Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי את השם הזה כבר שנים רבות ואני בטוח שרבים פה (בעיקר הוותיקים) מכירים את המותג.

מדובר במוצר שנותן תמורה טובה עבור סכום סמלי של 20$, מבוסס ברובו על קארנובה ומספיק לכמה שנים טובות, כמו כן הווקס מעניק עומק מרשים על פי עדויות המשתמשים. המוצר עמיד עבור פרקי זמן סבירים (בערך שלושה חודשים לכל היותר).

בעבר הוא זכה לשבחים רבים וביקורות מעולות (מזכיר את הסיפור של FK1000p רק שהפעם מדובר במוצר טבעי כביכול ולא סינתטי).

עד כאן כל מה שאני יודע לגביו,

עכשיו אני מחפש חוות דעת מאנשים שניסו את המוצר הזה במו ידיהם.

יש כאלו בקהל? :confused:

זה האתר של המוצר למי שלא מכיר http://www.harlywax.com

המוצר נשלח גם לארץ במחיר של 44$ כולל משלוח שהם 157 ש"ח

ברחבי ארה"ב במחיר של 30$ כולל משלוח

Harly Wax Water Test :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=RgwJkBfgcXI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ברק נחמד מאד. לא ניסיתי משחות אחרות (זה היה הווקס הראשון שלי) אבל פשוט התייאשתי מהמריחה והבאפינג, והעובדה שהוא מחזיק סביב חודשיים בלבד. מגנט אבק רציני.

פורסם

^ סוף סוף, תודה יוסי :-) , אבק זה קצת מבאס למרות שאחרי שטיפה אחת תופעה זו לרוב נעלמת.

"התייאשתי מהמריחה והבאפינג" :puppydoge

אולי תירגע? :-D

בהשפעתך קניתי את ה- COLLINITE 845 שהגיע ועדיין לא ניסיתי.

למה אתה מתחיל מחדש? :-P

בהחלט נרגעתי (אחרי שהזמנתי את המוצר :wink:)

עם ווקס כמו שלך אין לך מה לדאוג! זה מוצר מעולה שיספק לך 4-6 חודשים של שקט.

למה אתה מחכה?

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
וקס די גרוע.

תודה על הפידבק :mm_yeah: לקחתי בחשבון.

אם היית צריך לזרוק לאוויר שם של ווקס טוב, ווקס טבעי ולא הייבריד/חצי סינתטי/משהו בסגנון וגם ווקס שנותן תמורה טובה למחיר,

איזה שם היית זורק לאוויר? (בלי מוצרי Collinite, אותם אני מכיר).

שאלה נוספת למי שיודע, Chemical Guys - Black Luminous Glow Wax החברה מייעדת אותו עבור רכבים שחורים בעיקר, בכיתוב קטן ובאתרי המכירות מרחיבים את המידע ואומרים שהמוצר יתאים לכל רכב כהה.

אם היה לי רכב שחור כמובן שלא הייתי דואג אבל יש לי רכב אפור (או אפור עכבר) ולכן אני לא בטוח לגבי המוצר הזה.

ראיתי אותו בפעולה על רכב שחור ומאוד התרשמתי אך לא ראיתי אותו על רכב שאינו שחור אבל כהה.

מצרף תמונה של הרכב.

2013-05-25 08.02.22.jpg

2013-05-25 08.jpg

פורסם

ב 20 פאונד אתה קונה וקס מעולה,הוקס עם התמורה הכי טובה בדיטיילינג זה: http://www.cleanyourcar.co.uk/wax/victoria-wax/victoria-wax-3oz-concours-wax/prod_312.html

לא ניתן בכלל להשוואה עם ההארלי,ההארלי וקס גרוע ונחות.

לגבי ה BLACK של CG,אני לא עבדתי איתו,אבל הוא מקבל ביקורות בינוניות.

.

פורסם

3oz זה פחות ממאה גרם (משהו כמו 85-90 לדעתי)

לכמה יישומים מוצר כזה מספיק לדעתך?

פורסם
3oz זה פחות ממאה גרם (משהו כמו 85-90 לדעתי)

לכמה יישומים מוצר כזה מספיק לדעתך?

15 שכבות לרכב בסדר גודל של גולף,308,בדיוק.

פורסם

GUGY עזרת מאוד, תודה רבה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

na]]משתמש בהארלי ווקס כבר 7 שנים.

מעולה מעולה מעולה !

ראה תמונות מכירה של הניסאן Z שלי. יותר עומק בצבע מזה זה כבר לא חוקי....

---

פורסם

מצטרף להמלצה על ההארלי, משתמש בו למעלה מ-4 שנים.

מרוצה מנוחות השימוש ומהתוצאה.

לא גרוע ולא נחות. כמובן שהכל יחסי. התמורה למחיר מעולה.

פורסם

לדעתי לא תמיד מה שיקר יותר בהכרח טוב יותר לכן אני לא פוסל את הווקס הנ"ל.

הרבה מהווקסים מכילים נוסחאות כימיות דומות ומכילים ברובם נפט וחומרים כאלה ואחרים. שוב, אינני פוסל ווקסים יקרים יותר, אבל זה דומה לשימוש בלנולין בעולם הקוסמטיקה, כל הקרמים מכילים לנולין, ולנולין הוא לא ממש חומר יקר.

ולפני שתגיע השאלה מאיפה לי הידע אז אני יענה בפשטות: אל תשאל שאלות, לא תשמע שקרים.

• תוכן חדש...