Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין מה המטרה בלפתוח שרשור של 4 עמודים של בקשה ל-"יעוץ" , אם היחיד שאתה מתייעץ איתו זה עם עצמך?

המחיר שהציעו לך הוא טוב או לא? זה לא משנה

קילומטראז'? זה לא משנה

לקחת לבדיקה? כבר לקחת

לקחת את הרכב? כן, למה לא. תתחדש.

אפשר חוות דעת מקצועית ולא תשובה כזאת חאפרית ?

יש פה מישהו רציני בפורום שיש לו ידע ויכול לעזור לי ולא הליצן הזה שאין לו מושג במכוניות .

בגלל הליצן הזה אני ארשום שוב :

מכונית עולה 46,100

בגלל שזה רשום השכרה לפי לוי יצחק יש כל מיני סעיפי השכרה :

זה מתחיל מ 34K עד 38.8K והם ( הרץ ) רוצים 39.5 מאנשים ששאלתי אמרו לי להוריד לפחות 20% להגיע ל 35K ויותר מזה לא שווה השאלה אם 39.5 זה מחיר הגיוני ולא הולכים תמיד לפי לוי יצחק או שעדיף לוותר על העסקה ?

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל מנסים לעזור לך, ממש לא יפה ללעוג למי שמנסה להציל אותך מעיסקה גרועה.

בדקתי את הרכב במכון בדיקה וחוץ ממכות קלות בפח הוא במצב טוב מנוע גיר וכו' אין בעיה ברכב

הבעיה שבמחירון לוי יצחק על השכרה זה נע בין 34K - 38.5K והם רצו 41K וירדו ל 39.5K ולא מוכנים לרדת בשקל

ואני מרוצה מהרכב ולא יודע מה לעשות ממש מתלבט אם לוותר .

הבדיקות של המכונים האלה לגבי מנוע וגיר שווה לת#ת ברוב המקרים. כבר ראינו איך רכב חדש יוצא עם ליקויים ורכב של איזה חברת השכרה יוצא נקי. הבדיקה היתה במכון שאתה בחרת או במקום שסמוך לאזור המגרש של הרץ?

עדיף לבדוק מצב מכאני של רכב במוסך שאתה מכיר.

עזוב את זה שאין ליקויים חמורים מבחינת שלדה. אתה חושב שיהיה לך קל להפטר מרכב השכרה? אתה תצטרך למכור את זה במחיר זנות לא- נורמלי.

דבר שני, רוב רכבי ההשכרה ננהגים בצורה לא הכי נעימה. (וזה נאמר מאד בעדינות). בד"כ אנשים לוקחים מכונית ליום-יומיים וקורעים לה את הצורה. למה? ככה זה, אל תשאל אותי. ראיתי מספיק מכוניות שכורות בנות שנתיים עם בלאי וק"מ שמרגיש כמו מונית בת 10. לפני המכירה שולחים אותם לאיזה דיטיילינג ב2 ש"ח שיראו יפה ושוטפים את המנוע מלמטה לנזילות.

בסוף יכול מאד להיות שאת הכסף שחסכת בקנייה תוציא על תיקונים ובירידת ערך כשתרצה למכור.

אם מדובר ברכב שהיה בליסינג - זה כבר סיפור אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה רכב שבדקתי במכון מטעמי לא קשור להרץ רחוק מהסניף .

המנוע יצא במצב מעולה - גיר טוב והבוחן אמר לי שהרכב במצב שמור , העניין שבלוי יצחק יש הפחתה של 20 אחוז והם נותנים לי הפחתה של 13-14 אחוז.

הבדיקה של הרכב יצאה טובה ללא בעיות מיוחדות רק מכות פח וצבע עם משמעות נמוכה .

פורסם

אתה חייב להסתכל על זה ככה:

א) רכב השכרה זה רכב שרוב הסיכויים נטחן ועוד הקטנות האלו שכל אחד מנסה להוציא מהם את המקיסמום.עם כבר לחפש רכב שעבר ליסינג פרטי.

ב)לא אמרת קילומטרז,נפח מנוע 1.2 או 1.0.

ג)אוטומט לא משתלם מבחינת הצריכת דלק אבל מוריד את הצורך בהחלפת מצמד במידה ויבוא הזמן.

