Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה לפני קנייה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני מחפש לקנות רכב יד שניה. אני יודע שחייבים לבדוק את הרכב במוסך לפני שקונים. שאלה שלי כזאת- במוסך יגידו לי איזה תיקונים נעשו ומתי נעשו או צריך בדיקה אחרת מיוחדת שאולי לא עושים במוסך? איפה כן עושים? בכלל ממה צריך להיזהר ומה צריך לחפש? אין לי ממש עם מי להתייעץ, ישמח לעזרה, תודה.

פורסם

קראתי ואני מבין קצת יותר עכשיו תודה. שאלה שלי איך אני יכול לדעת על טיפולים או תיקונים שעשו ברכב אם הבעלים לא מספר עליהם ואין תיעוד בספר טיפולים.

פורסם

אפשר לגשת עם הבעלים של הרכב למוסך בו טיפל ברכב ולבקש שידפיסו לך פלט טיפולים. אם הוא טיפל במוסך מורשה יבואן אז כל מוסך ברשת המוסכים המורשים יוכל לבצע זאת ואם מדובר במוסך פרטי אז יש לגשת למוסך הספציפי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...