Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי פרנקוס

רכבים לא מושמדים תוך 4 שנים, וממש עצוב לי שזה מה שהבנת ממה שרשמתי, אז אני אתנסח אחרת.

הדגם הספציפי הזה של יונדאי יש לי כבר מעל שנתיים וחצי, ואני כל שנה עושה טיפולים, אבל בהשוואה לרכבים אחרים,

כמות הדברים שהייתי צריך להחליף בכמות הזמן הזאת היא ממש גבוהה וגם נפלתי בטסט.

ותאמין לי שטיפלתי בו כמו שצריך ונהגתי כמו שצריך ולשם השוואה יש לי עוד I10 במשפחה וגם שם הבלאי הוא חמור מאוד.

epiphone

אין לי דינמיט או לבנת חבלה מתחת לאוטו, וחבל מאוד שלזה אתה רגיל ולכן לא אוכל לספר לך איך זה עובד.

מבחינת רכבים אחרים בסיגמנט הזה, אני לא אוכל להגיד בגלל שאין לי מושג איך הם נוסעים ומה האמינות שלהם.

ואני מאוד מקווה שאתה לא חושב שרכבים שנוסעים פה הם אותם רכבים שנוסעים באירופה, ברוב המדינות באירופה לא מוכרות I10 (תבדוק אם אתה רוצה) וגם אלה שמוכרות זה לא מאותו מפעל (הודו) ולא עם אותם נתונים.

השוואת הרכבים שלנו לאירופה\אמריקה ממש לא נכונה.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא שאתה עושה טיפולים כל שנה.

אתה אמור לעשות על 5000-10000 ק"מ (תלוי בכמה אתה פדנט) או כל 6 חודשים, בלי קשר לכמה נסעת.

זו לא תחזוקה של הרכב אם אתה עושה טיפול פעם בשנה.

אני די בטוח שאתה גם לא ממש מקפיד לבדוק אוויר, שמן ושאר נוזלים פעם בשבוע.

פורסם

כל 5K? מה אני רוטשילד?

ואני בודק לחץ אוויר,שמן וכל שאר הפירות, ולא מרבה לעבור את ה3K סל"ד.

שומר על הרכב כמו שצריך, אבל עדיין זה יונדאי וזה מיוצר מהודו, כנראה שלא הייתי צריך לצפות להרבה...

פורסם

סיטרואן פיג'ו והטויוטה לדוגמא מיוצרות באותו מפעל בצ'כיה וסביר שמסופקות משם לשאר אירופה,

ודרך אגב גם I20 אם אני לא טועה מיוצרת בהודו, ולא שמעתי על בעיות מיוחדות עם הרכב,

דיי להפך האמת מנסיון.

so far so good so what

פורסם

קשה לנהל ככה דיון, כי בכל פעם אתה קופץ למשהו אחר,

אמרת שבגלל שהI10 והאלטו מיוצרות בהודו אז הן מתקלקלות ולא מחזיקות מעמד לאורך שנים,

אז נתתי לך דוגמא של רכב של אותה חברה (הדגם הבא שלה) שמיוצר באותו מקום שהוכיח אמינות לא רעה בכלל.

במקום העבודה הקודם שלי היו כמה I20 שעברו את החיים הכי קשים שיכולים להיות, נסיעות של 400 ק"מ ביום לפחות,

ובמשך אותן משמרות הרכבים היו מונעים כמעט ללא כיבוי.

ברור שאיכות החומרים וההרכבה לא ברות השוואה לדגמים יקרים יותר וכו', אבל עדיין, זו לא הסיבה ואין טיפת דיוק באמירה הבסיסית שלך.

so far so good so what

פורסם

אתה צודק אנחנו לא מבינים אחד את השני,

קודם כל לא אמרתי שאלטו מיוצרת בהודו, אין לי מושג איפה היא מיוצרת ואין לי מושג מה האמינות שלו בתכלס כי לא נהגתי בה (רק בתור נוסע).

דבר שני, I20 לפי מה ששמעתי הוא רכב טוב, וגם עליו לא נסעתי לכן אני לא אגיב על האמינות שלו והביצועים שלו.

דרך אגב בתור אחד שנסע ברכב חברה אני יודע כמה טיפולים הם עושים (המון!) זה ממש נוח שאתה נותן למישהו את המפתחות הוא עושה טיפול וטסט ומחזיר לך אחרי כמה שעות (בתכלס אתה לא יודע מה קרה בתהליך הזה).

אבל שזה רכב פרטי שאכפת לך ממנו (בניגוד מוחלט מרכב חברה) שזה נופל על הכיס שלך זה מאוד כואב. ותסכים איתי שרכב בן שנתיים בטסט הראשון שלו לא צריך ליפול. (במיוחד שהוא עבר טיפול רציני(!) 10 דקות לפני).

פורסם

אז שוב מתערבבים פה כמה נושאים, אלטו מיוצר בהודו כן,

והדוגמא שלי דווקא טובה כי דווקא רכבי חברה\ליסינג שאולי מזלזלים יותר בטיפול שלהם ומוכיחים אמינות זה אומר משהו.

