Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נסעתי על הסקודה סיטיגו צריכת דלק אומללה של 1:12 ( נסיעה מאומצת ) אבל עדיין זאת לא סיבה לצריכה כזאת אומללה , ה I10 אולי עושה 1:17 בנסיעה מישורית על 70-80 ללא מזגן אבל אני נסעתי לירושלים בית שמש וחזור והרכב עשה לי פעמיים 1:13 פשוט בושה וחרפה צריכה של טנק מרכבה .

אם אני צריך לנסוע על ה I10 על 40 קמ"ש ובלי מזגן כדי לעשות 1:17-22 אז אני מוותר מראש וגם המנוע חלש 69 כ"ס , רכב מיני צריך לעשות צריכת דלק של מיני ולא צריך דלק של משפחתית .

היצרן כותב על ה I10 נסיעה בין עירונית 1:24 ובינעירונית 1:17 שיתביישו להם שקרנים .

פורסם

אתה בטוח שאתה מחשב נכון כי לא הגיוני ששתי מכוניות עושות כאלו הפרשים גדולים,.

אתה גם מתאר תוואי דרך בעייתי עם מהירות שהיא לא מקסימלית וגם מן הסתם אתה לא מגיע אפילו להילוך חמישי שהוא בסופו של היום החסכוני.

פורסם

תאמין לי שאני מחשב את הדלק מצויין הלוואי ויכולתי לכתוב שהיונדאי איי 10 עושה צריכה 1:30 אבל זה לא ככה , רכב עם מנוע קטן וחלש 69 כ"ס שעושה צריכה של מנוע גדול 1600 ומעלה , רציתי לקחת את הרכב לבדיקה אבל עם צריכה כזאת של דלק חבל בכלל לגשת למכון , אני אקח אלטו או C1 ואחרוש את הארץ אני כבר חצי שנה נוסע על הרכבים האלה מהשכרה ונהנה

אם זה נורמלי 1:13-4 אז אנשים מטומטמים או מזוכיסטים כבר עדיף לנסוע על רכב משפחתי ולא על מיני בכאילו , אם רכב מיני הוא מיני רק בגודל ולא בצריכת דלק אז זאת עבודה בעיניים .

אם מעבירים את ההילוכים ב 60 קמ"ש ל 5 זה חוסך אבל הרכב זז כמו עגלה פשוט לא זז בנסיעה בינעירונית אם הסל"ד לא על 4K אפשר להזמין גרר .

פורסם

זאת בדיוק הבעיה שאני מחפש רכב שחוסך דלק וחוץ משתי עגלות 107 ואלטו אין שום רכב נורמלי כל השאר עושים 1:12-15 במקרה הטוב - זה מתסכל ממש מתסכל .

התקציב שלי 50-60 אלף בהתחלה חשבתי לקנות אלטו אבל שראיתי כמה ביד 2 מנסים להתפטר ממנה התחרטתי , גם כתוב ברשת על היבואן שלהם שהוא " נוכל " והשירות מוסכים שלהם הוא כמו " בעזה " תעשו קצת SEARCH בגוגל .

ואם אני רוצה רכב קצת נורמלי שנראה כמו אוטו אז אני צריך ללכת על צריכת דלק גבוהה , הבעיה שאני אעשה הרבה נסיעות בינעירונית ואני מפחד שהמנוע 3 צילינדר של האלטו לא יעמוד בזה , יש לאלטו בעיה לעשות 200 - 300 אלף ק"מ ב 3 שנים ?

אני אסע הרבה איתה בעיקר בינעירוני .

פורסם

א)אם זה הקילומטרז שאתה מתכוון לעשות לא עדיף למצוא רכב סולר.

ב)סתכל יש עדיין מלא ישנים רכבים עם מנוע 1000 בכבישים ,לדוגמא:ג'סטי,סוויפט,אונו,מטיס וסריון.מאז הטכנולגיה התקדמה והם עדיין פה.

פורסם

דווקא כל אלו רכבים לא רעים.

אם שומרים עליהם גם אפשר שלא יהיה עשן בכלל (הג'אסטי שלי הייתה מעולה ותקינה לחלוטין, בלי עשן. אפילו טיפסה כל יום את הכרמל לאוניברסיטה).

