Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה סניף מדובר, קניון הדרים?

יש שם את הקטנה הזאת שמחפשת את העיינים שלך מהצד השני של הקופות, אם נפגשתם אתה יודע שאכלת אותה והיא בדרך לחפירה.

בגלל שהיא מבוגרת יחסית אתה מחוייב בנימוס מנימלי, מה שמקשה על מלאכת הנפנוף.

לא מזמן החלטנו לנסות את כל הסופרים באזור עד שימצא הסופר הזול ביותר, המסודר ביותר ובעל המגוון הגדול יותר.

אחרי שנסינו את כולם, מחסני להב באזור התעשיה, לקחו בגדול.

והכי חשוב, אין להם כרטיס אשראי ובחיים לא עמדתי בתור יותר מ5 דקות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אקסטרא

ולא בגלל המחירים, מבצעים והנחות

בגלל ששם אני יכול לקחת קרטון שלם מהמדף ותמיד יש להם כמעת הכל

מספיק שבסופר לא יהיו 3 פריטים שאני צריך וזה מצריך ממני ללכת לסופר נוסף אז כל זה לא שווה לי מבחינת זמן ותפעול

לגבי אם כן להחזיק כרטיס אשראי או לא זה כבר לאשכול אחר

אני בא מנקודת מבט אחרת: כסף ושטרות צריכים לדעוך מהעולם

אני כמעת ולא נוגע במזומן, הכל באשראי, זה גם מקנה לי בטחון בקניה (ביטולים והחזרים) וגם חוסך לי התעסקות עם נייר ואסימונים

לא צריך יותר מידי אינטליגנציה כדי לנהל ולפקח על הוצאות מכרטיס אחד מאשר על מזומן וטבלת אקסל

אני בכל רגע נתון יודע אם יש לי או אין לי בלי שיהיה לי כסף מזומן בכיס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני ואבא שלי החלטנו לעשות קניה ברמי לוי פעם. אני לא מבין על מה כל התשבוחות. המחירים אותם מחירים. מקסימום חסכנו בין כמה אגורות ל5 שקלים בקניה גדולה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

עד כמה שזכור לי המחירים של רמי לוי הם בתחרות ישירה מול המתחרים באיזור.

אם אתה נמצא באיזור שאין לו תחרות הוא לא יהיה זול יותר, במקום בו יש תחרות הוא יוריד מחירים עד לרצפה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בנתניה יש לרמי לוי את הסניף הכי מלוכלך, צפוף ולא זול שיש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נכון. פעם ראשונה שהלכתי לרמי לוי באזה"ת קיבלתי שוק, ולא הבנתי ממה כולם מתלהבים. הירקות אומנם היו זולים, אבל באיכות ירודה, וחלק מהדברים נמכרים במחירים שהם דווקא גבוהים, ככה שכמה שלא תחסוך בירקות, תפסיד במקום אחר. מי שבאמת רוצה לחסוך כסף, אין מנוס מלעשות פיצולים, וזה מה שאנחנו עושים במשפחה.

למשל, יש לי סופר במרחק 5 דקות הליכה מהבית (מיסטר זול, או שקר כל שהוא), שם אני עושה את כל הקניות של לחם,חלב ודברים בסיסיים, כי זה מאוד זול שם. כשאחותי הולכת לסופר פארם, היא מקפידה גם לקנות דברים כמו סבונים, שמפו וכל הדברים ששומרים באמבטיה, זה מאוד זול שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כבר סיפרתי כאן - אשתי זוכרת מחירים בסופר יותר טוב מכל אפליקציה.

את הקניה העיקרית מבצעים בשופרסל דיל (נשר), וגם מחזיקים בכרטיס אשראי של שופרסל שבגלל היקף הקניות שלנו חוסך עשרות ש"ח בחודש, אם לא יותר.

אבל, במקביל, היא גם עוקבת אחרי מודעות בעיתון והודעות SMS ממועדוני הלקוות של מגה (נשר) מחסני להב (רמות רמז) ולעתים גם מבצעים בשופרסל בגרנד קניון - וכיתות הרגליים הזה יכול להביא לעתים לחסכון של מאות ש"ח בשבוע, במיוחד כאשר יש מבצעים על העוף.

