Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר. אם איני טועה אפילו המוניות מקבלות רדיו בסיסי בגודל DIN 1 מקורי של סקודה.

בכל מקרה, אני ביקשתי את האלגנס החדשה. לא היה במחירון של הליסינג שום דבר מלבד האלגנס והאמביינט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים עם החלק הראשון.

לגבי החלק השני, בגרסה החדשה הם הכניסו את ההיל-הולד גם ב1.2. ובכלל הרכב הרבה יותר מאובזר מהאוקטביה היוצאת.

אם כי אני לא יודע אם יש גם גרסת "אבזור ליסינג" שתהא מתחת לרמת האבזור של האמביינט. אני מקווה שלא, אבל אדע עוד חודש לערך.

הרבה מדברים על האבזור, לא תמיד הפערים באבזור מצדיקים בחירה ברכב המאובזר יותר. אם נגזר עלי לבלות ברכב מספר שעות אז לדעתי חשוב יותר שהרכב יהיה נוח מאד, בנוי טוב, מתנהג נכון ושסביבת הנהג והנדסת האנוש יהיו אופטימליים.

כמובן שתמיד עדיף לבחור ברכב שהוא גם נוח וטוב וגם מאובזר אלא שהחיים (בליסינג בעיקר) מצריכים פשרות.

לא חושב שהייתי מעדיף לנסוע בקרש גיהוץ, נמוך, מרעיש, קופצני עתיר פלסטיק זול אך עם אביזרים מיותרים לרוב,שפע מתגים מבלבלים והמון שעונים וחיישנים שלא ממש ינעימו לי את הנסיעה בכבישים המשובשים או בפקקים.

מזגן טוב עדיף על "בקרת אקלים" בינונית.

תא מטען גדול עם פתח העמסה נדיב וקל עדיף על תא מטען קטן או כזה עם פתח העמסה לא יעיל אך "נפתח מרחוק".

יכולת שיכוך מהמורות טובה עם גנטים קטנים יחסית וצלחות פלסטיק עדיפה על רכב שובר גב עם גנטים "מגנזיום" מפוארים וגדולי קוטר.

וכהנה וכהנה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ברור לחלוטין ומסכים איתך בהחלט. עקרונית יש רכבים מאובזרים מהאוקטביה, ואפילו הקורולה עם מערכת המולטימדיה החדשה שלה שמאפשרת שכפול תצוגה למסך המובנה (בחלק מהטלפונים) כנראה נותנת חבילת אבזור עדיפה.

אבל כחלק ממכלול שלם לדעתי האוקטביה עושה בית ספר בקטגוריה. אבל, וזה אבל גדול, כשלוקחים בחשבון את המחיר שקפץ באי אילו אחוזים, צריך לעשות שיקול.

גם האופל נותנת חבילה יחסית טובה. לרעתה עומדת מערכת המולטימדיה בהתקנה מקומית, שלא רואים בשמש וצריך ללחוץ חזק על מסך המגע כדי לקבל תגובה. בנוסף, תא המטען בגרסת ה-5 דלתות קטן מאוד, ובגרסת ה-4 דלתות פחות שימושי. הסטיישן הוא היחיד שמשתווה לדעתי.

פורסם

spidrman אתה צודק בכל מילה, רק שבהתחלה לא הבנתי אם אתה מדבר על האוקטביה ספציפית או באופן כללי - אני מנחש שבאופן כללי.

כמו שנמסיס אמר - האוקטביה עושה בי"ס בקטגוריה, לדעתי מכל הבחינות. גם קפיצת המחיר לא מורידה מהיתרון הזה.

אם הייתי צריך לשקול אותה בתור רכב פרטי, הדבר היחיד שהיה אולי גורם לי לחשוב קצת זה עניין האמינות - זה לא שהרכב מתקלקל כל שני וחמישי אבל יש את סוגיית הגיר הידועה ומעבר לזה נראה שיש לה איזו מחלה של כבלי הצתה שנגמרים מאוד מהר.

אבל זהו, מכל שאר הבחינות בהחלט הייתי רוכש לעצמי אחת. אם זה צריכת דלק, נוחות(כמובן ביחס למתחרות בקטגוריה), מרחב פנימי, נפח אחסון בתא מטען, תחושת בטחון שהרכב מעניק - יציבות/אחיזת כביש/קרא לזה איך שאתה רוצה ועוד כהנה וכהנה.

פורסם

לפי מה שהבנתי בגירסה הבסיסית אוקטביה מגיע עם 2 מסכים צבעוניים, אחד על לוח מכוונים והשני בעצם מולטימדיה טאצ'.