ד)לא חובה לטפל במורשה אבל רצוי בזמן האחריות.כמו שאמרו יצא חוק לפני 7 שנים +-.

כשהיה לי תקלה דחופה נכנסתי למורשה סוזוקי (תקלה שיצא לי בזול 180 ש"ח מחיר בסדר,בדקתי מחירים מאוחר יותר)

הוא שאל אותי למה אני לא מטפל אצלו אז אמרתי כי הוא מורשה וזה בטח יצא לי יקר,הוא אמר לי שהטיפולים יקרים רק לרכבים באחריות כי מולם הם עובדים מול היבואן. ושם חייבים לעבוד ולהחליף כל דבר לפי הספר בלי קשר לבלאי החלק.

ה)תמיד עדיף רכב מהניילון ועוד כהפרש המחירים כזה נמוך( אלטו)

פורסם

לא צריך לפסול לחלוטין אם הרכב מהשכרה או ליסינג,

ודרך אגב זה שהרכב בליסינג לאו דווקא אומר שהוא פחות שחוט,

זה תלוי בכל מיני דברים. אנחנו בזמנו קנינו פיאט פונטו מיד שנייה, כשהראשונה הייתה השכרה,

הרכב היה אצלנו 6 שנים ומעולם לא עשה בעיה, אך ורק טיפול שוטף.

וכשמכרנו אותו בכל מקרה המחירים כבר ירדו משמעותית (ובתוך שבוע הוא נמכר).

שורה תחתונה אם אתה מצליח להגיע למחיר מופחות עקב ההשכרה

ואתה מתכוון להחזיק ברכב מספר שנים והוא במצב טוב אז למה לא.

יכול להיות שראו שדיי "ננעלת" על הרכב אז הם משחקים אותה קשים במשא ומתן ולא מורידים את המחיר.

הרכב ידני ? כי אם כן אולי עדיף לך באמת לשקול את האלטו.

מה השימושים שלך כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה, הרוב עירוני\בינעירוני?

so far so good so what

פורסם

הרכב ידני 1100 סמ"ק , הם נתנו לי בהתחלה מחיר 41K ואחרי זה ירדו ל 39.5K והם לא מוכנים להוריד שקל סה"כ ההפחתה 14% שמחיר השכרה יורד ב 20% ל 35K במקום 39.5K שווה לבטל עסקה בגלל זה ? מחיר פרטי זה 46.100 ההפרש רק 6-7K

אמרתי להם " טוב תודה אני אחפש במקום אחר " הם אמרו לי אין בעיה וזהו ... אני מתבאס שהם מתעלמים מהמחירון של לוי יצחק

בהתחלה אמרו לי שיש באג בתוכנה אתר WINWIN לוי יצחק אחרי זה אמרו לי " אינטרס חברה " בטח אני לא כלכלי בשבילם .

פורסם

תבדוק את הפרטי ותראה מה כדאי לך מבחינת גם על רמת הגימור אני מתאר שבהשכרה היא מינמלית,למרות שרמת גימור זה לא פקטור רציני בבחירת רכב כזה עדיין לא רשמת נסועה יכול להיות של לאחד מהם יש טיפול גדול בקרוב זה גם מקום שבו אפשר להוריד מהמחיר.

פורסם

הסתכלתי באתר יד 2 ואיזה מגרש / סוחר רכב הציע I10 יד 2 השכרה 77K ק"מ במצב שמור לדבריו ב 40K אולי זה המחיר ולא מורידים 20 אחוז כמו בלוי יצחק .

פורסם

לא קונים מסוחרים!

רכב שמגיע לסוחר לרוב זה רכב שאי אפשר למכור אותו.

וגם אם לא, ביום שמשהו יידפק אתה תקלל את עצמך כי לא הקשבת לנו ולא הורדת את אלמנט אי הוודאות לאפס.

גם אם אתה קונה רכב משומש מאיזו סבתא, כל מה שאתה צריך כדי שהרכב יהיה דפוק זה 40 דקות של נהיגה של הנכד המופרע שלה.

אם אתה יכול, קנה חדש, במיוחד רכב שהוא זול כי לרוב לא מתחזקים אותם כמו שצריך.

