Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנגל חשמלי

ניקו פ.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, שום דבר לא ישתווה לריח הפחם השרוף, אבל אני לא אוהב לצלות דברים בתנור, ואשמח לקבל המלצה למנגל חשמלי אמין ובמחיר סביר. היה ברשותי אחד, שהתפגר אחרי כ5 חודשים. אני מעוניין במשהו שיחזיק קצת יותר מזה. אם מישהו מכיר דגם, או אפילו חברה מומלצת, אשמח להמלצה. בנוסף, אם מישהו מכיר חנות עם אחריות ארוכה למכשירים הללו באזור נתניה, אשמח להמלצה.

תודה לעוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המחירים סביב 100 ש"ח בחנויות החשמל.

אחרי 2 שימושים הידית פלסטיק מתפרקת.

כולם יצרני מדבקה, וגם אם מחליפים אותו פעם בשנה - לדעתי משתלם ואין סיבה לחפש גריל מותג.

אין כמו כנפיים על הגריל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה לכם על ההמלצות. ידיות וחלקי נוחות זה לא קריטי, הבעיה היא שהוא פשוט הפסיק לעבוד ללא סיבה. כנפיים על הדבר הזה יוצאות הרבה יותר טעים מאשר על מחבת גריל, לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אם יש לך כיריים גז בבית אני אישית הייתי מעדיף לקנות פלנצ'ה כזאת:

20214003_1350.jpg

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אחרי מספר אכזבות מגרילים חשמליים סטנדרטיים נרכש המכשיר הבא מתוצרת פיליפס. משמש אותנו כבר מספר שנים ולא מראה שום סימני עייפות. עד כמה שאני זוכר עלה כ-400 ש"ח, ושווה כל פרוטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו סקרנתם אותי. נראה לי בסוף אני אקנה גם וגם :lol:

תודה לכולם על התגובות, זה עזר לי מאוד.

פורסם

אני מבין שאני מגובב כאן עם עצמי, רציתי רק לעדכן שארוחת הערב

יצאה מעולה עם הפלאנצ'ה. הכנתי קציצות בשר וקציצות ירק, פשוט פנטסטי.

Gn'f'R

• תוכן חדש...