Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופן חישוב המכס בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מחשבים במכס ערך של רכב שלא יובא לארה"ב ועל כן לא מופיע במחירון קראוס ??

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
איך שבא להם

יפה , מתאים למכס בארץ.

אולי מישהוא עם יותר נסיון בנושא זה (?)

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ישי

כמו שכבר עניתי לך בפרטי, אני מכיר חבר מועדון שהביא רכב שלא הופיע במחירון המכס. הוא הציג בפניהם מחירון שהיה ברשותו ולפיו נקבע המכס.

אני מניח שאין נוהל קבוע לכל מצב. בהחלט יש "משחק" מסויים שאפשר לנצל אותו בקביעת הערך.

במגזינים אירופאיים יש לרוב מחירון קלאסיות. תנסה לחפש שם את מחיר הרכב שלך.

פורסם

מבלי לפגוע בעיצות החברים ובמידע שמקבלים בפורום (מידע טוב ומהימן) מומלץ מאד לפנות לבית המכס כדי לקבל גם את עמדתם. נראה שלפעמים במקרים ספיציפיים ההערכה אינה זהה לציפיות או לנסיונם של אחרים.

כך עשיתי גם אני בעבר ככשקלתי יבוא,פניתי לבית המכס בחיפה,אין כמעט תור,שאלתי לא מעט שאלות וקיבלתי עליהן תשובות שאח"כ התבררו כמדוייקות.

כשמדובר בעשרות אלפי שקלים (ומדובר....) וכשצריך להתמודד מול רשויות המכס/מס (וצריך...) שווה להשקיע שעה או שעתיים ולברר את הענין מול האנשים המוסמכים face to face

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...