Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיני השופט, אין לשוטרת שום אינטרס שבעולם להלביש דו"ח סתם ככה על אזרח תמים.

מצד שני, לך יש את כל הסיבות שבעולם לטעון שלא עברת את העבירה.

אם לא תביא איזו הוכחה שהרכב כלל לא היה במקום או לחילופין, שהשוטר/ת מכירים אותך ומתנכלים לך אישית, תצא מהדיון הזה עם הרשעה.

ורק בכדי שתבינו, לא מדובר כלל בהליך מיוחד או נדיר, קורה עשרות פעמים מידי יום.

האם זה לא ידוע שנהגים בארץ הקודש עצבניים ולחוצים יותר מדי ?

במידה ויש לנהג את היכולת 'להלביש' דו"ח והוא עצבני כי הוא חושב שחתכו אותו, אני רואה סיבה מצויינת.

חוץ מזה, שוטרים בארץ הם רחוקים מלהיות צדיקים תמימים.

פורסם

בוא נעשה סדר - יש הבדל בין דוח לבין הגשת תלונה.

בינינו, רק אם היא באמת משועממת ו/או נקמנית, היא תלך להתלנון עליך (גם שוטרת לא בתפקיד צריכה להתלונן היא לא יכולה פשוט לרשום דוח). כשאזרח מתלונן על אחר בנגוע לעבירת תנועה, אם זה לא נופל בין הכיסאות זה לוקח המון זמן לביצוע (והמון משאבים - להזמין לחקירה, לאמת מול המתלונן.. לא משהו שמשטרת ישראל שמה בראש מעייניה).

ושוב - דוח שלא ממולא תוך הזדהות מלאה של השוטר/ת, יחד פרטים מדוייקים של הרכב ושל הנהג (כולל ת.ז) , וכולל פירוט העבירה בכתב+פירוט של דברי הנהג, לא יכובד בבית המשפט.

ול BAGIRA - שופטים אמנם בדרך כלל מצדדים בשוטרים, אבל שופטים בהחלט לא אוהבים שוטרים שמתנהגים בבריונות, מנצלים לרעה את מעמדם ומאיימים על אזרחים מבלי להזדהות.

פורסם
ומה אם היא טעתה במספר של הל. ז?

אני מאוד בספק שהיא או כל שוטר יכול לשלוח דוחות ככה סתם מבלי לקחת פרטים מינימלים.

יום אחד תקבל דו"ח על עבירה שלא עשית אבל שוטר ראה אותך, עכשיו תוכיח שלא היית שם, נשמע לך הגיוני?

יש ספק, אין ספק, כן הגיוני, לא הגיוני, אם לא יודעים ובטח אחרי שכאלה שכן יודעים מתקנים אותך, למה להתעקש להגן על משהו שמסתבר שאין לך מושג בו?

פורסם

דבר ראשון אני לא מתווכח זה דיון, דבר שני יש צורה להתנסח אז תירגע.

זה שאנשים פה אומרים שזה אפשרי זה בסדר, תביא סימוכין.

אני בטוח שיש הליך מסויים והשוטר לא פשוט רושם דו"ח ואז הוא צץ לך בדואר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הדיון הזה מתחיל להיות מעייף, אין שום הליך, מדובר בחתיכת נייר (מפית, נייר טואלט, אטלס כרטא) שעליו רושם השוטר/מתנדב מ.ר. של רכב ואת מהות העבירה, מגישד את זה למח' התנועה בתחנה שלו והם מנפיקים דו"ח שנשלח אליך הביתה.

חפש "דו"ח לבן" בפורום ובגוגל ואולי אחרים יצליחו לשכנע אותך במה שאני, ככל הנראה, לא מצליח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאחר מחקר קצר בגוגל הדו"ח עובר למחלקת תנועה ושם הם מחליטים אם להנפיק את הדו"ח כנראה שלא כל דו"ח הם מוציאים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לעניין סמכות שוטר -> מבחינת החוק, שוטר נמצא בתפקיד 24/7.

בעקרון, אם שוטר רואה עבירת תנועה (גם בזמן שאינו בתפקיד), הוא רשאי לרשום דוח לבעל הרכב -> ושבעל הרכב ילך לחפש את הנהג..

• חודשיים מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין, תודה על העדכון.

קשה להגיד שזה הפתיע אותי :-)

• תוכן חדש...