לגבי רמי לוי - מעולם לא ביקרתי ברשת זו אולם אשתי בדקה פעם-פעמיים את הסניף בנשר והתאכזבה ממנו קשות, לא חזרה יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בראשון אין בכלל סניף של רמי לוי. תמוהה לחלוטין :?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

התשובה שחותכת את החפירות של הסרסורי-אשראי האלו הכי מהר:

"לא יכול לעשות כרטיס אשראי. חשבון מוגבל."

נסו ותהנו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני ואבא שלי החלטנו לעשות קניה ברמי לוי פעם. אני לא מבין על מה כל התשבוחות. המחירים אותם מחירים. מקסימום חסכנו בין כמה אגורות ל5 שקלים בקניה גדולה.

עד כמה שזכור לי המחירים של רמי לוי הם בתחרות ישירה מול המתחרים באיזור.

אם אתה נמצא באיזור שאין לו תחרות הוא לא יהיה זול יותר, במקום בו יש תחרות הוא יוריד מחירים עד לרצפה.

נכון מאוד, אני גם תומך בדעה הזאת. למשל, במתחם בקריית חיים, לא רחוק מהטכני של חיל האויר (בקרוב סוגרים לצמיתות את הגיהנום עלי אדמות הזה) יש את שופרסל ואת רמי לוי. המחירים הם כמעט אותו הדבר. אם יש מציאה אצל רמי בדבר אחד אז הוא תופר אותך במחיר של מוצר אחר. אם כבר, הסניף של שופרסל הוא יותר גדול, מרווח וידידותי לקונה.

נכון. פעם ראשונה שהלכתי לרמי לוי באזה"ת קיבלתי שוק, ולא הבנתי ממה כולם מתלהבים. הירקות אומנם היו זולים, אבל באיכות ירודה, וחלק מהדברים נמכרים במחירים שהם דווקא גבוהים, ככה שכמה שלא תחסוך בירקות, תפסיד במקום אחר. מי שבאמת רוצה לחסוך כסף, אין מנוס מלעשות פיצולים, וזה מה שאנחנו עושים במשפחה.

למשל, יש לי סופר במרחק 5 דקות הליכה מהבית (מיסטר זול, או שקר כל שהוא), שם אני עושה את כל הקניות של לחם,חלב ודברים בסיסיים, כי זה מאוד זול שם. כשאחותי הולכת לסופר פארם, היא מקפידה גם לקנות דברים כמו סבונים, שמפו וכל הדברים ששומרים באמבטיה, זה מאוד זול שם.

נכון מאוד, מסכים איתך לגבי איכות הירקות. יש סניף של רמי לוי שמוכר עגבניות ומלפפונים בעבור 49 אגורות בקנייה מעל 100 שקלים. המלפפונים הם יבשים והעגבניות הם אדומות, סף התפוצצות. מתאים בעיקר למי שרוצה להשתמש בהן לבישול. לעומת זאת, המצב של הבצל, הגזר והכרוב שגם משתתפים במבצע הוא סביר.

אכן, הדרך היחידה היא לפצל קניות. ככה אתה מקבל את הטוב מכולם.

למי שלא יודע רשת כמעט חינם נקנתה על ידי יינות בייתן. מאז השינוי המחירים בסניפי כמעט חינם (שמעולם לא היו באמת כמעט חינם) הייתקרו בעשרות אחוזים. ניתן להבחין בכמות האנשים שירדה מאז השינוי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
התשובה שחותכת את החפירות של הסרסורי-אשראי האלו הכי מהר:

"לא יכול לעשות כרטיס אשראי. חשבון מוגבל."

נסו ותהנו.

כמו שפרנקוס רשם, זה לא עוזר

היא מבחינתה רק שתמלא אצלה את הטופס ושידרסו אותך אחרכך ביציאה מהסופר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...