Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט איזה רכב לשכור בצרפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לצרפת לשבוע. בהתחלה תכננתי לעשות טיול אופניים באלזס, אבל בסוף ירדתי מהרעיון והחלטתי לשכור רכב. אני בן 27 נוהג 4 שנים בלי תאונות בכלל. (טפו, טפו, טפו) אני נכנס לאתרים של חברות השכרה ורואה את ההיצע של המכוניות. אני נוסע לבד. אני מתלבט אם לקחת מכונית מיני סטייל פיאט 500 או להוסיף כסף ולקחת סופר מיני דיזל. אני מתכנן לנהוג 1,200 - 1,500 קילומטרים. אשמח לקבל המלצות על חברות השכרה ומכוניות.

פורסם

למעט דגמים מיוחדים - אף חברה לא מתחייבת לתת לך את מה שחשקת בו. אל תתפלא אם בזמן ההשכרה יציעו גם דגמים שלא ראית באתר.

קח את סוג הרכב שמתאים לך בשקלול של עלות השכרה, סוג ביטוח ועלות השתתפות עצמית (מרכיב חשוב!).רצוי עיון בחוות דעת על החברה, באתרים בארץ או בחו"ל , אם כי יהיה הבדל בין סניף לסניף כי כולם בני אדם, ואנו מכירים היטב את הסיפור בישראל.

לפעמים בא להתחרע על דגם חריג ולשכור משהו למען ההנאה, גם אם העלות יותר גבוהה.

אני מעדיף דגמי דיזל. גם כייף לנהיגה, התגובה מצויינת, גם חסכוני מאוד.

בגדול - בלי לדעת באיזה מקום ההשכרה - קשה לחוות דעה. באופן כללי החברות הבינלאומיות יתנו רמת שרות טובה/גבוהה.

הנתונים משתנים כל הזמן - גם המחירים ולפעמים רמת השרות.

בדוק בחברת האשראי שלך אם יש אפשרות לקבל כרטיס חבר עיסקי באחת מחברות ההשכרה - מנסיוני באויס ובהרץ הכרטיסים האלו שווים לפעמים צ'יפור בדגם ושרות מהיר יותר. האמת שכבר איני זוכר איך קבלתי אותו, היה מזמן ואני דואג לחדש אותם.

סדרל גכלל הזמנה מישראל צהיה זולה יותר מהזמנה בחו"ל, במיוחד מהזמנה 'על המקום' במשרד ההשכרה.

השתדל לא להסתובב עם רכב בערים הגדולות - עלות החניה (אם תמצא...) תהיה גבוהה, וממילא כתייר אתה מסתובב הרבה בין מקומות ואז עדיפה תחבורה ציבורית, ואתה לא יודע היכן אסור להכנס עם רכב (יש דבר כזה במרכזי ערים) ולפעמים את מגבלות חניה לפי שעות.

הדבר שנוכחתי שהוא נכון, אן כי זו אינה המלצה, בשעת צהריים לא רואים שוטירם בכבישים הראשיים.... אם כי בטח גם שם כבר יש מצלמות מהירות ורמזור. ההמצאה הזו הגיעה לארץ הקודש אחרי שבכמה מדינות כבר החליטו להסיר אותן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

1. בהזמנת רכב החברה מתחייבת לקבוצה, לא לדגם מסויים. הזמנת פסאט וקיבלת מונדיאו. הזמנת פולו וקיבלת קליו. תלוי מה נמצא ביום קבלת הרכב בתחנת ההשכרה.

2. מנוע דיזל או בנזין - שוב, תלוי מה יש באותו יום בתחנת ההשכרה בקבוצה המבוקשת. בד"כ לא מבטיחים מראש.

3. ערים גדולות - קח את עצתו של הרוכב הגדל את פונט, צבע באדום ומתח קו עבה מתחתיה. לא נכנסים לעיר גדולה ברכב. ההמלצה היא לחנות בחניון "חנה וסע" בשולי העיר ולהתקדם בתח"צ, שבאירופה בד"כ מסודרת מאוד. בערים בינוניות אפשר להכנס לחניון במקום יותר מרכזי (בד"כ ליד תחנת הרכבת או האוטובוסים) ולהמשיך ברגל או באוטובוס. מרכזי הערים הן סיוט לנהג שאינו מקומי ואינו מכיר את כל השטיקים המקומיים - הן בתנועה והן בחניה. בכלל - אני ממליץ על חניה בחניונים מוסדרים גם אם זה עולה עוד כמה אירו. חוסך הרבה עוגמת נפש מהתקלות עם החוק, שיכולה להתגלות גם עם מכתב שיגיע הביתה בעוד חצי שנה - שנה.

