Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא בדיוק 62 יש תוספות - של עוד 3K תוספות חובה הם קורים לזה וזה 65 שב 2011 יש הכול כבר מוכן .

ושאלת המילון דולר זה קריטי לבקש 20 אחוז הפחתה של השכרה או שלהסתפק ב 14 אחוז כי הבדיקה יצאה תקינה ומצב הרכב טוב ?

פורסם

בכל אופן ידפקו אותך כי יהיו המון תיקונים לעשות לאוטו משומש, החל מצמיגים נורמליים והלאה, ולך תדע איזה פאקים עשו עם החשמל כששמו לרכב קודנית מקומית.

פשוט תחשוב כמה זה שווה לך ותעשה מה שאתה רוצה.

פורסם

מצד אחד הבדיקה יצאה טובה ואני רוצה את הרכב מצד שני אני מרגיש פראייר לשלם 39.5 שהמחיר של לוי יצחק הוא 35-6K על השכרה .

אולי אני צריך פשוט לחפש רכב אחר ... הם ( הרץ ) פשוט תקועים במחיר ולא מוכנים לרדת מתחת ל 39.5 למרות שהראתי להם שיש הבדל במחירון ,הבנתי שזה " שיקול עסקי " והם לא מחוייבים למחירון של לוי יצחק .

למרות שבקל אוטו ראיתי שהם מורידים על כל רכב השכרה אוטומית 20% ומשום מה אצל הרץ הם מתעקשים להרוויח יותר ולהשאיר את ההפחתה על 14 %

פורסם

אם כבר רכב ישן חדש תבדוק בטרייד אין של יונדאי הם היחידים שיביאו לך רכב מטופל שיגיע עם כל התוספות.ואם לא, רק ידיים פרטיות זה כל כך פופלארי שאין סיבה שלא תמצא אחד כזה שמור יקח אולי קצת זמן אבל תמצא.

אנחנו לא רוצים שתחזור עוד שבוע בשירשור בטכני אם משהו כמו:"יונדאי I10 רעשים במנוע"

פורסם

תעזבו לרגע את העניין " הטכני " אתם מדלגים על השאלה שלי על ההפחתה של השכירות

מחירון 46,000

השכריה 22 - 27 % הפחתה

השכרה 35,000 +-

והם רוצים 39,500 זה סביר ? או לבקש את המחירון של לוי יצחק ובמידה שלא לרדת מהעסקה

ושוב מבחינה מכנית הרכב יצא מצויין בדיקה במכון שאני בחרתי !

פורסם

אחריות שנה וחצי או 25K ק"מ המוקדם מבינהם , התקשרתי היום ללוי יצחק ואמרו לי שהמחירון הוא 38.500 ככה שאני לא רחוק מבחינת המחיר שהם רוצים 39.500 ננסה להוריד עוד קצת

• תוכן חדש...