Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נחשפתי לשירות חדש של הדואר שבגללו אני בכלל לא צריך לבקר בסניף הדואר אין לי מושג אם זה זה רק אצלי בעיר או כלל ארצי.

נחשפתי לשירות לראשונה כקיבלתי דואר רשום ולא הייתי בבית, על הפתק האדום היתה מודבקת מדבקה עם מספר סלולרי של הדוורית שציין כי ניתן לתאם מסירה באותו יום שבו הפתק הונח לשעות הערב. תיאמתי עם הדוורית שתמסור לי את החבילה למחרת במקום לעמוד בתור בסניף הדואר.

מכיוון שהדוורית כבר מזמן זיהתה שאני מזמין סידרתי היא סגרה איתי שהיא מתקשרת בכל פעם שייש לי חבילה (גם לא בדואר רשום) ומתאמת איתי שעת מסירה.

בשיטה הזו אין הודעות אדומות על חבילות מהדואר וכל החבילות עוברות מתחת לראדר של אשתי ;)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכל האנשים כאן, יש לי פיתרון מאוד פשוט שיחסוך לכולכם כאב ראש ועוגמת נפש מיותרת.

קוראים לזה תיבת דואר. זה עולה בערך 190 שקלים לשנה ויש לך שקט נפשי נטול חששות. אני מזמין מחו"ל לא מעט ואף חבילה לא הולכת לי לאיבוד. אני בודק בערב את התיבה ובמידה ויש פתק אני מוציא את החבילה למחרת. פשוט וקל. עוד דבר, למרות שאני לא גר באזור של תיבת הדואר שלי, בחרתי לעשות שם את התיבה כי מדובר בסניף קטן ובלי עומס של אנשים יחסית. ככה אני לא עומד בתור יותר מדיי זמן.

אני לא מבין איך מישהו לוקח את החבילה שלך? הוא צריך להגיע עם הפתק ועם תעודת הזהות שלך אם אינני טועה.

תודה רבה על ההצעה, יש חברה חיצונית כזו או שמדובר בתיבת דואר רגילה של דואר ישראל?

יש אחת שהיא מטר מהבית שלי, קטנה ועמוסה +-.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני שולח מאות, אם לא אלפי חבילות בשנה, זה לא צריך, לא אמור שיהיה ככה וזה אפילו בניגוד לחוק.

מדובר בכשל חמור ביותר של הסניף.

שאבא שלך יגש לשם, ימלא תופס תלונה רישמי (לא "ידבר עם פקידה שמכיר"), במקביל, פנה לתלונות הציבור של בדואר, תגיש גם כן תלונה ובליווי קבלות רכישה של המוצרים, דרוש את כספך בחזרה.

הכסף יגיע (מנסיון שלי) והרבה יותר חשוב, הסניף יעבור ניעור משמעותי.

במילה אחת, חאפרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תודה רבה על ההצעה, יש חברה חיצונית כזו או שמדובר בתיבת דואר רגילה של דואר ישראל?

יש אחת שהיא מטר מהבית שלי, קטנה ועמוסה +-.

אתה יכול לפנות לכל סניף דואר שמוצא חן בעינייך, לשלם ולקבל תיבת דואר. לא משנה אם אתה גר בצפון העיר ופותח תיבת דואר בדרום העיר. זה שירות של דואר ישראל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יש לי פיתרון מאוד פשוט שיחסוך לכולכם כאב ראש ועוגמת נפש מיותרת. קוראים לזה תיבת דואר.

מחזק את דבריו לגבי תיבת דואר.

הבנת הנקרא - תיבת דואר זה אחלה, גם לי יש, אבל זה לא פתרון לבעיה המתוארת כאן.

ע"מ לאסוף חבילה גדולה הוא עדיין יקבל פתק לתיבה ועדיין ילך לסניף, בדיוק כמו עכשיו.

שם הוא יכול לגלות שהחבילה כבר נלקחה, בדיוק כמו עכשיו. שום הבדל.

מדובר בעניין פלילי ויש לטפל בו בערוצים הרלוונטיים, חד וחלק.

פורסם

צר לי לאכזב אתכם. יש לי תיבת דואר מזה 7 שנים. ממש לא מונע מדואר ללכת לאיבוד (או להגנב?). לפי כמות הדואר שאיננו שלי שמוצא את דרכו לתיבה שלי (למרות שם ומספר ת.ד. אחר) ולהפך, דואר שלי עם שם ומספר ת.ד. נכונים שמוצא את דרכו לתיבות אחרות או נעלם לגמרי - הדואר מתנהל ברשלנות וזלזול בוטים ביותר. אפילו דואר רשום איננו פתרון - מאחר ומעקב המשלוחים איננו מעודכן, וכשדואר רשום "אובד" אתה יכול לדבר עם הלמפה.

:turn-l:
פורסם
צר לי לאכזב אתכם. יש לי תיבת דואר מזה 7 שנים. ממש לא מונע מדואר ללכת לאיבוד (או להגנב?). לפי כמות הדואר שאיננו שלי שמוצא את דרכו לתיבה שלי (למרות שם ומספר ת.ד. אחר) ולהפך, דואר שלי עם שם ומספר ת.ד. נכונים שמוצא את דרכו לתיבות אחרות או נעלם לגמרי - הדואר מתנהל ברשלנות וזלזול בוטים ביותר. אפילו דואר רשום איננו פתרון - מאחר ומעקב המשלוחים איננו מעודכן, וכשדואר רשום "אובד" אתה יכול לדבר עם הלמפה.