עכשיו - ממה שאתה אומר נכשלת בטסט שהיה בסמיכות לטיפול שבוצע ברכב שלך,

אז על מה נכשל הרכב בטסט ? יכול להיות גם שהמוסך שטיפלת בו פישל במשהו, מזה אי אפשר להסיק מסקנות כלליות.

so far so good so what

פורסם

כיוון גלגלים. והמוסך הוא מוסך מורשה של יונדאי.

ובלי קשר לטיפול במוסך, יש לי שתי רכבי I10 ולשניהם הבלאי גרוע.

ושוב, שאלו פה חוות דעת על הרכב, ואני נוהג בו כבר שנתיים וחצי.

אתה יכול לפסול את החוות דעת שלי וזה זכותך, אבל על מה אתה מבסס את הטענה שלך ? על I20 מהחברה ?

או שנהגת על I10 ? אם כן אשמח לדעת את החוות דעת שלך על הרכב.

פורסם

א)יש מלא רכבי סוזוקי מיוצרים ושהיו מיוצרים בהודו כגון בלנו. המפעל נמצא מטעמים כלכלים.זה לא מעיד על טיב הרכב כשהוא לא מיוצר בארץ מקור של החברה.

ב)רכבים אלא נועדו לאיש הפשוט ומן הסתם גם כן המכלולים שלהם לא היו באותה רמה של הדגמים היקרים שלהם,כי הם נמצאים ברכב שלא דורש את אותו המאמץ כמו הרכבים היקרים.

אבל הם בנויים לעבוד הרבה זמן אם ינהגו בהם כמו שצריך לנהוג ברכב כזה.

פורסם
נסעתי על הסוזוקי ספלאש הבעיה מתחילה שמפעילים מזגן בלי מזגן אפשר להגיע בין 16-20 אבל שמפעילים מזגן פתאום הצריכה צונחת פלאים ואפשר להגיע גם ל 11-12-13 משהו הזוי בכללי זה אחלה רכב אבל בלי מזגן ? לא תודה .

ואחרי נסיעה ב I10 הגעתי למסקנה שהוא COPY כמו הפנדה אותה נסיעה פחות או יותר אותה צריכת דלק פעם 1:14 פעם 1:17 פעם 1:22 אבל לא חסכונית כמו האלטו ... חשבתי ללכת לכיוון של ה C1 אבל היא יקרה ב 5K מה I10 וחרא של רכב לנהיגה כמו האלטו .

מה עדיף I10 או הפנדה מבחינת סחירות , אמינות וכו' ?

נ.ב.

המזגן של הספלאש גרוע לא משהו בכלל באלטו המזגן טוב יותר זה יותר איוורור מאשר מיזוג .

לא יודע על מה נסעת אבל:

ספלאש - לאחר נסיעה של כ 10000 ק"מ לערך על ספלאש (ועדיין היא אצלי) שני הספלאשים לא חדשים, בני כמעט 3 מליסינג ממוצע שלי הוא 1\15.4 וזה בנהיגה לא קלה מזגן דולק 100% מהזמן, בנהיגה רגועה אני מגיע ל 1\16.5-17 עם מזגן ללא בעיה.

צריכה של 1-22 בI10 זה בנהיגה ב80קמ"ש ללא מזגן וגם אז אני לא בטוח (שכן מחזיק אחת כזו כבר שנתיים).

אני גם עם נסיון של פיקנטו ידנית (היתה אצלי מהיבואן ונמכרה עם 18K ק"מ)ובהשוואה הספלאש מרווחת והרבה יותר זריזה (שוב אני עם ספלאש אוטו' לעומת פיקנטו ידנית )זריזה ועם מזגן מצויין.

בעיה עיקרית תא מטען זערורי.

פורסם

mark_Avn,

אתה צודק ב-100 אחוז, אם תשמור על הרכב ותעשה טיפולים בזמן הוא עדיין יסע, אבל הטיפולים האלה יעלו לך הרבה,

וכלל שיעבור הזמן הטיפולים יעלו יותר ויותר כסף.

אבל הבלאי בהשוואה לרכבים אחרים הוא מאוד גבוהה. אשמח אם תוכל לתת חוות דעת שונה משלי על הרכב.

פורסם

הלוואי ויכולתי אני בעצמי מתנייד על בלנו משנת 97 והרכב השני שנהגתי עליו היה אלמרה משנת 96.

אני מבין את כמות החלקים שמתחילים להתבלות עם הזמן.

אבל כשקניתי רכב ידעתי שלא מדובר בהשקעה אלה בהוצאה.

יכול להיות שאם בעל הרכב היהי פדנט הוא ישרת אותו עוד הרבה שנים ויכול להיות שהיהי דפקט בייצור,רק הזמן יגיד.

אישית רק מנתונים יבשים של רכבים הייתי אומר סטיגו/מיי כל עוד הוא יכול לסבול ידני וגם זה נכנס כרגע לתקציב שלו אם הוא מוציא ישירות מהחברה.

• תוכן חדש...