Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מזדה 5 שנת 2008. לפני כמה ימים המזגן התחיל להוציא ריח חלש שמזכיר דבק פלסטי\לבן.

הדבר היחיד שהשתנה זה שכמה ימים לפני שהתחיל הריח שמתי באוטו בקבוקון ריח נוזלי, אבל קשה לי להאמין שתהיה לו השפעה כזו

בעבר ברכב אחר היה עובש במזגן והריח היה שונה לחלוטין=מסריח.

יש למישהו רעיון?

פורסם

אולי הגיע הזמן להחליף פילטרים של המזגן, אחרי שימוש רב ללא החלפה הם יכולים להתחיל להסריח.

קרה לי והחלפתי, זה פתר את הבעיה.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
אולי הגיע הזמן להחליף פילטרים של המזגן, אחרי שימוש רב ללא החלפה הם יכולים להתחיל להסריח.

קרה לי והחלפתי, זה פתר את הבעיה.

לפני שנתיים וחצי הבעלים הקודם של הרכב החליף מסנן אויר. אני מניח שזה למעשה הפילטר של המזגן (תקנו אותי אם אני טועה)

מה שכן אני בטוח שהוא התקין מסנן אויר חילופי ולא מקורי...

1. הריח הוא רק בדקות הראשונות של הפעלת המזגן. אם הבעיה היא בפילטר מלוכלך, הריח לא היה כל הזמן?

2. ב99% מהזמן המזגן עובד על סירקולציה פנימית, כלומר לא מכניס אויר מבחוץ. האם במקרה כזה האויר בכל זאת עובר דרך הפילטר של המזגן או שהפילטר של המזגן הוא רק עבור אויר שנכנס מבחוץ?

3. ביררתי במוסך על פילטר מזגן מקורי למאזדה 5. רוצים 270 ש"ח על הפילטר ועוד כמה עשרות ש"ח על העבודה. האם זה סביר?

תודה

פורסם
היתה אצלי תופעה דומה,ריח שדומה מאוד לריח דבק נייר לבן.

ספריי נגד בקטריות עזר להיפטר מהריח הנל.

תודה. באיזה ספריי השתמשת? איפה ריססת?

תודה רבה

פורסם
מה זאת אומרת ?

הכוונה לבקבוק קטן עם נוזל ריחני ומקלוני עץ, שמודבק לדש בורד עם דבק דו-צדדי. מצד אחד לא נראה לי שיש קשר בין זה לבין הריח מהמזגן, מצד שני הריח התחיל קצת אחרי שהכנסתי את הבקבוקון

• תוכן חדש...