Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

ראשית,אציין כי ידוע לי שאין מדובר בתקלה,אלא יותר תהיה/שאלה. ובכן ישנו מהלך בחגורה שאינו מובן לי,למשל כשאני חגור ואני בא טיפה להתכופף נגיד,או כל מהלך אחר חד עם החגורה,היא נתקעת באמצע המהלך ולא נותנת לזוז מעבר ולהמשיך,פעם קורה פעם לא,והייתי חייב לשאול,במה מדובר מה זה נועד לקדם?.

תודה.

פורסם

התפקיד של החגורה לקבע אותך למקום למינימום תזוזה במקרה של תאונה.

כשיש תאונה מעוצמת המכה כל עצם שואף להתקדם קדימה, כל תזוזה חדה מידי תגרום לחגורה להתקע ובעצם לקבע אותך כדי שלא תתקדם קדימה ותשבור את הראש בשמשה/הגה/כרית אוויר שנפתחת במהירות גבוהה.

תדמיין שניה מה יכול לקרות כשהראש שלך נמצא על ההגה והכרית אוויר מתפוצצת לך על הראש...

פורסם
שאלה הזויה משהו... זה באמת לא ברור מנגנון הפעולה של חגורת בטיחות ? לא תהית מדוע האביזר המפריע הזה שם?

אבל פעם זה קורה ופעם לא (רוב הפעמים לא קורה) וגם הרבה במצב עמידה.

האומנם?

פורסם
אבל פעם זה קורה ופעם לא (רוב הפעמים לא קורה) וגם הרבה במצב עמידה.

האומנם?

זה הרבה תלוי בעוצמה שאתה עושה את זה..

אם תעשה את זה במהירות ברור שהחגורה תנעל ולא תאפשר לך שום תזוזה..

אם תעשה את זה בעדינות יש מצב שהחגורה לא תנעל..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

• תוכן חדש...