Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וירטואליזציה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מנסה להפעיל מכונה וירטואלית על המחשב שלי אך נתקל בקשיים שיתכן והם חומרתיים בלבד אך הייתי מעדיף דעה של מומחים.

התקנתי 8 פרו על נייד בעל מעבד (כרגע) T8100, אשר תומך VT-x, אך אינו בעל SLAT.

החוסר בתמיכה ב SLAT (קיים רק במעבדי Core i) מנע ממני להתקין את Hyper-V Manager בחלונות 8, אך מצאתי שורת פקודה נחמדה שגרמה לחלונות להתקין את התוכנה בכל מקרה והתקינה את ה Hyper-V Manager.

יצרתי מכונה אך כאשר אני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעת "...hypervisor is not running...".

בדקתי את הספרות, דבר זה מתייחס ב99% מהמקרים להפעלת אופציית תמיכת הוירטואליזציה של המעבד בביוס, ואת זה עשיתי אז אני לא יודע מה הבעיה.

האם מישהו נתקל במקרה דומה בו הצליחו להפעיל את Hyper-V במחשב בעל מעבד בלי SLAT? האם זו הבעיה שלי או שיש משהו שאפשר לעשות לגבי בעית ה Hypervisor.

**** למי שישאל למה Hyper-V, זה כי אני רוצה להתנסות גם בתוכנה הזו של מיקרוסופט, אם לא יצליח, אשאר עם Virtual Box, אם מישהו מכיר גם מדריך מסודר להתקנת VMware אשמח ללינק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מדריך להתקנת vm? תוריד מהאתר שלהם את הגרסה work station ותתקין. אני מאמין שאתה תבין מהר מאוד איך לעבוד עם התוכנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
חלונות 8 מחייב SLAT. חלונות 2012, לעומת זאת, לא.

התקנתי 2012,

אותה בעיה.

בביוס הוירטואליזציה במצב ENABLED

מחשבות?

פורסם

כמו שאמרו מעלי

ההתחלה הכי קלה עם VMWARE היא גרסת workstation (כרגע יש 10 אאלט) שמתקינים על חלונות (ממילץ על חלונות7) ואז היא קונטיינר לכל המכונות הוירטואליות שלך

יכול להיות שההתחלה תהיה קצת צולעת אחרי ההתקנה והמשחקים הראשונים לבד תחזור עם שאלות ואני מוכן לנסות לעזור

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תודה DrorZi, אני מעריך את העזרה וההצעה.

כעת חשוב לי להפעיל את ה2012 עם ה HyperV,

Ditto, יש לך מושג איך זה נקרא בביוס? או פשוט לחפש Data Execution Prevention וזהו?

האם נדרש לפונקציה זו יכולת INTEL® TRUSTED EXECUTION TECHNOLOGY במעבד? או שזה לא קשור?

פורסם

יש היום VMWARE 9 - פצצה של וירטואליזטור. אני עובד עם כמה מערכות במקביל איתו (WIN XP בגלל בעיות תאימות של WIN7) ועוד כמה מערכות בשביל להכיר אותן בלי לפגוע במחשב (Ubuntu, Fedora, BackTrack, Win8).

אחלה תוכנה, לא שותה את המחשב ועובדת יפה. יש אפשרות של UNITY - המערכת הוירטואלית מתאחדת עם המערכת המארחת וזה מעולה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

VMWare זה נחמד והכל, אבל הבנאדם ספציפית רוצה לעבוד עם HyperV, מסיבותיו שלו.

בכל מקרה, TXT זה נחמד והכל אבל HyperV ספציפית חייב DEP. יכול להיות מסומן כ-XD, NX, DEP, "Execute Disable".

בהצלחה!

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

תודה, אבדוק ואעדכן.

אם לא אצליח לסדר את זה, אעלה הודעת מכירה של הלפטופ שלי לקראת השתדרגות. ;)

פורסם

תתקין ESX 5 ויהיה לך אחל'ה סביבה לוירטואלזצייה. אמור לתמוך גם ב2012 וגם ב8.

בכל מקרה אני מחזיק לניסויים כאלה שרת HP עם ESX.

ESX זה ליגה אחרת לאומת כל השאר, יש את VSPHERE כדי לשלוט במחשבים וירטואליים. גם ביצועים טובים יותר כי אין את השכבה של מערכת הפעלה מלאה כמו חלונות, יש רק שכבה דקה ומינימליסטית שכימעט לא מעמיסה. אפשר לקבל ביצועים כימעט כמו מחשב אמיתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ESX אכן סבבה לגמרי. הטמעתי ללקוח גם XenServer לאחרונה, משיקולי עלות-תועלת (בסה"כ 500 דולר לחודש לברזל עצמו, הרשיון עולה 100 דולר לשנה). עובד לא רע בכלל.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אגב, ESXI חינמי וזה מאוד מאוד נחמד (כל היתרונות של ESX אבל לשימושים קטנים יותר).

החל מגירסא 5 אין יותר ESX, אלא רק ESXI ואפשר לקנות פיצ'רים נוספים בכסף כאשר בבסיס זה חינמי (ליקרוא תנאי רישיון מי שרוצה באופן מחסרי להשתמש).

הבאסה ששרת שלי לא תומך ב5 :(

ההתקנה לא רואה וירטואליזצייה במעבדי אופטרון שלי, אז יש לי גירסא 4.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכולם.

עם הרבה עקשנות ותודות ל Ditto, חפרתי שוב את הביוס שלי ומצאתי את הפקודה הארורה.

חשבתי שחשובה רק אופציית הוירטואליזציה, מעניין מה בדיוק הפקודה הזו עושה, את זה כבר אקרא ברשת.

עכשיו מתחילים בהתקנות.

• תוכן חדש...