Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש בהתלבטויות על מה ללכת !

המחיר של האיטום בסאונד FX זה מחיר מצויין לעבודה מקצועית שם אני באמת שקט...

מצד שני הפרש במחיר הוא גדול...

אני מאמין שאני בסוף ילך על דינמאט וזהו...

מה אתם אומרים כדאי לי לעשות ?

פורסם

תשמע, נראה לי שיקח הרבה זמן עד שמישהו יוכל לנסות ולאמת את הביצועים של החומר המסתורי הזה :)

ובמקרה שלך ספציפית, לך על הדינאמט

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
תשמע, נראה לי שיקח הרבה זמן עד שמישהו יוכל לנסות ולאמת את הביצועים של החומר המסתורי הזה :)

ובמקרה שלך ספציפית, לך על הדינאמט

אני כנראה יעשה את זה אבל עדיין אני לא חושב שזה כזה רחוק עד שנקבל תשובה

( סמוך על גל )

פורסם
מתן,

...הקדמת אותי soundwave, אבל אני לא מבין איך איטום (אם אפשר לקרוא לזה איטום)

בתוך הקבינה, יגרום להווצרות או חילחול של מים מבחוץ...

אלא אם כן אתה כשרוני ומתחיל להרוס פאנלים, מגני מים, גומיות ועוד...

גל

מה שפוקו הסביר זה שהחומר הנמצא בתוך הדלתות הופך להיות נוזלי וסותם את כל מעברי המים----פנים הדלת תמיד מתמלאת מים כאשר יורד גשם (דרך הגומיות של החלון) והמים אמורים לחלחל החוצה דרך פתחים קטנים שנמצאים בתחתית הדלת.

עופר

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
מה שפוקו הסביר זה שהחומר הנמצא בתוך הדלתות הופך להיות נוזלי וסותם את כל מעברי המים----פנים הדלת תמיד מתמלאת מים כאשר יורד גשם (דרך הגומיות של החלון) והמים אמורים לחלחל החוצה דרך פתחים קטנים שנמצאים בתחתית הדלת.

עופר

מה לגבי הבגאז ? זה גם כזה חשוב נראה לי ששם יש הרבה יותר אפשרות לעשות פשרה קטנה בין האיכות של החומר...
  • תוכן חדש...