Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..

אני רוצה לרכוש לדים לקורולה שלי , ואני רוצה לדעת איך אני מחבר

את החוטים של הלדים ה(+ -) לתוך הפנס..

תודה רבנ

פורסם

1)תוציא את הפנס.

2)תפתח את המכסה שבוא דולקת נורת החניה (סיבוב אחד של מתג האורות).

3)תעשה חור קטן במכסה ותעביר דרכו את הכבל של הלדים.

4)תנקה את הבידוד של הכבל של בתי הנורה (של אורות החניה).

5)+ תחבר ל + ו - תחבר ל-.

6)תלפף את כבל הלדים סביב החלק שניקתה מבידוד ואם יש לך מלחם תחזק את זה עם הלחמה,אם אין מלחם פשוט תדאג שזה יהיה חזק ותשים איזוליר בנד סביב החיבור.

7)תסגור הכל וסיימת.

:!: אני חייב להזהיר אותך שזאת התקנה לא חוקית שיכולה לגרום לך להיכשל טסט ולקבל הורדה מהכביש ע''י בוחן תנועה. כמו כן יש סיכון למערכת החשמל ועלולים להיווצר נזקים אם תעשה טעות או תעבוד ברשלנות.

בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות תשלח לי בפרטי אני אעזור בכיף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש חוק מטומטם שאומר שאסור להרכיב תוספות תאורה מחוץ לרכב,כלומר מבחינת החוק אתה יכול להתקין בתוך הרכב מה שבא לך אבל מבחוץ שום דבר.

את האמת אני כבר התקנתי בכמה רכבים לדים בסגנון שאתה רוצה ולעולם לא העירו לי או הכשילו אותי אבל הייתי חייב להזהיר אותך שתדע במה מדובר.

Фото0018.jpg

תצלום0188.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עדיף לך לא לשים את זה, אלא לשים לדים רגילים כאורות חנייה.

פחות מושך שוטרים, מעט יותר חוקי(לא ממש, אבל אם זה לבן אתה גם עובר טסטים במקומות מסויימים כי לבן) ואם זה איזה 10-20 לדים זה אור יפה.

פורסם
שלום ..

אני רוצה לרכוש לדים לקורולה שלי , ואני רוצה לדעת איך אני מחבר

את החוטים של הלדים ה(+ -) לתוך הפנס..

תודה רבנ

ליאור יש אפשרות לחבר את הלדים ישר לאור חניה, איך שאתה מדליק אור חניה הלדים נדלקים, זה הכי פשוט, זה גם בדיוק מה שאני עשיתי, בלי שום פירוק של הפנס עצמו וכל הכאב ראש הזה, אם אתה מעוניין במה שאני עשיתי תדבר איתי בפרטי, תודה

הנה דוגמא (אצלי)

(שמתי רווח אחרי הנקודות בקישור, לא יודע למה לא נותן לי לשים קישורים, תמחוק אותם ותראה דוגמאות)

s48. radikal. ru/i119/1308/b4/4c80163b088. jpg

s020. radikal. ru/i710/1308/5f/8efb9cdd334c. jpg

חייב לציין שעדיף באמת כמו שרשמו לך לדים בצבע לבן זה פחות מושך את השוטרים, וגם טסט תעבור בלי בעיות, אצלי לפי מה שאתה רואה יש גם בגריל, שלא תחשוב שהאור מהלדים שעל הפנסים נופל ככה לכיוון הגריל

לילה טוב!

פורסם

ליאור תקראה את ההודעה ששלחתי לך בפרטי, ניראלי שהסברתי לך דיי ברור איך ומה עושים :) מקווה שבאמת עזרתי לך.

פורסם

אני הכנסתי לדים לתוך הפנס , ופשוט את החוטים הוצאתי למפסק שנמצא בתוך הרכב , אז ככה שיש משטרה הלדים מתכבים ( בדרך כלל למרות שראו מלא עם דלוק ולא עצרו אותי אפילו ).

וכמובן לטסט שלא יהיה דלוק .

בהצלחה , זה פרוייקט קשה במיוחד לקח לי כמה שעות טובות :)

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

בהצלחה , זה פרוייקט קשה במיוחד לקח לי כמה שעות טובות :)

עם הידע המתאים והידיים הטובות זה לא אמור לקחת יותר מחצי שעה-שעה.

אז אל תלחיץ את הבחור סתם ככה:lol:

פורסם

אוי שטויות, עצרו אותי אלפי פעמים שוטרים בת''א, באשדוד, באילת, מתנ''א באיזה חור שאתם רוצים כולל ניידת עם בוחן תנועה כל פעם שהם שואלים למה אני עם פנסי ערפל דולקים ואני משחק אותה מתעצבן ואומר להם זה D-R-L ובגלל שהם דפ''רים שלא בא להם להראות דפ''רים ולשאול מזה, הם מניחים שאין בעיה עם זה ומשחררים אותי לדרכי, ואגב גם את הטסט עברתי ככה.

מרוב שיש כל כך הרבה רכבים שבאים עם זה מקורי מהיצרן השוטרים כבר לא עוקבים מה מקורי ומה לא ופשוט לא עושים בעיות עם זה.

אגב מן הסתם שעם תשים פס לדים של מרצדס על איזה מיצובישי סופר לאנסר ישנה הסיכויים שהשוטר יתפס עלייך הם גדולים הרבה יותר.

ולגבי השאלה שלך על ההתקנה פותח השרשור, אל תעשה לבד אם אתה לא מבין בחשמל רכב, אין לך מושג כמה בעיות זה עשוי לגרום תן למתקין מוסמך לעשות לך את זה, שלם לו 100 ש''ח וסע בראש שקט, הוא יעשה לך את זה עם בידוד מיוחד,מלחם ואם הוא שווה משהו גם יתן לך אחריות על ההתקנה.

שבת שלום.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מתקין ב50 ש״ח והכל עובד פיקס ולא צריך בעדוד לדברים קטנים כמו הלדים האלה...

ליאור, שלחת לי הודעה בפרטי שלא קיבלת שום הודעה, בדיוק באתי לענות ושמתי לב שאשכרה אני לא יכול לשלוח הודעות עד שאני חא מגיע לפחות ל25 הודעות בפורומים, רשמתי לך הסבר די מובן ויפה איך אפשר לעשות את זה, אבל בכל זאת כמו שאומר Japanese Engine שעדיף שיעשה את העבודה הזאת מישהו שבאמת מבין, טעות אחת קטנטנה, תשלם הרבה יותר ממה שיקחו לך על ההתקנה הזאת...

• תוכן חדש...