Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WIN 8 - יש ממליצים או רק מלעיזים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, עזבו אתכם ממערכות הפעלה, הן לא ישפרו שום מהירות בשום דבר, המתכון שלי הוא:

חלונות 7 + SSD = טירוף חושים = אי אפשר לחזור או לשבת על מחשב עם דיסק קשיח רגיל(וזאת בעיה..)

כבר מעל חצי שנה,

במקום לרכוש מחשב חדש, רכשתי מחשב יד שניה (Dell optiplex שולחני) והוספתי לו SSD, עלה לי 500 ש"ח המחשב(שהיה חדש באריזה מעודפים והגיע עם רשיון מקורי לחלונות 7 פרו) + 500 ש"ח הSSD שזה יוצא 1,000 ש"ח למחשב שקט בטירוף(מי שמכיר מחשבי דל יודע על מה אני מדבר), מהיר בטירוף ועושה כל מה שרוצים ממחשב,

*לא כולל גיימרים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני על 8PRO מהיום שיצא לאור (מקורי והכל) ואני די מבסוט, הם שיפרו הרבה מתחת למכסה מנוע בהשוואה לVista/7.

כל הקטע של metro/modern UI כלל לא מפריע לי.

בדיוק לחיצה אחת בזמן עליית המחשב ואני בDesktop.

קיצורי דרך לכל התוכנות שלי יש על הדסקטופ, איזה סיבה יש לי לעבור לאריחים?

(נ.ב., WINKEY+X למי שלא מכיר, מקל על החיים במקצת.)

גם ויסטה יהנה מ- ssd.

בויסטה אין תמיכה בTRIM שכל-כך חיוני, אותו הוסיפו רק ב7.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שמתי לב שלא נאמרה פה מילה על האפליקציות של ה-8, בעיניי פתרון מאד נח ושימושי בהשוואה לאלטרנטיבה. במקרה של עיתון הארץ למשל, האפליקציה מאפשרת עיון הרבה יותר נח בכתבות וגם לא מחייבת מנוי כמו באתר האינטרנט. גם בלוח יד2 הגלישה הרבה יותר נעימה ומהירה עם התוכנה לעומת האתר.

אמנם אלה לא האפליקציות העשירות של אנדרואיד/אייפון, אבל הן עדיין משפרות מאד את חוויית השימוש ברמה היומיומית.

פורסם

אני חזרתי ל7 האהובה והמוכרת.

הייתי עם 8, לא מערכת רעה בכלל, מהירה בטירוף.

אני חושב שמייקרוסופט עשו טעות אנושה.

במקום ריבוי גרסאות, היו צריכים להוציא את ממשק המגע אך ורק לטאבלטים

בגירסת הRT, אחרת זה כבר מחשב מאוד דק.

אם יש לי מערכת מלאה אז אני לא אשתמש באפליקציות כי יותר נוח לי למצוא תוכנה שתעבוד לי בדסקטופ.

אם אין לי טאבלט אז אין לי טעם בממשק המגע שלא עוזר לי בכלום.

7 עדיין עונה על כל הצרכים של המשתמש הביתי בלי להניד עפעף.

פורסם
רכשתי מחשב יד שניה (Dell optiplex שולחני) והוספתי לו SSD, עלה לי 500 ש"ח המחשב(שהיה חדש באריזה מעודפים והגיע עם רשיון מקורי לחלונות 7 פרו)

התעלקות - מאיפה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
השתמשתי בוויסטה מספר שנים על המחשב של העבודה ואני ממשיך איתה גם היום על המחשב הביתי.

מאד נח לי איתה, הרבה יותר מהממשק המבולבל של ה-7. עניין של טעם ואופן שימוש כנראה.

