Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן לקצת חדשות טובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2986384,00.html

לפי מה שכתוב VW מתכננת מכונית שיחודית רק לדגם ה GTI. יש למה לחכות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

חמוד לא יותר. בטח המחיר יהיה בשמיים וגם 200 כוח סוס זה לא הרבה יחסית למבנה שלה למשקל שלה .

בקיצור לדתי אין על הGTI דור 1 גם יפה, וגם הכי מוצלחת.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

נראה מבטיח אבל בנתיים זה רק נראה,אני לא מאמין גדול לביקורות האלה צריך לחכות ולראות מה המגזינים הגדולים בעולם אומרים על הGTI הזאת,אם זה אוטו שיוכל לתת קרב טוב לקליאו ספורט אז לדעתי היא תהיה הצלחה גדולה.

הם אמרו שהנעה כפולה זה לא GTI הם כנראה לא יודעים מה זה EVO:lol:

פורסם
כשאמרת חדשות טובות חשבתי שאתה מתכוון דווקא לזה....

:D

איציק

כן גם זה חדשות טובות. אפילו טובות מידי

טוב ליראות שהמפכ''ל של המישטרע שלנו לא דופק חשבון למי שנימצא בדרג הגבוה

אתם אגב שואלים מה החדשות הטובות

אז זה שVW עושה גירסה יחודית ל GTI, ולא גירסת כלאיים כמו שהם ניסו לעשות בדורות הקודמים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...