Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר כמה פעמים בזמן האחרון שאני לא מקבל את המוצרים שלי, פעם כן ופעם לא.

אבא שלי קיבל פתקית שיש לו מוצר שהגיע בדואר.

הלך להביא את זה מהדואר, עם הפתקית, אומרים לו שהמוצר כבר נלקח.

כמובן לא על ידי.

השאלה שלי איך לעז**ל דבר כזה קורה?

לא בודקים כתובות? וזו לא הפעם הראשונה.

אני מתחיל לחשוד שכל פעם שלא מגיע מוצר ושפניתי למוכר ב EBAY סתם גרמתי לו לשלוח אלי מוצר חינם או להחזיר לי את הכסף.

מה עושים בנידון? הזמנתי דברים יחסית יקרים.

Opel Adam S 2017

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה הדואר עובד, במתכונת כל הקודם זוכה.

לפעמים מגיע פתק אדום שזה דואר רשום, כלומר יש צורך בחתימה שלך לצורך אישור מסירה, אבל לפעמים מגיע פתק אפור שזה בעצם דבר דואר שהוא לא רשום אך הוא לא נכנס לתיבה שלך, שם אין צורך בחתימה או אישור מסירה ולכן הם לא מבקשים בכלל תעודת זהות או אמצעי זיהוי כלשהו.

בד״כ אנשים לא ינסו לקחת את החבילה, אבל לפעמים הם כן ינסו.

אני אישית בודק את הדואר שלי כל בוקר ב-8 לפני שמישהו יספיק לשים את הידיים שלו על התיבה שלי.

פורסם

אבא שלי יקפוץ לשם היום שוב לברר את זה דרך הפקידה שאותה הוא מכיר אישית. אני מקווה שבכלל זה יעזור בדבר כזה.

לצערי זה בדימונה ואני גר בראשלצ ואני לא יכול לגשת לשם בקרוב.

איזו חוצפה שאין דברים כאלה, איך בן אדם יכול להגיע לקחת סחורה ארוזה מהדואר ללא תעודת זהות או אישור חתימה לפחות!?

סחורה שעלתה יותר מ 50$, חלק הגיע וחלק לא.

Opel Adam S 2017

פורסם
אבא שלי יקפוץ לשם היום שוב לברר את זה דרך הפקידה שאותה הוא מכיר אישית. אני מקווה שבכלל זה יעזור בדבר כזה.

לצערי זה בדימונה ואני גר בראשלצ ואני לא יכול לגשת לשם בקרוב.

איזו חוצפה שאין דברים כאלה, איך בן אדם יכול להגיע לקחת סחורה ארוזה מהדואר ללא תעודת זהות או אישור חתימה לפחות!?

סחורה שעלתה יותר מ 50$, חלק הגיע וחלק לא.

תבקש שהדואר שלך יגיע דרך חברה אחרת,

אה רגע... אין אפשרות כזו.

אפשר לקפוץ עד מחר, הם לא ישנו את הדרך בה הם מתנהלים.

פורסם

וישנה עוד אפשרות, שכבר קרתה לא פעם בעבר - שיש עובדים חמדנים בסניף הדואר שלך...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

ממקרה שקרה גם לי, תגיש תלונה במשטרה (התחזות) ע'פ הת'ז של האדם הרשום בדואר

המתן להתפתחות תוך כמה ימים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
ככה הדואר עובד, במתכונת כל הקודם זוכה.

לפעמים מגיע פתק אדום שזה דואר רשום, כלומר יש צורך בחתימה שלך לצורך אישור מסירה, אבל לפעמים מגיע פתק אפור שזה בעצם דבר דואר שהוא לא רשום אך הוא לא נכנס לתיבה שלך, שם אין צורך בחתימה או אישור מסירה ולכן הם לא מבקשים בכלל תעודת זהות או אמצעי זיהוי כלשהו.

בד״כ אנשים לא ינסו לקחת את החבילה, אבל לפעמים הם כן ינסו.

אני אישית בודק את הדואר שלי כל בוקר ב-8 לפני שמישהו יספיק לשים את הידיים שלו על התיבה שלי.

זה לא בסדר ולא צריך להיות ככה. אני מזמין המון דברים מאיביי עם פתקים אפורים והפקידה בדלפק תמיד מבקשת לראות את הת"ז שלי כדי לוודא שהשם והכתובת שלי זה מה שרשום גם על החבילה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי קרה לא מזמן שחבילה שהייתה אמורה להגיע אליי לעבודה לא הגיעה, ובמקומה הגיעה חבילה אחרת

מסתבר שבדואר החליפו בין החבילות ודרכם הגעתי לבחור שקיבל את החבילה שלי ועשינו החלפה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני באופן אישי מיודד עם הדוור.

