Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון שהפקנו עבור צ'ק-אפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחמד,

לתשומת לבך, באיזשהו שלב רואים לשחקנית את המשדר על הגב, וזה לא שחיפשתי פאקים בזכוכית מגדלת.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק לגמרי ויפה שעלית על זה.

אגב, בכל סרט הוליוודי יש פאקים קטנים שאף אחד לא רואה עד שהוא מופץ.

יש איזור שלם כזה ב-IMDB.

:wink:

פורסם
מה צפית, מועמדותיות לאוסקר?

בעייני, לא רע יחסית.

עשה חשק ולכן המטרה הושגה.

לא, אבל אם כבר הלכו על בת-דודה של מישהו,

לפחות היו מוצאים אחת יותר מוצלחת.

משכנתא זה קל

פורסם

אחלה סרטון ואחלה מקום.

לפני כמה חודשים נכנסתי אליהם ממש במקרה לסניף חולון,

שירות מצויין ונראה מקצועי ביותר,כמו כן המחירים היו מפתיעים לטובה.

לפנצרייה הקבוע שלי לא נהנתי ללכת ככה.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לפני כחודשיים החלפתי צמיגים לאוטוביאנקי, לאחר סקר די ארוך שעשיתי ושכלל גם את הרשת הזאת. המחיר שהם ביקשו עבור צמיג מסויים שבדקתי לגביו בכמה מקומות, בהם גם בטייר דיל, היה גבוה בצורה מופרכת. דווקא ההצעה של טייר דיל היתה אחת הנמוכות שקיבלתי, למרות שגם זה היה רק לאחר מיקוח.

בסוף לא סגרתי עיסקה עם אף אחד מהם מכיון שמצאתי צמיג טוב יותר במקום אחר ובמחיר שהתאים לי. האם הייתי מתקן שם תקר? כנראה שכן, אבל לא הייתי נוסע לשם במיוחד.

האם הייתי קונה שם צמיג חדש? בכלל לא בטוח, לאור התמחור הלא אטרקטיבי בעליל שלהם.

לעניין הסרטון: בצמיגים אני מבין קצת יותר מאשר בסרטים, אבל בהחלט נהניתי ממנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלדד יא שפיץ!

סרטון מעולה, את השחקנית פחות אהבתי כמו כולם פה...:?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

העריכה, הצילום והפוסט בהחלט נראים ברמה גבוהה.

גם אני מצטרף לביקורת על איכויות המשחק של הגברת ועל הדיבוב.

מוסיף גם זעזוע קל מהסטיילינג של הגברת.

צר לי, אבל אחרי דקה וחצי נשברתי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שוב תודה לכולם על ההערות וההארות.

לגבי צ'ק אפ, הם אכן רוצים להעביר תחושת בית מרקחת אבל להוכיח שזה לא בא על חשבון הלקוח.

לא יודע לגבי מחירי הצמיגים אבל מחירי הג'אנטים אצלם הם די נמוכים ממה שהבנתי.

פורסם

אני לא אתיחס לסרטון, אלא לאתר של הרשת.

יש שם מידע על קריאת נתונים צמיג מה שאין בהרבה מקומות, זה נותן ללקוח הטיפש יותר הבנה של המוצר שהוא מתעתד לקנות.

לדעתי זה נקודת פתיחה טובה לעסק עצמו, זה נותן ללקוח יותר ביטחון בעסק עצמו. כמובן שזה תלוי אם זה מיושם גם בשטח.

אני רק לא הבנתי, מה זה סימולציה לבחירת צמיג לפי דפוסי נהיגה? מכניסים את הנתונים של הרכב שלי לתוכנה ונותנים לי 10 דקות "נהיגה" כשבסוף התוכנה נותנת המלצה לסוגי צמיגים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא יודע לגבי מחירי הצמיגים אבל מחירי הג'אנטים אצלם הם די נמוכים ממה שהבנתי.

בשביל אותה סחורה בדיוק, וכשאני אומר בדיוק אני מתכוון אפילו אותו תאריך ייצור, הם ביקשו ממני סכום שהיה גבוה בערך בשליש ממה שמרבית המקומות ביקשו. וזה עוד היה עם מבצע. אני מפחד לחשוב כמה הם גובים כשאין מבצע.

המחיר הנמוך ביותר היה כצפוי אצל אנטון ביפו.

ושוב: אנחנו לא מדברים על "בערך", "דומה", "תואם" או כל הגדרה מעורפלת אחרת - אנחנו מדברים על אותו צמיג מאותו תאריך ייצור.

אני מוכן לשלם פרמיה מסוימת תמורת נוחות, אלא שפער של מאות שקלים אינו יכול לתרץ אף פרמיה כזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני רק לא הבנתי, מה זה סימולציה לבחירת צמיג לפי דפוסי נהיגה? מכניסים את הנתונים של הרכב שלי לתוכנה ונותנים לי 10 דקות "נהיגה" כשבסוף התוכנה נותנת המלצה לסוגי צמיגים?

האמת שאין לי מושג, הכל ממוחשב שם כך שזה די הגיוני.

בשביל אותה סחורה בדיוק, וכשאני אומר בדיוק אני מתכוון אפילו אותו תאריך ייצור, הם ביקשו ממני סכום שהיה גבוה בערך בשליש ממה שמרבית המקומות ביקשו.

חידשת לי. לא ידעתי שהם יותר יקרים מהמחירים בשוק.

למרות שכשקונים מהם צמיגים, אתה מקבל הרבה יותר מצמיג.

שירותי החלפת גלגל, אחריות, מילוי בחנקן וכו'.

פורסם
כשקונים מהם צמיגים, אתה מקבל הרבה יותר מצמיג.

שירותי החלפת גלגל, אחריות, מילוי בחנקן וכו'.

אני במקומך הייתי נזהר לא לגלוש לפרסומת ולא ליצור אסוציאציה ביני לבין הלקוח.

העסק שלכם עשה פה עבודה יפה (הסרטון), העסק שלהם מרבה בבולשיט שיווקי.

על יעילות המילוי בחנקן הדעות עדיין חלוקות, מה גם שלא חסרים כיום מקומות שעושים את זה. את שאר הדברים קיבלתי ללא תוספת תשלום גם בפנצ'ריה הסמוכה והמטונפת בנתניה אי שם ב-2010 כשצ'ק אפ עוד היו בגדר רעיון בלבד. כל ה-value proposition שלהם בנוי בשיטת ערוץ הקניות - מספרים לך שלסיר יש תחתית וידית וציפוי ומכסה וידית למכסה וכך מוכרים לך "מערכת בישול 18 חלקים" במקום סיר. אז אמנם הטעיה של ממש אין כאן, אבל שיווק מתחכם כן.

היתרון האמיתי היחידי שלהם הוא כאמור בציוד חדיש וסביבת עבודה נקיה. לצערי הנסיון מראה שבדברים כאלה עסקים בד"כ לא מתמידים לאורך זמן, מקווה שכאן המצב יהיה שונה.

• תוכן חדש...