Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה רנו קליאו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני יומיים בערב נכנס רכב בדלת ימין ברנו של ביתי. לצערי התברר שהרכב (שנכנס ברכב של ביתי) ללא רישוי כבר מ2007 אין מספר רישוי אמיתי על הרכב והנהגים היו 2 בני מיעוטים בני12.

משטרה לא רצתה להתערב במידה ואין נפגעים ואני פשוט בהלם.!!!

עזר לביתי להתארגן ולהתפנות מהאיזור שוטר מגב שלא הסכים להתערב .

המקרה ארע בכביש באזור עיבלין. (בדרך לישוב בו אנו גרים בגליל.

מצאתי את בעל הרכב ש"מוכן לתקן" ע"פ דברין ולאחר שיחה נוקבת.

איני בטוח שיצא מזה משהו.

רק שכולכם תבינו שאין חוק במדינתנו עבור עבריינים אמיתים. המשטרה הינה העבור שומרי החוק בלבד. ובכדי לשאת סמן שלטון אבל ברגע הצורך מתחבאת תחת ססמאות.

הנני מחפש לדעת מחיר של דלת ימין לרנו קליאו 2003 אולי אצטרך לרכוש .(לא מפריע הצבע כמובן עדיף כחול כהה)

וכמה יעלה לצבוע דלת כזו?

אין לי ניסיון בכאלה דברים.

פורסם

הייתם צריכים להזמין אמבולנס על מנת לחייב את המשטרע להגיע.

אני גם הזמנתי אמבולנס "סתם" רק כדי שיבואו שוטרים לתעד את התאונה, לקח לי שנה לקבל את הכסף באמצעות בית המשפט.

תעשה סיבוב בפירוקיות, אני מעריך שדלת לא תעלה יותר מ300 ש"ח. כמו כן אתה תמיד יכול להתמקח כי פירוקיות זה סוג של שוק, ויש המון.

בקשר לצביעה, את זה איני יודע.

• תוכן חדש...