Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קורולה! הדגם החדש פשוט עשה מהפך.

הקורולה עשתה מהפך יחסית לדגם הקודם שהיה ממוצע בתכונותיו, האוקטביה החדשה שיפרה את הקיים שהיה מצויין.

קח נסיעות מבחן בתור לקוח פרטי בסוכנות, הם לא צריכים לדעת שאתה לא מתכון לרכוש ומקבל רכב חברה ותחליט.

על פי הנתונים היבשים, נראה על פניו שהאוקטביה תמשיך להיות הרכב הטוב יותר ובייחוד כשמדובר ברכב חברה ושיקולים של ירידת ערך ואמינות לא נלקחים בחשבון. נראה שהאוקטביה איכותית יותר, בעלת תא מטען ענק עם דלת חמישית שימושית, ככל הנראה מרווחת יותר למרות שהקורולה מרווחת בעצמה והאוקטביה גם צפויה להיות חסכונית יותר, אם זה משנה לך, הקורולה נמצאה במבחנים שנערכו לה כרחוקה מאד מהנתון התיאורטי, במבחן השוואתי מול יונדאי i35 שנתוני צריכת הדלק שלה בינוניים , צריכת הדלק היתה זהה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא פירטתי מספיק כנראה...

הרכב הוא רכב חברה עם דלקן.

לכן צריכת דלק, אמינות, ירידת ערך לא באים בחשבון.

רוב הנסיעות בכביש מהיר, לכן הרכב אמור להיות נוח ויציב במהירות.

ראיתי את הקורולה מספר פעמים וירדתי ממנה, העיצוב די מכוער במציאות.

הברלינה רכב נחמד, אך גדול וגבוה מדי(חסרון) לכן עדיין לא סגור עליו כמו האוקטביה.

אשמח לשמוע על עוד אפשרויות ודעות.

תודה

פורסם

אם אילו 2 האופציות הבחירה חייבת להיות האוקטביה , הקורולה ממשיכה להיות רכב בינוני ותו לא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם הורדת את הטויוטה, משיקולים שונים, לך על האוקטביה.

אם אתה מתעקש ורוצה להיות בטוח בבחירה באוקטביה, תבדוק גם את המזדה 3 החדשה.

בהצלחה.

פורסם

ישבתי בקורולה החדשה ולטעמי הרכב פשוט מכוער מבפנים. מבחוץ דוקא מאוד יפה. מבחינת מנוע גיר אני חושב שהקורולה סובלת מפיגור מתקדם תרתי משמע. לדעתי הקורולה צריכה להיות הרכב של מי שלא אישרו לו אוקטביה :roll:

בכל מקרה רק נסיעת מבחן בשתיהן תכריע כי ייתכן והקורולה תרגיש לך יותר נוחה ופחות תזזיתית, והגיר הרציף יכול להיות יתרון ולא חיסרון. אני מכיר לא מעט אנשים שכשהגיר הרובוטי דרדר להם אחורה בפעם הראשונה הם רצו לשרוף את האוטו:lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כמה אני אוהב שרשורים של אנשים שהדלק לא שיקול עבורם, שנהנים מהמכונה המעוותת שנקראת ליסינג, ושעוד מתעצלים אפילו לגשת לאולם לבצע נסיעה ומבקשים שאנו נחליט עבורם...

לגופו של עניין, האסטרה רכב ראוי ולא ציינת שני דברים חשובים: איזה אוקטביה מבחינת מנוע ורמת גימור, ומה כן חשוב לך ברכב, להבדיל ממה לא אכפת לך ולכן ״לא בא בחשבון״ כהגדרתך... (״נוח ויציב במהירות״ זה כמעט כל רכב בשלושת העשורים האחרונים)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כמה אני אוהב שרשורים של אנשים שהדלק לא שיקול עבורם, שנהנים מהמכונה המעוותת שנקראת ליסינג, ושעוד מתעצלים אפילו לגשת לאולם לבצע נסיעה ומבקשים שאנו נחליט עבורם...

לגופו של עניין, האסטרה רכב ראוי ולא ציינת שני דברים חשובים: איזה אוקטביה מבחינת מנוע ורמת גימור, ומה כן חשוב לך ברכב, להבדיל ממה לא אכפת לך ולכן ״לא בא בחשבון״ כהגדרתך... (״נוח ויציב במהירות״ זה כמעט כל רכב בשלושת העשורים האחרונים)

אני לא אוהב שום רכב שיש בליסינג, בשבילי הוא רק כלי תחבורה מושכר לטווח ארוך. לכן אני לא רואה סיבה לבזבז על זה זמן וללכת לאולם, לבצע נסיעות מבחן וכו'.

בליסינג אין ממש בחירה של רמות גימור, נותנים לך את הגירסה הבסיסית ביותר שיש ליבואן.

לכן זה עוד יותר מבאס ללכת לעולם תצוגה, לראות רכבים ברמת גימור גבוה ובסוף לקחת גרוטא עם נגן קלטות וטאסות.

אני לא יכול להגיד מה חשוב לי, כי מה שחשוב לי אין בליסינג מבחינת רמת גימור או דגמים, אז מה זה משנה ?

למישהו שאוהב ומבין מכוניות קשה מאוד להחליט על רכב שהוא לא אוהב, לכן אני מנסה להחליט מהר בלי להכנס לפרטים אחרת אני לא אקח שום רכב בסופו של דבר.

פורסם

הברלינה מעולה,

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
ישבתי בקורולה החדשה ולטעמי הרכב פשוט מכוער מבפנים. מבחוץ דוקא מאוד יפה. מבחינת מנוע גיר אני חושב שהקורולה סובלת מפיגור מתקדם תרתי משמע. לדעתי הקורולה צריכה להיות הרכב של מי שלא אישרו לו אוקטביה :roll:

בכל מקרה רק נסיעת מבחן בשתיהן תכריע כי ייתכן והקורולה תרגיש לך יותר נוחה ופחות תזזיתית, והגיר הרציף יכול להיות יתרון ולא חיסרון. אני מכיר לא מעט אנשים שכשהגיר הרובוטי דרדר להם אחורה בפעם הראשונה הם רצו לשרוף את האוטו:lol:

מסכים עם החלק הראשון.

לגבי החלק השני, בגרסה החדשה הם הכניסו את ההיל-הולד גם ב1.2. ובכלל הרכב הרבה יותר מאובזר מהאוקטביה היוצאת.

אם כי אני לא יודע אם יש גם גרסת "אבזור ליסינג" שתהא מתחת לרמת האבזור של האמביינט. אני מקווה שלא, אבל אדע עוד חודש לערך.

פורסם

גם אני.

אבל כשהלכתי לראות באולם התצוגה ב2010 את האוקטביה טרם הזמנתה בליסינג - היה שם דגם שאמרו לי שזה מה שהליסינג מקבל והיה מותקן בה רדיו אפטרמרקט - בסוף קיבלתי רכב עם הרדיו המקורי של סקודה.

• תוכן חדש...