אני מסכים שהדואר לא מושלם ואף לעתים רשלני אבל תלוי בסניף ומנהל הסניף. מציע לך לעבור סניף. בסניף שלי בשנתיים האחרונות חוץ מפעם אחת שקיבלתי מכתב לא שלי לא היו מקרים חריגים וגם אז המנהלת הסניף נתנה בראש לעובדת. ובמיוחד שהתיבה משמשת לתיבת דואר עיסקית וכל נצקים וחשבוניות מגיעות לשם.

החיים הם כמו....

פורסם
הבנת הנקרא - תיבת דואר זה אחלה, גם לי יש, אבל זה לא פתרון לבעיה המתוארת כאן.

ע"מ לאסוף חבילה גדולה הוא עדיין יקבל פתק לתיבה ועדיין ילך לסניף, בדיוק כמו עכשיו.

שם הוא יכול לגלות שהחבילה כבר נלקחה, בדיוק כמו עכשיו. שום הבדל.

מדובר בעניין פלילי ויש לטפל בו בערוצים הרלוונטיים, חד וחלק.

היום, שום דבר לא בטוח ב 100 אחוז. לעומת זאת, אם יש לו בעיה עם אנשים בסניף מסויים לכן זה טוב לפתוח את תיבת הדואר בסניף אחר. יש לי תיבת דואר מעל ל 5 שנים ומעולם לא אבדה לי חבילה. חוץ מכמה פריטים קטנים שנשלחו מסין אבל כפי שאתה יודע, הדואר הסיני לא מצטיין. אני מציין את כתובת התא דואר שלי בפיפאל וכל החבילות מופנות לשם ללא יוצא מן הכלל. תיבת דואר זה נוח ויעיל. אין סיכוי אצלי שמישהו זר יקבל את החבילות במקומי. מדובר בסניף קטן שכולם שם מכירים את כולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

היות וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה, כבר קשה לי לסמוך על הדואר הזה שוב.

מדכא שאיבדו לי סחורה בשווי דיי יקר של מוצרים, ביניהם חלקי חילוף למכשירים ניידים.

השאלה שלי היא למה לעזאזל שבן אדם אחר יקח את המוצר הזה, ואם כבר למה לא מחזיר אותם.

בכל אופן תודה רבה לכם על התשובות והעזרה, אני אשתמש במה שלקחתי מכאן להבא

Opel Adam S 2017

פורסם

אני בספק שיש עוד בן אדם בדימונה שיודע מה זה לוח אם ל HTC ONE X או כלי עבודה לפירוק מסכים למכשיר הנ"ל :-(

שוב תודה לכם. במידה ותהיה התפתחות מעניינת, אשוב לעדכן

Opel Adam S 2017

פורסם

למרבה הצער אני יודע בידיוק על מה אתה מדבר.

הסניף המרכזי בדימונה עושה לא מעט צרות, אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שקיבלתי חבילה בלי הרפתקאות מוזרות.

אם אתה ממשיך להזמין לכתובת בדימונה תדאג שאת החבילות יעבירו לסניף בשכונה לדוגמה, אולי זה קצת יותר רחוק להגיע ולוקח עוד יום-יומיים עד שהיא מגיעה לסניף אבל לפחות מוצאים אותה מהאכסון תוך פחות מחצי שעה ולא מאבדים נספחים מהמכס.

פורסם

אז אני מבין שגם אתה דימונאי :p

לבנתיים אני פשוט אבקש את התיבת דואר הרגילה, באם יקרה עוד מצב של פאשלה כזו אצלם..

לא לפני שאני הולך להתלונן כמובן על ההעלמות של החבילות האחרונות.

Opel Adam S 2017

פורסם
לאחרונה נחשפתי לשירות חדש של הדואר שבגללו אני בכלל לא צריך לבקר בסניף הדואר אין לי מושג אם זה זה רק אצלי בעיר או כלל ארצי.

נחשפתי לשירות לראשונה כקיבלתי דואר רשום ולא הייתי בבית, על הפתק האדום היתה מודבקת מדבקה עם מספר סלולרי של הדוורית שציין כי ניתן לתאם מסירה באותו יום שבו הפתק הונח לשעות הערב. תיאמתי עם הדוורית שתמסור לי את החבילה למחרת במקום לעמוד בתור בסניף הדואר.

מכיוון שהדוורית כבר מזמן זיהתה שאני מזמין סידרתי היא סגרה איתי שהיא מתקשרת בכל פעם שייש לי חבילה (גם לא בדואר רשום) ומתאמת איתי שעת מסירה.

בשיטה הזו אין הודעות אדומות על חבילות מהדואר וכל החבילות עוברות מתחת לראדר של אשתי ;)

אם כך גם הדוורית מתחת לראדר של אשתך :wink: :wink:

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אז אני מבין שגם אתה דימונאי :p

לבנתיים אני פשוט אבקש את התיבת דואר הרגילה, באם יקרה עוד מצב של פאשלה כזו אצלם..

לא לפני שאני הולך להתלונן כמובן על ההעלמות של החבילות האחרונות.

כולנו דימונאים עמוק בפנים, אני במקרה גם גר פה. :roll:

התיבת דואר לא תעזור לך אם מדובר בחבילה גדולה וגם לא מבטיחה שהחבילה תגיע אליה.

להתלונן זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע. תשכח מלדבר איתם בטלפון, הם עונים לטלפון רק ב10 דקות הראשונות אחרי שהסניף נפתח וגם זה תלוי אם כבר נכנסו אנשים.

הדרך היחידה שלפעמים עובדת זה פניה לקשרי לקוחות דרך האתר. ואז בערך בחצי מהפניות תקבל שיחה ממנהל הסניף שיעזור לך בערך בכלום.

נ.ב.

בחודשי הקיץ הסניף השני מצמצם פעילות ומתעסק רק בחבילות, מה שאומר שאין תור בכלל.

• תוכן חדש...