את הגיר שיפרו מהדגם האחרון, שיפור גם את איכות החומרים והרכבה מהאוקטביה הקודמת.

ועוד כל מני שטויות כמו סטארט-סטופ וניטור לחץ בצמיגים וכו'.

חוץ מקורולה ואוקטביה לא נראה לי שיש רכב שמגיע עם מולטימדיה צבועני ברמת גימור הבסיסית.

בברלינה המולטימדיה תוספת של 5 אלף שקל.

נראה שהרכב יותר "פרמיום" מאוקטביה הקודמת, זה גם למה המחיר גבוה יותר.

פורסם

ניטור לחץ צמיגים היה גם בגרסה הקודמת.

אני לא בטוח שהצג על לוח המכוונים הוא צבעוני, אבל בכל מקרה הוא maxidot גם בגרסה הבסיסית מול פשוט יותר בגרסה הבסיסית הקודמת. Start-Stop אמור לתת לו ציון ירוק טוב יותר ולאפשר הנחה כלשהי במיסוי.

למי שלוקח בליסינג, לברלינה יש יתרון בשווי למס נמוך יותר, שכן כל ההתקנות המקומיות לא נחשבות.

פורסם
מסכים עם החלק הראשון.

לגבי החלק השני, בגרסה החדשה הם הכניסו את ההיל-הולד גם ב1.2. ובכלל הרכב הרבה יותר מאובזר מהאוקטביה היוצאת.

אם כי אני לא יודע אם יש גם גרסת "אבזור ליסינג" שתהא מתחת לרמת האבזור של האמביינט. אני מקווה שלא, אבל אדע עוד חודש לערך.

הייתה לי אוקטביה 2010 ועכשיו יש לי את ה 2013 דור 2 (לא זוכר מי הקקה שפרסם שהאוקטביה 3 תגיע בסוף שנה ולא ביולי כמו שבאמת קרה - אז הייתי מחכה), שתיהן אמביינטות מליסינג.

ב 2013 הוסיפו בקרת שיוט בידית האיתות, בקרת לחץ אוויר, מערכת זינוק בעליה (חמוד לאללה ומאוד שמיש) שקע אודיו כמו שיש בסמארט פון (בבתוך התא שבין שני המושבים), רדיו בילט אין בולרו.

שתיהן רק עם 2 רמקולים קדמיים.

הייתי בסוכנות וראיתי את האמביינטה החדשה:

יש מלא רמקולים, מלא כריות אוויר, מסך מגע עם בלו-טות', בקרת שיוט, לחצני רדיו על ההגה ועוד כמה פיצ'פקאעס והמושב האחורי יותר רחב בכ 4 ס"מ.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לא ברור. לי יש 2010 אמביינטה (דצמבר 2010) שיש לה חיישן לחץ אוויר, מערכת זינוק בעליה ושקע אודיו AUX.

הייתה לי מינואר 2010 עם רדיו קנווד מקומי, כנראה השדרוג בוצע במהלך 2010 ,

לחבר שלי הייתה 1.4 גם 2010 עם רדיו בולרו אך ללא זינוק בעליה, ללא חיישן לחץ וללא שקע אודיו

פורסם

מוזר, הנוכחית שלי מספטמבר 2010 על הכביש, אבל הרדיו שלי זה בכלל הSWING(הפשוט ביותר לדעתי) עם חיישני ל"א בגלגלים ולגבי מערכת זינוק בעלייה אני לא סגור. עד עכשיו חייתי בידיעה שאין לי אותה כי הרכב לא ממש מחזיק את עצמו בעליה אם כי לפעמים נדמה שכן.

פורסם
מוזר, הנוכחית שלי מספטמבר 2010 על הכביש, אבל הרדיו שלי זה בכלל הSWING(הפשוט ביותר לדעתי) עם חיישני ל"א בגלגלים ולגבי מערכת זינוק בעלייה אני לא סגור. עד עכשיו חייתי בידיעה שאין לי אותה כי הרכב לא ממש מחזיק את עצמו בעליה אם כי לפעמים נדמה שכן.

בעצם אני לא בטוח לגבי השם של הרדיו. מתנצל. ייתכן וזה סווינג. אני מתכוון רדיו כמו שיש בייטי. אין לי מושג מה הדגם

פורסם

לגבי הרדיו - SWING.

לפחות באספקט הדינאמי, האוקטביה החדשה מהווה נסיגה לעומת הדגם הקודם - המתלה האחורי של החדשה כבר לא מבוסס על מתלים רב-חיבוריים עצמאיים אלא זרועות עוקבות מהזן שהיה מקובל בימים טרום הפוקוס דור I. רק דגם ה-1.8 TSI יצויד במתלה האחורי המתקדם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...