Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף GTI החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הדור החמישי היה היפה ביותר מכל הGTIים.

הדור החדש קצת משעמם עיצובית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 539
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא דיפרנציאל מוגבל החלקה.

זה דיפרנציאל מוגבל החלקה:

mPsQnc6J9E392FEBjTFswJw.jpg

להסברים נוספים על מה שיש - וחשוב מכך, מה שאין - בGTI החדשה, אני מציע לך לפנות למר נמרוד קלינה בטלפון 0572461473.

אם הם לא יודעים מה זה, איך אתה מצפה שהם יביאו את זה לארץ?

עזוב, כמו שאמרת, טלי מרמת השרון לא תשאל על דיפרנציאל מוגבל החלקה, אז למה אתה מבלבל את אנשי המכירות של צ'מפיון עם שטויות.

זו הגולף הכי יקרה והכיתוב GTI על הגריל יעיד זאת. טלי תוכל להגיד לחברות שלה שהאוטו עלה 227 אלף שקל וזה מה שחשוב. ככה כולם מרוצים.

פורסם
הנה הקטלוג הרשמי של גולף GTI דור 7 החדשה!

חיפשתי בקטלוג מראה מתכהה, לא מצאתי. גם חיישני גשם לא. גם חיישני לחץ אוויר לא. אפילו לנוסע המסכן אין כיוון גובה לכיסא הנוסע. לא הייתי טורח לציין את כל אלו אלמלא הGTI שנת 2007 שלי הייתה מצויידת בהם. ועוד אומרים שיש קידמה.

אז רציתי לראות בקטלוג איך האוטו נראה עם ג'נט 17 אבל היו רק תמונות של ג'נט 18 ו19 וגיר ידני. ושוב זה לא שלגברת הנחמדה מצהלה זה נורא משנה אם חסר אוויר בצמיגים או אם האוטו שמאחורה מסנוור, אבל סתם, אתם יודעים, 227 אלף שקל וכל זה.

במיוחד שבה את ליבי הציטוט הבא מהקטלוג. אין ספק שבצ'מפיון עובדים אנשים שנונים ודעתם מבודחת:

lStQg2B.jpg

כן, תסתכלו על הטקסט משמאל לג'נט 19 החדש (שאתם לא תקבלו כאן). לא רק "עיצוב החזית והמושבים בעלי הריפוד המשובץ הם סימנים מובהקים של הדגם המקורי" - גם האבזור הדל שולח אותך 35 שנים אחורה, אל הGTI המקורית שהתחילה את השושלת. אני כותב את זה ומוחה דמעה של התרגשות.

איך אומרים בצ'מפיון - "שלוש אותיות, אינסוף סיפורים"

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
עוד מכונית קו ישר? לא תודה.

הכוונה הייתה לליאון. הגולף GTI החדשה היא אפילו לא מכונית קו ישר, היא מכונית אולם תצוגה. שיהיה לכם בהצלחה עם שלכם (לא שהעדר דיפרנציאל מוגבל החלקה או עוד 20 אלף שקל יעצרו את נשות רמת השרון מלהתחדש).

לא שעיני צרה, אני רק מפרגן. שימכרו וירוויחו, פשוט לי אין כסף לאחת.

ראשית, הקופרה R לא היתה רעה בסיבובים. ולגבי הפרגון - אני דווקא לא מפרגן. אני מרגיש נעלב וכעוס. רק פה בשרשור הזה יש לפחות ארבעה אנשים שהיו באים ורוכשים -לו היה מחיר ואבזור סביר. שנים אני מתחנן לקיפול מראות חשמלי שיש בכל יונדאי/רנו/YOUNAMEIT... ואני כבר לא מדבר על חיישנים שבכל מקום אחר הם סטנדרט. אז אולי לאשתי זה לא מפריע - אבל בעיני זה זלזול בלקוח. "הם ממילא יקנו, הבה נפשיט את האוטו, נעלה את המחיר ונמקסם רווח". לא בבית ספרנו, SORRY. אגב, אני בהחלט אגיע להשקה, וגם אמסור את דעתי לשלמה. לא שזה יעזור אם אעשה זאת לבד, אבל אם אחרים יעבירו את אותו במסר - אולי זה יחלחל. לצערי, אלה כמובן חלומות באספמיה.

מסכים עם כולכם לגבי האיבזור ביחס למחיר.

VW בד"כ אומר תוסיף כסף (ביחס לרכב אחר) ותקבל איבזור.

הפעם זכרו את עניין הכסף אך שכחו את האיבזור?

דווקא לגבי האבזור, נדמה לי שמאז ומתמיד אתה מקבל בגולף פחות אבזור ביחס למחיר, אבל יותר "משהו אחר". אם הוא קיים או לא - זה כבר עניין של טעם.

לא מצאת דיפרנציאל מוגבל החלקה? תמהתני. קארספורום דווקא מצאו!

זה "הפלוס" שעושה את ההבדל בפניות! :-D

זה לא בדיוק... ואגב, ה- XDS היה טוב בפני עצמו ועכשיו קיים אפילו בגולף 1.2. יש בעיה עם ה- GTI החדשה, כמובן לא לנשות רמת השרון, אבל לאחרים. נניח לי, שתכנן להחליף GTI 2011 לחדשה, ועכשיו זה קצת פחות פחות אטרקטיבי, הן אבזורית והן "מחירית"...

