Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית נהיגה באירלנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG-20130729-WA0006.jpg

שבוע נהיגה בכבישי אירלנד היה מהנה ומתסכל כאחת.

כבישים צרים ומפותלים ללא שוליים, גדרות אבן צמודות לשולי הכביש, שדה ראיה מוגבל, הולכי רגל, חיות משק, טרקטורים ומשאיות רחבות מופיעים מעבר לעיקול, והעיקר: מהירות מותרת 100 קמ"ש !

בכל פעם שראיתי שלט כזה ואחריו שלט המתריע על עיקולים חדים שמעתי קול קטן במבטא אירי : " I dare you to go faster, Gever!"

החוויה השניה של הטיול היא נושא לאוף טופיק. קונצרט של "הבוס" (ברוס ספרינגסטין) בקילקני שסיים את מסע Wrecking Ball באירופה.

פורסם

על איזה רכב הייתם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניסן מיקרה , ידני.

הצטיין בצריכת דלק מינימלית, היגוי זריז, מנוע גמיש אך כמובן לא ספורטיבי.

בהחלט מספק לזוג אנשים וטרולי אחד גדול. המידות הקטנות של הרכב הן ייתרון בכבישים הצרים.

פורסם

היום הראשון שלי מאחורי ההגה באירלנד הסתיים בתאונה קלה :lol:

התגוררתי בווטרפורד ונתבקשתי להגיע לקורק על מנת לאסוף את הרכב השכור שאמור ללוות אותי בשלושת החודשים הקרובים, הייתה זו פורד קונקט.

לקורק הגעתי באוטובוס ומשם החלה הנסיעה חזרה למגוריי. אם זכרוני אינו בוגד בי הייתה זו נסיעה של שעתיים בקירוב.

תחילה היה עוד מואר אז נסעתי לאט והסתגלתי לשינוי הצד.

ברדת החשיכה לא הבחנתי בכך שהחלו להופיע אבני שפה היכן שאמורים להיות שוליים. נכנסתי בעוצמה עם הגלגל השמאלי וביצעתי שינוי צורה לג'אנט.

לא נעים כלל, במיוחד לנוכח העובדה שהייתי כבר בכניסה לווטרפורד-דקות ספורות מהמגורים.

Gn'f'R

פורסם

לא השתנה כלום מלפני 12 שנה... הכביש היחיד הנורמלי שם זה m50 סביב דאבלין ושלוחותיו, כל היתר אלו דרכים כפריות פלוס מינוס, אבל זה חלק מהכיף :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא הייתה לי בעייה עם הנהיגה בצד שמאל. כבר נהגתי בעבר באנגליה על אופנוע ועל מכונית.

בגלל ההרגלים השונים, צריך הרבה יותר ריכוז בנהיגה. אני ממליץ למי שנוסע לעשות חזרה על חוקי התנועה באנגליה/אירלנד כי יש כמה כללים שאינם נהוגים בארץ בעיקר בכיכרות (roundabouts) ובצמתים מרומזרים.

• תוכן חדש...