ויסטה זה חרא :)

ובקשר למימשקים:

תתקין את הפרוייקט הנהדר הזה ותבחר איזה ממשק שאתה רוצה. XP,ויסטה, 7 ו 8. כמו-כן, מאפשר להחזיר דברים טובים מ XP (למשל אייקון שונה לתיקיות משותפות) שהוסרו מ 7 ו 8.

http://www.classicshell.net/ (חינמי, אבל אני בטוח שתרצה לתרום אחרי שתראה כמה זה טוב :-P)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

וואו, ויסטה ? :lol: :lol:

יש לי אותה מותקנת רק לתוכנה אחת שאני חייב אותה, SP2, עם כל העדכונים מותקנים, לא מותקן שום דבר אפילו לא דפדפן חלופי, ומלא פעמים נתקע סתם הMY COMPUTER בתיקיות אפילו. :shock:

וכן היה ממש טוב אם היה פשוט גרסא לדסקטופ בלי כל הבולשיט... יש כמה יתרונות לWIN8 ואני קצת מתבאס לפספס אותם.

פורסם

אתה מתעניין רק בגלל שהציעו במחיר מוזל?

אז עדיף ללכת לעוד משמרת ולעשות משהו מועיל.

תראה, חלונות 8 תעבד, וגם אתה תעבד כדי להחזיר את ה-7.... אם אין שם משהו מיוחד שאתה ממש ממש צריך - אז לא כדאי. תשאיר את העדכון לצצעירים חסרי מנוח שחושבים שאם יתגאו בגרסה הכי אחרונה הם יעשו רושם טוב, בעוד שבתכלס יזכו למבט של רחמים.

נכון שרוב העולם לא מבין, ונכון שיש כמה שעובדים עם ה-8 והכל בסדר, אבל רוב האנשים והחברות בחרו להתעלם מ-8. גם הסמארטפונים עם 8 לא בדיוק מצליחים. ולפני זמן קצר פורסם שמיקרוסופםט תקועה עם סטוק עצום של טאבלטים שלא נמכרים.

אבל הישום עובד, נכון?

אני סבור ששיקול זמן העליה זניח. כמה פעמים כבר מדיליקים את המחשב? אז עוד דקה או שתיים? לא משמעותי.

אם מדובר בנייד - ממילא לא מכבים אותו. אני גם את הנייח לא מכבה. יש דעות בעד ונגד, נסיון רב שנים מראה שרידות יפה.

לי נראה שיש שיטה במיקרוספט:

95 פתחה עידן חדש, אבל מי כבר זוכר מה היה שם, בממשק אפל שנערך ע"י מיקרוסופט לגרסת חלונות.

חלונות 98 היתה טובה ומוערכת.

חלונות מילניום היתה. נכון. חוץ מכמה שורות בויקיפדיה אין מה לספר עליה.

חלונות XP היתה טובה ונפוצה עד היום, ולהרבה לא איכפת הפסקת התמיכה בה.

חלונות ויסטה - היתה. נכון. חוץ מדריש שמשתמש בה עד היום אז....

חלונות 7 - טובה

חלונות 8 - תהיה "היתה. נכון." -ובלי מחמאות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם כבר, אז 7 זה ויסטה משודרגת, ו-8 זה ויסטה משודרגת עם מנהל חלונות שונה.

אלה מערכות הפעלה מאותה משפחה - ויסטה זה NT 6.0, וין7 זה 6.1, וין8 זה 6.2.

אז כמעט כל מי שיש לו מחשב PC שיוצר אחרי 2007, מריץ ויסטה בתצורה כזו או אחרת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממש לא נכון, 7 נבנתה מ-0 וכתיבת הקוד שלה שונה לגמרי מויסטה, לאחר שהכשלון של ויסטה הם לא יכלו להישאר על הפלטפורמה הבעייתית הזאת.

פורסם

מאיפה הבאת את הקשקוש הזה?

את ויסטה הם כתבו כמעט מכלום, ולקח להם 6 שנים לעשות את זה. שנתיים לאחר מכן הוציאו את 7, פתאום יכולת התכנות שלהם שולשה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שהם פשוט לקחו את XP ועשו לה סדנת שיפורים :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...