הנה הקטלוג הרשמי של גולף GTI דור 7 החדשה!

לפרטים והזמנה פנו לנמרוד קלינה, מנהל אולם התצוגה פליקס פולקסווגן תל אביב בטלפון 0572461473

פליקס - אני לקוח של המוסך ומסמפט אתכם באופן כללי, אבל הקטלוג ה"רשמי" מאוד מבלבל - הוא מציג גרסא ידנית, ג'נטים שונים, פנסים שונים, בקיצור - רשמי הוא אולי כן, אבל מדוייק הוא לא :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כן, שכחתי את החיישנים. זה פשוט נעלם מהאופציות. חיישני רוורס! יש להם יפים כאלו שעובדים עם המסך המקורי. קדמי, אחורי, מה שרוצים. אפילו מצלמה יש. אבל לא כאן, בגרמניה.

227 אלף שקל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רק בארץ כנראה היבואנים מתחרים מי מוכר יקר יותר ולא ההפך.

זה היה ככה בסלולרי עד שהגיעו שחקנים הוגנים וזה כנראה לא יגיע בתחום הרכב.

מזל שבסופרים יש עדיין "שלם פחות קבל יותר" ולא הפוך.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

מעניין אם יבוא אישי ישתלם מבחינת איבזור ומחיר מול מה שצ'מפיון (לא) מציעים

באמת שההרגשה שחוסכים עלינו וזה הזמן לכל המתחרים להציע מחירים ואיבזור משתלמים יותר וללקוחות לחשוב פעמיים

פורסם
אין ספק שחלק גדול מרשימת הממתינים יחכה לחדשות מעודדות מכיוון הסיאט לאון.

עוד מכונית קו ישר? לא תודה.

כשכתבתי מעודדות התכוונתי לזה...

קו ישר לא ראשון בסדר עדיפויות. שלי.

הדבר האמיתי לא הגיע, בלי קשר למחיר.

performance...

ועם המחיר הנוכחי, אם יגיע יהיה בהפרש של כמה מטבעות מ 135...

הרגשת אכזבה גדולה.

עריכה:

אגב, מקודם הוזכרה דוושת הדלק ב GTI MK5 ו MK6. מצחיקים אתם.

דוושה כזו קיימת אפילו בדגם הפשוט ביותר של ה MK5 1.6 ידני.

התחושה הכללית מ VW שבדגם ה MK5 הם הגיעו לשיא מבחינת השקעה באיכויות ומאז לצד המאמץ להשאר תחרותיים, וכחלק ממנו, הם עושים מהלך אדיר בחסכון עלויות שחלק מהן בולט בדיוק לאוכלוסיה שידעה להעריך את חסרונן (של החסכונות האלה) קודם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כן, שכחתי את החיישנים. זה פשוט נעלם מהאופציות. חיישני רוורס! יש להם יפים כאלו שעובדים עם המסך המקורי. קדמי, אחורי, מה שרוצים. אפילו מצלמה יש. אבל לא כאן, בגרמניה.

227 אלף שקל.

לפחות בדור קודום יכולת לרכוש בקלאס A גרפיים "תואמי מקור". היום אפילו זה לא. פדיחה. אבל שוב - כל עוד הם מוכרים, אנו יכולים לנבוח. נראה איזה כתב רכב כותב על זה כמו שצריך...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חברים לא לכעוס.להצביע ברגליים,יש מספיק אופציות ראויות,ועם שרות מעולה,חלקן אפילו עם 3שנות אחריות.

אפשר לדעת,בבקשה, מה הן האופציות שציינת? אני שואל בלי ציניות, באמת רוצה לשמוע דעות שונות.

פורסם

מחיר מצוין!

עכשיו יש סיכוי שבשלמה יחשבו "ואללה, אפשר להביא את ה OPC ביותר זול ועדיין להרוויח בוכטות!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפוך גוטה.

לא ימכרו ואז תהיה הוכחה שאין פה שוק ולא כדאי...

עלק לא ימכרו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אפשר לדעת,בבקשה, מה הן האופציות שציינת? אני שואל בלי ציניות, באמת רוצה לשמוע דעות שונות.

ג'ולייטה תלתן (בעוד כשבועיים תוצג מתיחת פנים, ייתכן שתשודך למנוע חדש וגיר כפול מצמדים), פוקוס ST (אפשר להגיע להבנות עם דלק) ואלו סתם 3 דוגמאות שחשבתי עליהן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ג'ולייטה תלתן (בעוד כשבועיים תוצג מתיחת פנים, ייתכן שתשודך למנוע חדש וגיר כפול מצמדים), פוקוס ST (אפשר להגיע להבנות עם דלק) ואלו סתם 3 דוגמאות שחשבתי עליהן.

ג'וליטה זו באמת אפשרות, הכי יפה בסגמנט ועם הילה רומנתית:-D

הבעיה, כפי שאמרו כבר - עם המיסוי המטורף וחוסר תחרות בענף הרכב יבואנים יכולים להפסיק ליבא מכוניות ספורט בגלל "ביקוש חלש".כמו שזה קרה עם GT86.

והמדינה תהפוך לעוד יותר מפגרת מבחינה מוטורית ול"חולי הגה" ישארו משחקי מחשב וחלומות רטובים.

• תוכן חדש...