Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שאתה מגיע כמשתמש של אייפון לשעבר, ומצפה כמובן שתהיה עברית מובנית, וברור שזה משהו שאמור להיות בסיסי ומובן מאליו.

וכמובן שזה אמור להיות גם באנדרואיד שלך, רק שהיבואן הישראלי חזיר וחוצפן, אתה יכול לקרוא הכל באשכול של ceyal:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=458428

בכל מקרה, תשכח ממה שהיה עם האייפון, נסה להיכנס כמה שיותר מהר לראש של אנדרואיד, ותלמד איך צורבים רומים שבהם העברית לא מוסתרת.

לפי דעתי החנות הייתה בסדר בכל הסיפור הזה, ורק רצתה בטובתך.

Stay Dirty

פורסם
הבעיה היא שאתה מגיע כמשתמש של אייפון לשעבר, ומצפה כמובן שתהיה עברית מובנית, וברור שזה משהו שאמור להיות בסיסי ומובן מאליו.

וכמובן שזה אמור להיות גם באנדרואיד שלך, רק שהיבואן הישראלי חזיר וחוצפן, אתה יכול לקרוא הכל באשכול של ceyal:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=458428

בכל מקרה, תשכח ממה שהיה עם האייפון, נסה להיכנס כמה שיותר מהר לראש של אנדרואיד, ותלמד איך צורבים רומים שבהם העברית לא מוסתרת.

לפי דעתי החנות הייתה בסדר בכל הסיפור הזה, ורק רצתה בטובתך.

כרגע מה שעשיתי זה להוריד מקלדת CUSTOM עם עברית והכל עובד מצוין...

מה לגבי הבנאדם הזה שעושה רומים ? איפה ניתן למצוא רום עדכני שלו ?

לגבי צריבת רום - זה דורש רוט ?

האם זה עלול לפגוע בביצועי המכשיר לטווח הארוך ?

היה לי אייפון פרוץ במשך כמה שנים והמכשיר פשוט השתגע לקראת הסוף.

אגב אני לא מבין למה MORELOCALE2 לא מצליחה לחשוף את העברית במכשיר?

פורסם

יש רומים שלא מצריכים רוט (התקנה בצריבה, דרך אודין (ODIN)). הרומים שמצריכים רוט הם אלה שמותקנים דרך הריקברי.

הצריבה יותר נקיה ויותר נוחה. זו דעתי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
יש רומים שלא מצריכים רוט (התקנה בצריבה, דרך אודין (ODIN)). הרומים שמצריכים רוט הם אלה שמותקנים דרך הריקברי.

הצריבה יותר נקיה ויותר נוחה. זו דעתי.

התעסקות עם רוט לטווח ארוך יכולה לפגוע במכשיר, לא?

באייפון זה בטוח פוגע לטווח הארוך.

פורסם

התעסקות עם רוט לא פוגעת במכשיר, אלא אם אתה נוגע במה שאתה לא אמור לגעת. אם אתה רק עושה רוט על מנת להחליף רום - יש את הסופר יוזר שיודע לעבוד איתו .זה הכל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני יגיד לך תכלס ואל תיפגע אבל אתה קצת בכיין, בחרת לקנות מכשיר מיבוא מקביל, חיפוש קטן בגוגל היה מראה לך שכמעט תמיד מכשירים מיבוא מקביל נפתחים ומבצעים בהם שינויים ולפעמים גם מחליפים מטענים.

כל שהיית צריך לעשות זה להוריד מקלדת אחרת, עברית מובנית יש כבר מ4.0.4.

ואם אני זוכר נכון morelocal2 מצריכה רוט.

אסף מה הקשר שסאני חזירים? זה בכלל מכשיר שהם לא מוכרים בארץ.

ואין להם שום קשר למכשירים שמגיעים ביבוא מקביל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני יגיד לך תכלס ואל תיפגע אבל אתה קצת בכיין, בחרת לקנות מכשיר מיבוא מקביל, חיפוש קטן בגוגל היה מראה לך שכמעט תמיד מכשירים מיבוא מקביל נפתחים ומבצעים בהם שינויים ולפעמים גם מחליפים מטענים.