4. הקפדה על חוקי התנועה - אינם מכיר את המקום. חפש אתרים המדריכים כיצד לנהוג באזורי היעד שלך, והקפד על הכללים. לגבי מהירות - צרפת מפורסמת ברשת המצלמות האכזרית שלה, שמתחרה באלה של שויצריה והולנד ואולי אפילו יותר צפופה. סע 5 קמ"ש פחות מהמותר ולא 2 מעל.

5. ביטוח - ביטוח - ביטוח. רכוש את כל הרחבות הביטוח האפשריות, כיון שיש חברות שבהן הביטוח הסטנדרטי כולל השתתפות עצמית גדולה או אפילו כלל אין ביטוח במסגרת השכירות הבסיסית - הרחב את הביטוח ככל האפשר. אינך רוצה להיות מעורב בתאונה קטנה ולגלות שההשתתפות העצמית היא 2000 אירו. יוצא מכלל זה הוא ביטוח תאונות לנהג (ואם אינך נוסע לבד - גם למטיילים אתך) שכלול בביטוח הנסיעות שאתה רוכש בארץ לפני הנסיעה לחו"ל.

6. הדבר שהיה אמור להיות ראשון ונזכרתיבו כעת - לא ציינת היכן אתה שוכר את הרכב. לפי זה אולי תקבל עצות נוספות.

תהנה מהטיול!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לחנות בתוך פריז זה סיוט למצוא חינמית או יעלה לך הון בחניון באמצע העיר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם אתה נוהג רק 1500 קמ ואתה לבד הייתי הולך על האופציה הזולה ביותר,.אני כמובון לא נכנס לך לכיס ואם רוצה לפנק את עצמך אתה יוכל לשכור גם משהו גדול יותר/נעים יותר לנהיגה ,אבל מבחינה כלכלית נטו הקילומטראג' הזה לא מצדיק שום דבר גדול יותר או רכב דיזל.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מה שלא תבחר, שים לב שרוב המכוניות באירופה כולל השכרה הן בדרך כלל עם מנועי דיזל ולא מעט פעמים, נהגים ישראלים שרגילים לתדלק מהבית בנזין, עושים את הטעות בתחנת הדלק וזה משהו שעולה הרבה כסף וזמן אחרי זה. אם במקרה קיבלת דיזל, תייצר לך סוג של תזכורת כדי להימנע מאי נעימות.

פורסם

השכרתי דרך אוויס. לקחתי קבוצה i - התחייבות לסופר מיני עם מנוע דיזל (ידני, כמובן). עם כל הביטוחים האפשריים כולל ויתור על השתתפות עצמית יצא 1,200 ש"ח ל-7 ימים. סביר? אני בן 27.

פורסם

השכרתי דרך אוויס. לקחתי קבוצה i - התחייבות לסופר מיני עם מנוע דיזל (ידני, כמובן). עם כל הביטוחים האפשריים כולל ויתור על השתתפות עצמית יצא 1,200 ש"ח ל-7 ימים. סביר? אני בן 27.

לפני שנה שכרתי אסטרה סטיישן ידנית לשבועיים וחצי בצרפת בסביבות ה3000שקל.

היה יכול לצאת יותר זול אם היית מבצע הזמנה לא דרך AVIS ישירות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

1200 ש"ח לשבוע הם כ-36 אירו ליום - מחיר סביר מאוד. מה ההשתתפות העצמית? כמוכן פרט את קוד הקבוצה ב-4 אותיות, והיכן אתה זוכר ומחזיר את הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השתתפות עצמית 35 יורו דמי פתיחת תיק במקרה של תאונה. אני שוכר את הרכב בשדה תעופה של של שטרסבורג ומחזיר בשדה. דגם רכב CITROEN C3 (DS,AC)

פורסם

חבל, דווקא התחלת טוב בפוסט הראשון וכתבת שאתה מחפש "לשכור" רכב ואז הרסת ואמרת ש"השכרת"... :wink:

המחיר בסדר גמור אבל קח בחשבון שהרכב שהם מראים כדוגמא בקבוצה הזו DS3 לא מובטח.

אגב, בכחמישה יורו יותר ליום תוכל ללכת על קבוצת הFUN שלהם, שזה משהו כמו מיני קופר.

פורסם

מחיר טוב, אם אתה מגיע אחר הצהרים \ לפנות ערב יש מצב שתשודרג כיוון שהרכבים הזולים אוזלים במהרה עקב השכרה מקומית לאנשי עסקים הבאים לביקור וחוזרים ליעדם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...