל שאין לי זמן לבדוק לבד - הכל תקוע לו באוויר... :roll:

...הקדמת אותי soundwave, אבל אני לא מבין איך איטום (אם אפשר לקרוא לזה איטום)

בתוך הקבינה, יגרום להווצרות או חילחול של מים מבחוץ...

אלא אם כן אתה כשרוני ומתחיל להרוס פאנלים, מגני מים, גומיות ועוד...

גל

פורסם

אז מה אתם אומרים שאתה הולכים על זה ?

אני ינסה לבדוק לכם על זה אולי אני יכול להסיג מחירים טובים

עריכה :

הספקתי לבדוק לגבי החומר

הבנאדם שפנית אליו לא מכיר את החומר הזה

גל עוד אז אני אמרתי לכם שאם אתם מוצאים חומר איטום איכותי אני איתכם

חבל שלא פניתם אלי ואמרתם לי שיש התקדמות

פורסם

אותי מעניין איך כל מי שאומר שזה חומר זהה יודע שזה באמת ככה? מה כי יש לו יריעת אלומיניום?

אם תבררו את הרכב החומר תוכלו לדעת בוודאות מה החומר.

אני כבר זוכר שהתלהבו פה בעבר כמה מאיזה חומר מסויים ואמרו לי זה בול כמו דיינמאט. אני כמובן אמרתי איך אתם יודעים שזה בול, הם אמרו בול. כשראיתי את החומר פשוט צחקתי, איזה בול ואיזה נעליים.

פורסם
אותי מעניין איך כל מי שאומר שזה חומר זהה יודע שזה באמת ככה? מה כי יש לו יריעת אלומיניום?

אני כבר זוכר שהתלהבו פה בעבר כמה מאיזה חומר מסויים ואמרו לי זה בול כמו דיינמאט. אני כמובן אמרתי איך אתם יודעים שזה בול, הם אמרו בול. כשראיתי את החומר פשוט צחקתי, איזה בול ואיזה נעליים.

יש משהו במה שאתה אומר כי מה שברמת קובע זה הרכב החומר ולא המראה החיצוני שלו...
פורסם

לא, זה לא בול כמו החומר - צודק.

אני לא מסכים עם אלו שטוענים שהוא בול כמו...

אני טוען לעומת זאת שהחומר עשוי לטעמי להשתיק במידה ניכרת את גוף הפח, ויהיה מסוגל

לעשות זאת טוב אפילו.

הוא צמיגי, גמיש, דביק וחזק (את האלומיניום עדיין לא ראיתי) וכבעל תכונות כאלו, הוא

יכול להצמד לפח, ולמזער את הרעידות. (ועל זה אני חושב שאין הרבה ויכוח)

גל

• תוכן חדש...