Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול אני נוסע לי לתומי לבסיס בשעת ערב מאוחרת (~23:00) בתוך ראשון לציון,

אני נוסע בכביש עירוני המוגבל ל 60 קמ"ש בנתיב הימני כאשר בעוד כ 200 מ' אני צריך לפנות שמאלה ולכן עברתי נתיב אחד שמאלה (הכביש הוא בעל שני נתיבים), עברתי נתיב בעדינות ולא בפראות, כאשר אני נוסע על כ 60 קמ"ש והרכב שכביכול עקפתי (המטרה לא היתה עקיפה אלא מעבר נתיב על מנת לפנות שמאלה) נסע על כ 40-50 קמ"ש והיה במרחק בטוח ממני בעת המעבר.

הרכב צפר לי כאילו הייתי קרוב להכנס בו חזיתית. כמה רמזורים אחרי, הרכב המדובר עומד לידי ברמזור (קיה פיקנטו שחורה), וצופר לי שנית לפתוח את החלון. פתחתי את החלון והבחורה שנהגה ברכב התחילה לצעוק עלי ולאיים עלי בברוטליות ש "חתכת שוטרת", "זו עבירת תנועה", "אין לך מושג עם מי התעסקת", "צפה לדו"ח עוד שלושה ימים בדואר".

הכביכול שוטרת לא עצרה בצד, לא ביקשה ממני ת"ז, לא הציגה לי תעודת שוטר, לא היתה על מדים ולא נהגה בניידת. לצורך העניין מדובר באזרחית.

נעזוב לרגע את הדיבור הברוטלי והלא מכבד, מה שהיא טוענת לא היה ולא נברא. היא צפרה פעמיים בתוך העיר, ולאחר מכן אף חתכה רכב אחר (על מנת להגיע להיות מקבילה אלי ברמזור).

האם במידה והיא באמת שוטרת (מה שמוטל בספק גדול), האם דו"ח שכזה יכול להחזיק בבית משפט ?

פורסם

בפעם הבאה, תגיד לה שתעצור בצד ותציג לך תעודת שוטר. אם היא לא יכולה או אין לה, תזמין ניידת שתעצור אותה על התחזות לשוטר.

פורסם

גם אזרחית יכולה להגיע לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה, עם מספר הרכב שלך, על כך שביצעת עבירה.

השאלה, האם יש לה זמן וכוח לעשות את זה, ולא רק לצעוק דרך חלון הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין לי מושג למה מרגיעים אותך, במידה והיא אכן שוטרת, היא מגיעה לתחנת המשטרה ממלאת דו"ח ואתה תקבל אותו הביתה והוא יחזיק יופי טופי בבית משפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לך מושג על מה אתה מדבר.

היא בהחלט יכולה.

פורסם

היא לא לקחה שום פרטים על מי בדיוק היא תוציא את הדו"ח? על בעל הרכב? ואם לא הוא נהג?

מי אמר שהבחור באמת היה שם והיא לא התבלבלה במספר רישוי?

אפשרי לתת דו"ח בדואר במידה ולוקחים פרטים מזהים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היא יכולה לשלוח דוח לבעל הרכב. לא מעניין אותה שלא הוא נהג ברכב.

אני שוב אגיד, מי שיגיד לי שהוא שוטר, אני אבקש ממנו שיעצור בצד ויראה לי תעודה. במידה ואין לו, אני אגש לתחנת המשטרה ואתלונן על התחזות.

פורסם

ומה אם היא טעתה במספר של הל. ז?

אני מאוד בספק שהיא או כל שוטר יכול לשלוח דוחות ככה סתם מבלי לקחת פרטים מינימלים.

יום אחד תקבל דו"ח על עבירה שלא עשית אבל שוטר ראה אותך, עכשיו תוכיח שלא היית שם, נשמע לך הגיוני?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אם היא לא נותנת לו דו"ח במקום היא לא יכולה לתת דו"ח בכלל.

אם היא שוטרת או שלא היא יכולה לכתוב לו דוח.

גם אתה יכל לכתוב דוח כזה לאזרח אחר אשר ביצע עבירה.

הליך לא קצר ולא פשוט אבל בסופו של דבר מונפק דוח לבעל הרכב.

מגיעים לתחנה, ממתינים בתור לחוקר, מזדהים בפניו,

נותנים עדות על שהתרחש, מזמנים את בעל הרכב לחקירה, מודה מקבל דוח,

לא מודה יזמנו אותך ואותו לבית המשפט לתת עדות.

בהצלחה!!!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעיני השופט, אין לשוטרת שום אינטרס שבעולם להלביש דו"ח סתם ככה על אזרח תמים.

מצד שני, לך יש את כל הסיבות שבעולם לטעון שלא עברת את העבירה.

אם לא תביא איזו הוכחה שהרכב כלל לא היה במקום או לחילופין, שהשוטר/ת מכירים אותך ומתנכלים לך אישית, תצא מהדיון הזה עם הרשעה.

ורק בכדי שתבינו, לא מדובר כלל בהליך מיוחד או נדיר, קורה עשרות פעמים מידי יום.

פורסם
הפואנה היא, במידה ואכן מגיעים לבית משפט, אני אומר לא היה ולא נברא, היא אומרת היה. מה עכשיו ?

מה לא היה ולא נברא?

לא היית במקום ביום ובשעה הנתונים?

לא נהגת ברכב הנ"ל?

הרי ברור לך שהנתונים הנ"ל נכונים, היו ונבראו.

הקייס שלך הוא לטעון שלא ניסית לעקוף אלא עברת נתיב לצורך פנייה שמאלה, תוך כדי מתן זכות קדימה לרכבים הנוסעים באותו נתיב.

מה גם שלא ברור לאיזו עבירת תנועה מדובר? עקיפה מבצעים בנתיב השמאלי כל עוד נמצאים במדינת ישראל.

בקיצור כל עוד לא קיבלת שום דבר בדואר אי אפשר לדעת מה הנהגת השנייה רצתה, כפי שתיארת נהגת כשורה וכחוק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזכיר לי שבימי כתל אביבי (ואני מציין את זה כי זה ממש שינה לי את הנהיגה והסבלנות על הכביש מקצה לקצה - אני לא גאה בתקופה ההיא),

מישהו ניסה להידחף לנתיב שלי בכוח (אני בשמאלי, הוא בימני),

לא נתתי לו (בדרך כלל אני נותן אבל הוא ממש ניסה באגרסיביות ובלי סיבה- הייתי אחרון בשורה, לא הייתה לו שום בעיה להיכנס מאחוריי).

בשלב מסויים הוא כבר ממש התקרב ואני בתגובה האצתי ותלשתי לו את המראה.

ההוא ישר בעצבים סימן לי לעצור בצד ושלף תעודת שוטר, הלך הצידה ודיבר בטלפון.

חזר ואמר לי שנתן לי דו"ח, אמרתי לו על מה, על זה שהתפרצת לי לנתיב? (בטון רגוע), אמר תגיד את זה לשופט, אמרתי סבבה,

מיותר לציין שלא הגיע שום דו"ח ושום בטיח.

• תוכן חדש...