אגב, למאטיס יש מנוע 800, לא 1000.

פורסם

אפשר לקרוא להם ככה אבל עובדה שהם נוסעות.כל עוד רכב מתוחזק נכון גם אחרי 20שנה הוא לא יעשן,אבל אלו רכבים שנקנו מאותה הסיבה שאתה קונה רכב חסכון בדלק.

אז מישהו בשרשרת של מחזיקי הרכב החליט לא לטפל בו כמו שצריך ואז התחילו איך שאומרים הבעיות.

יש לך גם פיקנטו ידנית 1000,פיאט פונטו מן הסתם לא מן החברה אבל יחסית חסכונית ונוחה.

לו תרצה תוסיף עוד 15 אלף ותשיג 1.2 פיקנטו

פורסם

כל רכב עם 4 גלגלים נוסע זה קטע כזה , אבל אם מחפשים רכב חסכוני לצערי חוץ מהאלטו יש חול מדבר סהרה

מי שקורה לפנדה , פיקנטו , I10 , מיקרה חסכוני הוא חי בסרט 1:12-15 בלחץ גם צריכת דלק עלובה וגם רכבים עם ביצועים מוגבלים כבר עדיף אולי לחשוב על כיוון של מזדה 2008-9 , אם כבר לבזבז דלק לפחות להנות עם מנוע 1600 נמרץ

פורסם
דווקא כל אלו רכבים לא רעים.

אם שומרים עליהם גם אפשר שלא יהיה עשן בכלל (הג'אסטי שלי הייתה מעולה ותקינה לחלוטין, בלי עשן. אפילו טיפסה כל יום את הכרמל לאוניברסיטה).

אגב, למאטיס יש מנוע 800, לא 1000.

צודק טעות לא שמתי לב כשרשמתי,ניסיתי להוכיח נקודה.

פורסם
כל רכב עם 4 גלגלים נוסע זה קטע כזה , אבל אם מחפשים רכב חסכוני לצערי חוץ מהאלטו יש חול מדבר סהרה

מי שקורה לפנדה , פיקנטו , I10 , מיקרה חסכוני הוא חי בסרט 1:12-15 בלחץ גם צריכת דלק עלובה וגם רכבים עם ביצועים מוגבלים כבר עדיף אולי לחשוב על כיוון של מזדה 2008-9 , אם כבר לבזבז דלק לפחות להנות עם מנוע 1600 נמרץ

לי תמיד היהי לי מקום חם בלב לניסן כי זה יצרן שבאמת מייצר רכבים טובים חלק מבחירתם להצמד לשרשרת תזמון בזמן שכל העולם הלך לכיוון רצועה,ורק לאחרונה חברות התחילו לחזור לשיטה הזאת. וגם בכללי כמה שירשורים את רואה על ניסן לעומת:מאזדה,טיוטה,פורד ועוד.

רוב הסיכויים זה מה שרצית מהתחלה פשוט חיפשת דרך להצדיק את הבחירה שלך. מה ציפית לעלות עם אלטו את החרמון על 100 קמ"ש. המאזדה היא רכב טוב בשביל הקטגוריה שלו אבל היהי לך קשה למכור כמו את האלטו אחריי 3 שנים

פורסם

סוזוקי אלטו רכב מצויין,עיין בסקירות אמינות בינלאומיות שהציבו אותו הרבה מעל לטויוטה יאריס.חברים שיש להם אותו זוכים לשירות מצוין.לא ברור למה ההשמצות חסרות הבסיס.עם ההוזלה האחרונה האלטו הוא התמורה הטובה ביותר לכסף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלטו עדיף מיאריס?! זה חדש...

או שאתה עושה כל 5000 או שהאוטו שלך מת תוך 4 שנים בגלל תחזוקה לקויה.

החלטה שלך.

צריך לטפל לפי הוראות היצרן ואין צורך להקדים סתם את הטיפולים.

השמנים היום מאפשרים מרווחי טיפולים גדולים הרבה יותר מ5K ק"מ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...