כשהוא מביא חבילות או פתקים הוא קודם כל דופק בדלת לתת לי את זה ביד ואם הוא לא תופס אותי הוא מכניס את הפתק או החבילה מתחת לדלת כמה שאפשר, אחרת שם בתיבה או לוקח לסניף ומשאיר פתק.

פורסם

אני לגמרי לא מצליח להבין את איך שהם עובדים שם בדואר. יצא לי לקבל הרבה פתקים של דואר רשום הביתה, והרי כתוב על הפתק את השם של הנמען, כל כך קשה לבדוק ת.ז לפני שמוסרים את החבילה? פעם בודקים, פעם לא, פעם לוקחים חתימה, רנדומלי לגמרי. פעם אפילו לא הסכימו לתת לאמא שלי חבילה שהיתה על שמי (שזה מצחיק, כי ככה זה צריך להיות).

קרה לי גם מקרה שמישהו לקח את החבילה שלי ועוד חתם עליה. אחרי מלא וויכוחים והסברים שזה לא הייתי אני שלקח את החבילה, הפקידה שמה לב שהמספר של החבילות שלנו היה זהה (איך לעזאזל קורה מצב שלשתי חבילות יש את אותו מספר בדיוק?) והוא לקח את החבילה שלי במקום את שלו. אחרי כמה ימים הוא החזיר אותה וקיבלתי אותה שלמה.

פורסם

תודה על התשובות חברים

ידוע לי שזה דבר הזוי, אני אברר בעצמי השבוע מול הדואר מי משך את הסחורה במקומי.

אבא שלי היה שוב היום אבל בגלל עומס אנשים והעבודה שלו הוא לא הספיק להכנס בזמן לצערי.

שוב תודה.

אגב לגבי בירוקרטייה של מסירת פריטים - בעבר הזמנתי חבילות לראשלצ לכתובת של דודה שלי, הגיעה סחורה בשווי של 100$ סה"כ, כולה נשלחה חזרה לחו"ל, ולמה זה, כי על ההזמנה היה רשום את שמי והכתובת של דודה שלי.

לא הודיעו לי לא כלום, לא הודיעו לה גם כשהיא היתה בדואר שיש חבילות על שמה, לא היה פתק על הבית שלה שהגיעה חבילה.

פשוט ככה הלכו להם כ 360 ש"ח בערך.

כששאלתי מדוע לא הודיעו, אמרו לי כי היה שם אחר על החבילות שהוא לא השם של דודה שלי.

אולי זו טעות שלי גם כן, אבל רבאק?!

Opel Adam S 2017

פורסם

לכל האנשים כאן, יש לי פיתרון מאוד פשוט שיחסוך לכולכם כאב ראש ועוגמת נפש מיותרת.

קוראים לזה תיבת דואר. זה עולה בערך 190 שקלים לשנה ויש לך שקט נפשי נטול חששות. אני מזמין מחו"ל לא מעט ואף חבילה לא הולכת לי לאיבוד. אני בודק בערב את התיבה ובמידה ויש פתק אני מוציא את החבילה למחרת. פשוט וקל. עוד דבר, למרות שאני לא גר באזור של תיבת הדואר שלי, בחרתי לעשות שם את התיבה כי מדובר בסניף קטן ובלי עומס של אנשים יחסית. ככה אני לא עומד בתור יותר מדיי זמן.

אני לא מבין איך מישהו לוקח את החבילה שלך? הוא צריך להגיע עם הפתק ועם תעודת הזהות שלך אם אינני טועה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מחזק את דבריו לגבי תיבת דואר. זה עולה אפילו פחות. עם עושים ל-3 שנים זה עולה יותר זול ומה גם אם החלטת לסגור מקבלים כסף בחזרה, את ההפרש כמובן. גם לי היו סיפורים שאני לא קיבלתי דואר מחול וכשפניתי למוכר הוא שלח לי שדבר הדואר נאסף. מאז אני עם תיבה.

החיים הם כמו....

פורסם

מחזק את עניין התיבה, אבל שימו לב שכל פריט דואר רשום יגיע ע״ש בעל התיבה, אפילו פריטים שאמורים להגיע אליי הפתק יצא ע״ש אמא שלי, לא קריטי אבל סתם מעצבן שאתה מצפה לחבילה ובסוף מוציא דוח מעיריית ת״א.

• תוכן חדש...