Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאאאאא...... גנבים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק תמיר, אבל שאני אמרתי לבחור שהתקין לי את הביפר MVP, הוא אמר לי שאי אפשר לחבר למוח של האזעקה עוד שופר, כי זה מיוחד השופר שמגיע איתו ואפשר לחבר רק אחד.

ברור שלי שזה שקר, מה זה מוח זה בסך הכל ריליי, אז בבקשה שמישהו ירשום לי תוכנית איך אני עושה את זה.

קליקלות. פרק את השופר. יש את המכלול האלקטרוני עם המגנט של השופר ושתי חוטים שמתחברים לרמקול השופר בפנים. תעשה חור קטן עם מלחם תחבר עוד זוג חוטים לרמקול השופר תוציא אותם דרך החור שעשית עם המלחם ותסגור חזרה עם ברגים את השופר ואז עם החוט שהוצאת את יכול לחבר עליו עוד איזה 2-3 שופרים במקביל. (אין בעיית התנגדות שמה).

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

כמובן שכול מה שנגיד לך לא יעזור הרבהאבל באמת כולם פה עצובים בשבילך ! זה הדבר הכי מבאס שיכול להיות ! אני חוה הרבה מאוד במקום שיש בו הרב גנבות ( ליד הבית של חברה שלי ) בנתים בלילפתוח עין גנבו לי רק אגזוז משם

כול יום אני מפחדש שיגנבו לי את המערכת נישבע לך לא היה פעם אחת שבאמת ירדתי בלב שלם תמיד פחדתי...

בכול מקרה אין מה יותר מידי מה לעשות שיהיה לך בהצלחה בלחסוך כסף

אני מקווה שלא נשברת יותר מידי ושפשוט עכשיו תוותר על התחביב הזה !

חזק ואמץ !

אה ותראה תסכים איתי שפרצו לך בכלל שידעו שיש לך משהו טוב שם אם לא לא היו עושים את כול זה

פעם הבאה על תפרסם אל תראה לכול העולם תכנס בשקט לשכונה ותיהיה יותר זהיר

מה שכן תנסה באיזה צורה אולי למצוא מי גנב הסיכוי שתקבל בחזרה זה אחד ל 100 אבל תמיד שווה לבדוק

פורסם

בשביל זה יש לי אלת בייסבול בחדר ואני מוריד את האוטו ללמטה איך שאני שומע את השלט או האזעקה אני יורד ומפוצץ אותם ואז משטרה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אבל איך הוא מספק אותו אני לא מבין, יש לו מין הגברה קטנה?

כן יש לו מגבר מובנה בפנים דיי חזק לפולסים בתדר גובה. המגבר מחובר לשופר בפנים אז תוציא חוטים מהשופר ומהחוט שהוצאת תחבר עליו עוד כמה שופרין במקביל.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

משתתף בצערך, מכיר את ההרגשה (גם לי פרצו וגנבו 3 מערכות קומפלט.....:roll: ).

ולעניין הדיון בנושא אזעקות-חברים,אזעקה לא נועדה למניעת גניבת המערכת,כי היא כנראה לא תמנע את גניבת המערכת,אזעקה נועדה למניעת גניבת המכונית.

גניבת מערכת ע"י גנב מיומן זה עניין של בין 15 שניות (לרדיו דיסק בלבד) למשהו כמו 3 דקות שבהם הוא יכול עם עוד חבר לפרק את הרדיו דיסק,הצ'נג'ר,להוציא את הסאב ואולי אפילו מגבר.

בפריצה האחרונה שלי,אבא שלי החנה את הרכב ביפו (טעות,ידוע) למשך 5 דקות על השעון !!!

בזמן הזה הגנבים הספיקו לפרוץ את המכונית שלי (סוזוקי בלאנו) ועוד 2 מכוניות שחנו לידי.

לי לקחו רדיו דיסק,צ'נג'ר וזוג רמקולים אחוריים,ובנוסף מיקרוגל חדש שאבא שלי קנה.

אגב,המערכת היתה גם בת חודש....

ופרצו לי בדרך מאוד מקורית- עקרו את כל הידית של הדלת הקדמית ביחד עם המנעול (וכן השחיתו קצת את פנים הרכב,נזק כולל של מעל 4000 שקל רק למכונית עצמה,שהיתה סה"כ חודש על הכביש).

בקשר לגלאי נפח והסיבה שלרוב מנפצים את החלון שליד המושב הקדמי (לא זה של הנהג)- הם לרוב פורצים מהצד הזה כיוון שיותר נוח להתעסק עם המערכת ללא הגה שמפריע בדרך,לדוגמא במקרים שהם נדלקו לך רק על הרדיו דיסק,הם ישברו את החלון ולא ייכנסו אפילו לרכב אלא יושיטו יד וישלפו את המערכת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שלי אישית שופר יהיה בהחלט מספיק ברגע שאתה קרוב לרכב ( אני רוב הזמםן מחנה אותו במקומות שאני קרוב )

ברגע שאני שומע את האזעקה אני כבר רץ לאוטו...

פורסם
אני לא ישכח שסיפרת שגנבו לך את המכונית על שלט שלך פעם אחת ממפגש...

אתה רואה,אפילו האימובילייזר של המכונית על שלט לא עזר......

עכשיו אני צוחק על זה,אז אכלתי את הלב (היא עלתה מעל 6500 שקל,היתה ועדיין היא היחידה מסוגה בארץ).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אשקלון.. עיר הפשע והרשע :(....

ברגיל, כפי שציינת כבר קודם סביר מאוד להניח שזה מישהו שידע בדיוק מה יש לך ברכב!.

מסקנה - לחנות צמוד לבית עם חיישנים צמודים ומצלמה על הרכב.

זה עוזר מאוד תאמין לי :).

פורסם

חזרתי עכשיו מהזגג...

עשו לי חלון חדש..... לפחות משהו... נשרף לי יום שלם.

את המושב האחורי אני יכול רק לזרוק לזבל!

לא נשאר ממנו כלום.... :cry:

הייתי אצל חשמלאי וביררתי על אזעקה....

חבר שלי עובד שם אז סידרו לי אזעקה עם סוללת גיבוי. (שעם ינתקו את המצבר היא תמשיך לצפצף).

גלאי זעזועים ונפח.

בנוסף לזה נעילה מרכזית ל4 דלתות. הכל חדש כולל מע"מ.

400 שקל עם התקנה.

שווה????

נראה לי שכן!!!! :-D

לפחות עכשיו יהיה לי שקט....(קצת מאוחר מידי). :|

ROVER=~~

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...