Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב הזויי הפורום

שאלה לי אליכם- יש לי שק אגרוף מצוין וחדש שיושב לו גלמוד בצד מהסיבה הפשוטה שלא מצאתי איפה ממלאים.

למישהו יש שמץ היכן אפשר להשיג את שבבי הגומי הגרוס שבד"כ משתמשים בהם?

אני יודע שאפשר למלא בחול- אבל אני משתמש בשק ללא כפפות, ולמעט החול העדין של הדיונה באשדוד, חול מחוף הים ישבור לי את הידיים פחות או יותר.

קיבלתי כבר את העצות של למלא בסמרטוטים- זה לא מספיק. צריך שיהיה לשק הזה משקל רציני.

אז, מישהו יודע או יש עצות/רעיונות?

פורסם

גודל השק- גובה כ 1.5 מ' ורדיוס של 20 ס"מ בערך.

אני אשאיר לכם לעשות את חישוב הנפח, השק הזה יכול להכיל מעל 50 קילו של... דברים

פורסם

בד"כ משתמשים בבד + צמיגי רכב גרוסים \ חול \ נסורת...

מרפדים את היקפו הפנימי של השק בבגדים ישנים \ סחבות כדי שהחבטה בו תהיה נוחה, ובמרכזו ממלאים גומי \ חול \ נסורת כדי לתת לשק משקל. לדוגמה - תוכל לקחת שני שקי חול מלאים, לעטוף אותם בסחבות \ בדים ואותם לדחוף לאורכו של שק האגרוף...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

חבר הלך למתפרה ולקח 3 שקים מלאים בשאריות בדים

זה גם כבד וגם עושה את העבודה מבחינת חבטות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איפה לעזאזל אנשים מוצאים את כל הדברים הפלאיים האלו? 40 קילו נסורת, 3 שקי שאריות בדים, הייתי בכל בית מלאכה באיזור ולאף אחד אין איך לעזור לי.

פורסם

דחוף את השכן פנימה, אם הוא מרופד אז זה לא ישבור לך את הידיים.

(ככה הוא גם יפסיק להתלונן).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
איפה לעזאזל אנשים מוצאים את כל הדברים הפלאיים האלו? 40 קילו נסורת, 3 שקי שאריות בדים, הייתי בכל בית מלאכה באיזור ולאף אחד אין איך לעזור לי.
מאיפה אתה? אולי נעזור לך בקצת בגדים ישנים
פורסם

צפון, איזור חיפה

דחוף את השכן פנימה, אם הוא מרופד אז זה לא ישבור לך את הידיים.

(ככה הוא גם יפסיק להתלונן).

רעיון :-D

פורסם

אתה גם בועט?

אם כן, אתה צריך למצוא את הגבול הדק בין מספיק קשה כדי לא להתקפל כמו סמרטוט מבעיטה, אבל גם שלא ישברו לך הידיים (היות ואתה מתאמן ללא כפפות או תחבושות/חותלות). הדרך הכי נחמדה היא לרפד עם בגדים, ואז את המרכז למלא בחול. זה יבטיח שלד קשיח, ורכות יחסית בגוף. אם אתה לא בועט, אז אתה יכול למלא רק בבגדים ישנים, רק תדאג לדחוס אותם טוב. את החומרים אתה יכול למלא עם פלסטלינה או משהו.

לפי מה שאתה מתאר הנפח הוא 1885 ליטר, שזה לא הגיוני :), אתה בטוח שהרדיוס הוא 20, ולא הקוטר? נראה לי שהרדיוס הוא 10, ואז יוצא קצת פחות מ500 ליטר, מה שנשמע הרבה יותר הגיוני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא קוטר, רדיוס. יכול להיות שהוא קצת פחות מ 20, לכיוון ה 15, אבל זה שק גדול.

השק אכן מיועד גם לבעיטות ושלל צעדי אחיזה.

נ.ב- אני לא יודע באיזה חישוב השתמשת, אבל רדיוס של 20 ס"מ וגובה של 150 יתנו נפח של 188,000 סמ"ק שהם 188 ליטר

פורסם

188.5 ליטר. כנראה לא לחצתי מספיק חזק על מקש הנקודה והתפספס לי. בהתאם לטעות גם אחר כך טעיתי עם הפחות 500.

עושים פאי*(רדיוס בריבוע)*גובה (נוסחת נפח של גליל). זה יוצא 188,495.5592 בדיוק :) כדי להפוך לסמ"ק מחלקים ב1000 ואז יוצא 188.49 ליטר.

לעניינו, אתה תזדקק לשלד חזק, אחרת השק יתקפל מכל בעיטה. חול הוא הפתרון הכי טוב שאני מכיר. עם בגדים בלבד זה פשוט יהיה רך מדי לבעיטות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אחזור על ההמלצה, כמה שקי חול ( 6 ש"ח ליחידה, תצטרך בערך שניים או שלושה כדי למלא את השק לאורכו ) -

http://rusgeves.co.il/products/206786

אותם אתה עוטף בבגדים \ סחבות \ מגבות \ כל בד מיותר שיש לך... את "גליל החול\בד" הזה אתה דוחף לתוך שק האגרוף, תוך שאתה ממלא את החללים הריקים מסביבו בעוד בדים כדי למלא את השק לחלוטין - ויש לך אחלה שק אגרוף במשקל 50 ק"ג פחות או יותר...

כמו כן - חשוב שבתחתית השק יהיה מצע של בדים בלבד, לפחות בעשרה ס"מ הראשונים. כך היא תהיה רכה, ולא תתעקם לך כל כף הרגל אם בטעות תפגע איתה בתחתית תוך-כדי בעיטה...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...