Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 627
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה תלוי בכמות הלכלוך שיש על הג'אנט, לא בחומר עצמו.

אם אתה מוריד הרבה לכלוך, צריך הרבה מים לשטוף את זה (יחסית).

לפעמים מספיק אפילו לנגב את המסיר עם מטלית וזהו, בלי מים בכלל.

זה גם תלוי איך אתה מנקה. ניקיתי גלגלים שהצטבר בהם אבק בלמים במשך 20 שנה, היה המון לכלוך. אבל כל המים שהייתי צריך היו בכמות של מיכל שפריצר, אפילו לא דלי. מתיזים את החומר, נותנים לו לעבור, עוברים עם מברשת בנקודות קשות אם צריך, עוד קצת חומר ואז מנקים עם סמרטוט. אחרי זה מרססים מים על הגלגל ומנגבים את כל השאריות עד שהסמרטוט יוצא נקי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה תלוי בכמות הלכלוך שיש על הג'אנט, לא בחומר עצמו.

אם אתה מוריד הרבה לכלוך, צריך הרבה מים לשטוף את זה.

לפעמים מספיק אפילו לנגב את המסיר עם מטלית וזהו, בלי מים בכלל.

אתה בטוח? כי באוטוסטור אמרו לי שלחומרים שהם מוכרים צריך לפחות דלי אחד לכול גאנט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משתמש בתרסיס של סונקס או של מגויירס לג'אנטים. בחיים לא הצטרכתי למלא דלי מים, כמה התזות מבקבוק שפריצר עם מים מספיק.

פורסם

אתה מתכוון שכדי להוריד את החומר מהגנט אחרי שהוא נהפך לאדום צריך כמה התזות עם שפריצר?

מוזר מאוד... בכול הסרטונים שראיתי אנשים שוטפים את החומר הזה עם צינור מים די הרבה זמן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התזות עם שפריצר וניגוב, צינור חוסך לך הרבה ניגוב.

פורסם

אני מנקה את זה עם לחץ מים או צינור בלבד, מוריד לכלוך טוב יותר ואני לא צריך לגעת בזה עם היד (למרות שזה לא אמור לפגוע בידיים).

מה שכן ממליצים זה שלאחר הריסוס של החומר והשארה שלו כ 3-5 דק' יש לעבור עם מברשת עדינה על הצלעות של הג'אנט כדי להוריד שאריות לכלוך, זה ממקסם את הניקוי עוד יותר מן הסתם, אני אישית פשוט משתמש בצינור וזהו כיוון שבמקרה שלי זה לא קריטי.

אבל אתן דוגמא ספציפית - שקניתי את הרכב הנוכחי כנראה שמעבר לשטיפות במכונה הוא לא ראה ניקוי אמיתי מהו, היו חתיכות של רפידות על הג'אנט בגודל 1 ס"מ מרובע לערך, שפשוט לא ירדו לא משנה מה ניסיתי.

לקח לי בערך 3 נסיונות עם הסונקס + IRON-X ושפשוף חזק עם מטלית כדי שירדו רוב הלכלוכים, בסופו של דבר זה ריכך את הלכלוך שירד בעזרת הידיים ופלסטיק קטן, את השאריות הורדתי עם פלסטלינה בעבודה סיזיפית ביותר.

אז אל תזניחו את הג'אנטים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אחרי כל שימוש בתכשירים לחישוקים מומלץ (אפילו חובה) לשטוף טוב טוב את העודפים שיושבים בדפנות.

עבור זה צריך הרבה מים. לא מציע לאף אחד להשאיר שאריות בחישוקים.

פורסם

צריך להרטיב את הג'נאט לפני התזת הנוזל? אם אינני טועה ראיתי פה באחת התגובות שעדיף שלא.

ומבחינת מברשת, יש לי מברשת ביתית עם סיבים לא חזקים במיוחד. אפשר להשתמש בזה?

פורסם

לא להרטיב - ישירות לרסס על הג'אנט בנדיבות לכסות אותו עם החומר, לא בשמש ולא על גלגל חם / אחרי נסיעה ארוכה.

3-5 דק' המתנה שהחומר יעשה את שלו ואז מעבר עם מטלית / מברשת / מים בזרם ישיר.

לא צריך לשטוף בכל פעם עם החומר הזה, הוא דיי לנקיון גדול ללכלוך שהצטבר הרבה זמן ללא נקיון, אחרי שתסיים לעבוד איתו אתה תראה שהג'נט חוזר למצב כמעט חדש - רק שמור עליו נקי בשטיפה שבועית +-

Opel Adam S 2017

• חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לקבל עזרה בקשר לניקוי יסודיי לספייסרים לג'אנטים לניקויי יסודי ללא נזקים.

תודה מראש לעוזרים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם יש טעם לרכוש תרסיס מהסגנון הזה - http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Meguiar-s-Hot-Rims.html

?

או שפשוט לשטוף עם מים ושמפו?

והאם השמפו הזה מומלץ -

http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A7%D7%A6%D7%A4%D7%94-Carplan-Demon.html

?

שאלה אחרונה - אחרי כמה זמן מומלץ למרוח ווקס על רכב חדש? כלומר, האם יש פרק זמן שמומלץ לא למרוח ווקס על רכב חדש?

פורסם (נערך)

כן, יש טעם לרכוש תרסיס לניקוי חישוקים.

חברות מומלצות לתכשיר ניקוי חישוקים: סונקס וכימיקל גייז.

שמפו בתור התחלה ממליץ את הסונקס & ווקס, מחיר זול ותמורה מעולה.

אין בעיה למרוח ווקס על רכב חדש אלא אם כן הוא עבר צביעה מאז שהוא בבעלותך, אין לשים ווקס/אוטמים על צבע בן כמה שבועות, צריך לחכות שכל הגזים והכימיקלים יסיימו תהליכים שונים.

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...