פורסם

אני רוצה לקנות מהרץ לא סוחר , אותו רכב בהרץ רוצים עליו 39.5K וסוחר בחיפה 40K וגם הוא מהשכרה אז יכול להיות שהמחיר של הרץ הוא סביר לא ?

פורסם

לקחתי את הרכב לבדיקה מכון שאני בחרתי ליד הבית לא קשור אליהם והרכב יצא תקין במצב טוב מאוד

פורסם

מה שטוב ביונדאי שיש להם שתי יבואנים של חלפים.

האחריות היא שנתיים מה שאומר שכל רכב מתחת לשנת 2011 מחוץ לאחריות.

הרכב מסוחר לא מחייב שזה דבר רע,אבל עכשיו בדקתי באתר יונדאי שמחירון של חדש הוא 62 אלף.

פורסם

בדיוק. בהפרש הזה כבר עדיף חדש.

אם יש לך משכורת מסודרת אתה אפילו יכול לקבל מימון חלקי.

וזה לא משנה אם הבדיקה יצאה כמו שצריך.

לא בודקים לך שם אם לא תישאר עם המאפרה ביד אחרי יומיים או אם יש חור קטן במיכל של המים של השפריצרים.

רכב זה יותר מרק מנוע וגיר.

יש בו אלפי חלקים שיכולים להתקלקל ממש בקלות אם לא שומרים עליהם, וברכב מהשכרה או ליסינג נוהגים חרא.

פורסם
אפשר חוות דעת מקצועית ולא תשובה כזאת חאפרית ?

יש פה מישהו רציני בפורום שיש לו ידע ויכול לעזור לי ולא הליצן הזה שאין לו מושג במכוניות .

בגלל הליצן הזה אני ארשום שוב :

מכונית עולה 46,100

בגלל שזה רשום השכרה לפי לוי יצחק יש כל מיני סעיפי השכרה :

זה מתחיל מ 34K עד 38.8K והם ( הרץ ) רוצים 39.5 מאנשים ששאלתי אמרו לי להוריד לפחות 20% להגיע ל 35K ויותר מזה לא שווה השאלה אם 39.5 זה מחיר הגיוני ולא הולכים תמיד לפי לוי יצחק או שעדיף לוותר על העסקה ?

אני ליצן, כן?

בוא אני אספק לך כמה ציטוטים:

נסעתי אתמול על ה I10 " טחנתי אותה " ויצא לי 1:17 ובמהירות סבירה 1:22 הבעיה שהאלטו חסכונית יותר .

ואחרי נסיעה ב I10 הגעתי למסקנה שהוא COPY כמו הפנדה אותה נסיעה פחות או יותר אותה צריכת דלק פעם 1:14 פעם 1:17 פעם 1:22

ה I10 אולי עושה 1:17 בנסיעה מישורית על 70-80 ללא מזגן אבל אני נסעתי לירושלים בית שמש וחזור והרכב עשה לי פעמיים 1:13 פשוט בושה וחרפה צריכה של טנק מרכבה .

אתה אותו בנאדם או שיש לך פיצול אישיות?

אח"כ נתנו לך כמה טיפים ושאלו אותך גם שאלות:

א)אם זה הקילומטרז שאתה מתכוון לעשות לא עדיף למצוא רכב סולר.

הבן אדם לא אמר את זה בשביל למלא את מלאי ההודעות שלו, אלא מתוך כוונה שזה יחסוך לך מאוד, וגם הרכב לא יהיה עגלה. האם זה מעניין אותך? האם קראת את ההודעה בכלל ? כניראה שלא, היית עסוק בלדבר אל עצמך

איך נדע, החצי השני מלבד הידיעה מה המחיר הדרוש, הוא מצב הרכב, הק"מ שעבר,

תיעוד הטיפולים וכו'.

שוב, לא שאלו את זה בשביל לנסות לגנוב לך את הרכב, פשוט הדין של רכב שעבר 60 אלף קילומטר הוא לא אותו דין של רכב שעבר 200 אלף. מעניין אותך? כניראה שלא, אתה ממשיך לדבר אל עצמך.

you are my friend, are an Idiot.

• תוכן חדש...