כל שהיית צריך לעשות זה להוריד מקלדת אחרת, עברית מובנית יש כבר מ4.0.4.

ואם אני זוכר נכון morelocal2 מצריכה רוט.

אסף מה הקשר שסאני חזירים? זה בכלל מכשיר שהם לא מוכרים בארץ.

ואין להם שום קשר למכשירים שמגיעים ביבוא מקביל.

האמת שבתור בנאדם שהשתמש באייפון 5 שנים לא חשבתי שיש בעיות עם ייבוא מקביל \ שפה וכו'.

זה בכלל לא אמור להיות ואני לא מבין את הקטע של הסתרת העברית.

פורסם

הסתרת עברית לא רלוונטית למכשירים מיבוא מקביל, כי הם לא עוברים דרך היבואן הרשמי.

הבעיה היחידה מבחינתך היא שאין עברית במקלדת לאחר עדכון תוכנה שזה דבר שניתן לפתור ע"י התקנת מקלדת אחרת זה לא ביג דיל, אני שיש לי 9500 מהיבואן בארץ ואני משתמש במקלדת אחרת משל סמסונג.

המעבר בין אייפון לאנדרואיד הוא גדול לאט לאט אתה תסתגל, גם כדאי שתיכנס לפורמים קצת ותקרא ככה תוכל להבין איך הכול פועל, כמה שזה נראה מסובך זה לא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, לפי מה שהבנתי, סאני מבקשת/מחייבת את סמסונג העולמית להחביא את העברית ברום המקורי של סמסונג. ככה שאם אתה קונה מכשיר איפשהו בעולם, או שהוא הגיע לכאן ביבוא מקביל, העברית מוסתרת. אתה רוצה עברית? תקנה דרך סאני.

אני לא יודע אם זה באמת עדיין קורה לאור הברדק שהיה עם firefds , אולי זה כבר לא רלוונטי להיום. מצד שני, עובדתית כרגע לפות״ש נעלמה העברית לאחר עדכון גרסא.

Stay Dirty

פורסם
אריק, לפי מה שהבנתי, סאני מבקשת/מחייבת את סמסונג העולמית להחביא את העברית ברום המקורי של סמסונג. ככה שאם אתה קונה מכשיר איפשהו בעולם, או שהוא הגיע לכאן ביבוא מקביל, העברית מוסתרת. אתה רוצה עברית? תקנה דרך סאני.

אני לא יודע אם זה באמת עדיין קורה לאור הברדק שהיה עם firefds , אולי זה כבר לא רלוונטי להיום. מצד שני, עובדתית כרגע לפות״ש נעלמה העברית לאחר עדכון גרסא.

אבל איך כל זה מסתדר עם העובדה שבפורומים של אנדרויד ממליצים להתקין רום הולנדי ששם יש עברית ?

אם היו מסתירים את העברית בכל הרומים בעולם אז לא הייתה עברית בכלל.

חבר שלי עובד עם רום של AT&T (גלקסי 3 - כי מהם הוא קנה את המכשיר) ואין לו בעיות עברית.

אז למה לי יש ?

פורסם

זה מה שבד"כ עושים בחנויות פרטיות, תמיד.

אגב היום אתה יכול לבקש ללא עברית במכשיר, יש כאלה גנבים שאוהבים לבקש תוספת 100 ש"ח על עברית במכשיר, וללא ידיעה שאתה בעצם יכול להתקין אותה בעצמך ע"י הורדת תוכנה בשם MORE LOCAL 2.

Opel Adam S 2017

פורסם
זה מה שבד"כ עושים בחנויות פרטיות, תמיד.

אגב היום אתה יכול לבקש ללא עברית במכשיר, יש כאלה גנבים שאוהבים לבקש תוספת 100 ש"ח על עברית במכשיר, וללא ידיעה שאתה בעצם יכול להתקין אותה בעצמך ע"י הורדת תוכנה בשם MORE LOCAL 2.

אני צריך רוט בשבילה לא?

פורסם
לפעמים היא מצליחה גם בלי רוט תנסה.

היא לא,

ברגע שאני בא לבחור את העברית מהרשימה זה נותן לי שתי אופציות:

1. Use Supervisor Privilege

2. Learn how to send pm command משהו כזה

• תוכן חדש...