Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יודע מקריאה כאן על רון שהוא יודע לפתור המון דברים ושהוא מומחה לכל מה שקשור ל-VW אבל המחיר שקיבלתי ממנו נשמע לי מוזר לעומת פליקס. יכול להיות שזו רק אבחנה ראשונית ולאחר מכן הייתי מקבל מחיר אחר כי הוא לא בדק את הדברים ממש ממש לעומק, הוא רק בדק מאיפה מגיעה הנזילה ולא מה צריך להחליף בה.

וכן, עבור כל הטיפול הזה לא שילמתי כלום, פליקס לקחו אחריות כמו שצריך וכל הכבוד להם על כך!

הייתי מצפה שתנצל את ההזדמנות הזו גם לרשום התנצלות למוסך על זה שכתבת בהתחלה כי הם לא לוקחים אחריות וגם לשלם 400 שקל לבדיקה והנה זה נגמר לשביעות רצונך המלאה מבלי שהוצאת שקל מהכיס

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להתנצל על מה בדיוק? על זה שבהתחלה קיבלתי הרושם שלא משנה מה, הולכים להוציא ממני כסף?

קרא את ההודעה הראשונה שלי, שים לב לזה שאמרו לי שייתכן מאוד ואצטרך לשלם על התיקון כי התיקון שבוצע ברכב היה במסגרת אחריות וכי "לא שילמת עליו, זה יצא מהכיס של היצרן".

למה שהייתי במוסך מורשה אחר בפתח תקווה לבדיקה של הרכב למשהו אחר לא ביקשו ממני כלום?

בלי קשר אני חושב שהכל עניין של גישה, הגישה שלהם בהתחלה הייתה שונה מאוד מאיך שהדברים התנהלו אחר כך, כי אם הם היו באים ואומרים:"אין שום בעיה, אנחנו ניקח את הרכב לבדיקה ונתקן את התקלה במידה והיא באמת תחת אחריות, רק קח בחשבון שבמידה והתקלה לא תהיה תחת אחריות נצטרך לגבות את עלות הבדיקה..." מבחינתי היה אפשר לחסוך את הפוסט הזה.

בסופו של דבר הכל הסתדר והם עשו מה שהם היו צריכים לעשות, אולי הפורום השפיע על מה שקרה? אני לא יודע.

גם אני עובד מול לקוחות, ובין היתר אני עוסק בשירות תיקונים (לא של כלי רכב) מספיק זמן בכדי לדעת שהדרך שבה הדברים נאמרים ללקוח יכולה מאוד להשפיע על התגובה שלו.

לסיכומו של עניין (כי כבר אין ממש טעם להמשיך לדון בנושא), סוף טוב הכל טוב :).

פורסם
הייתי מצפה שתנצל את ההזדמנות הזו גם לרשום התנצלות למוסך על זה שכתבת בהתחלה כי הם לא לוקחים אחריות וגם לשלם 400 שקל לבדיקה והנה זה נגמר לשביעות רצונך המלאה מבלי שהוצאת שקל מהכיס

התנצלות? על מה ולמה בדיוק? הוא לא הכפיש אותם אלא ציין עובדות קונקרטיות לגבי המקרה שלו.

האם אתה בטוח ב 100% שללא הפוסט הזה תגובת המוסך הייתה זהה? (בהתחשב בעובדה שהם קוראים אקטיביים בפורום ומודעים טוב מאד להשפעה הפרסומית שיש פה לקהל הרחב) כי אני לא בטוח.

ההתנהלות שלו הייתה בסדר גמור.

פורסם
בוא לא ניסחף ונכנה את המוסכים של צ'מפיון "בעלי מקצוע". הם בעלי רשיון מורשה לגבות מחירים מופקעים, זה כן.

.

תקשיב ידידי,

אני מסכים איתך, אבל עדיין טוען שכל אחד זכותו לגבות כמה שהוא רוצה ומסתבר שיש מספיק אנשים שמוכנים לחיות עם האמינות והמחירים שלהם. לא מתאים לך המחיר? אל תקנה WAG, בדקתי את זה על בשרי באופן אישי וב -15 שנה האחרונות נמנעתי ולכן אני לקוח מאוד מרוצה:lol:

הבטחתי עדכון אז הינה:

הגעתי היום ב-7:00 למרכז השירות של פליקס, כעשר דקות לאחר מכן ניגש אלי סבי (קיצור של סבסטיאן), אותו נציג שטיפל בי בפעם הקודמת וביקש שיטפלו ברכב שלי ללא עיכובים, תוך זמן קצר העלו את הרכב על ליפט והראו לי את מקור הבעיה וטיפולה וכבר אז הרגיעו אותי ואמרו שלא אצטרך לשלם כלום עבור התקלה. .

אני חושב שאתה חייב להם התנצלות, היד שלך היתה מאוד קלה על המקלדת, הטון שלך היה מאוד תוקפני מבלי לתת להם הזדמנות להגיב.

מסתבר שבסופו של יום, פעלו כשורה.

המינימום שאתה יכול לעשות הוא להתנצל!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...