Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה סיפור על אדם שאימץ כלב לפני 20 שנה. רועה גרמני. הכלב עם השנים חלה, והאדם - טיפל בו במסירות.

הגיע הרגע שהכלב לא יכול היה להירדם בגלל הכאבים העזים שסבל עקב דלקת הפרקים בה לקה. בעליו היה לוקח אותו יום יום לאגם כדי שיוכל לישון בשקט. השקיע המון מזמנו כדי לאפשר לכלב לישון בנועם ושלא יסבול מכאבים.

חלופות? יש. אבל לאדם הזה יש לב רחב הרבה יותר מהרבה אנשים שאני מכיר.

ביום חמישי הכלב הלך לעולמו לאחר שסבל המון, אבל בידיעה שבעליו לא זרק אותו למות מייסורים ומכאב.

סיפור שמחמם את הלב. תמונות בקישורים.

מתי נלמד להיות טובים כלפי כל אחד וכל דבר?

שבוע טוב!

http://www.stonehousephotoblog.com/2012/08/john-shep-on-lake-superior/

http://www.mako.co.il/hix-nature/Article-885177ff79bff31006.htm&partner=homepage_jumbo

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כמעט כל חיי היו לי כלבים (גם כעת). ולהבדיל מבני אדם, הכלב לעולם לא יפנה לך גב, תמיד, אבל תמיד ישמח לראות אותך, ללא כל תנאי. תמיד יחכה לך כשאתה חוזר הביתה, תמיד יגש לברך (לרחרח ) אותך. דברים אלו לא קורים באף מערכת יחסים של בני אנוש ,כי סדר עדיפויות שלנו דפוק.

אני מבין לחלוטין את הבעלים של הרועה הגרמני.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כל הכבוד לו.

זה קשה מעוד להיפרד מחבר כזה אחרי כל כך הרבה שנים. זה כמו להיפרד מחלק ממך.

.

.

.

.אני שהרדמתי את הכלבה שלי בגלל סרטן. והיא לא יכלה לאכול יותר.

.הפכתי למשוגע לתקופה מסוימת. אחרי הפרידה ממנה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפני שנתיים אח שלי מצא מאחורי האוטו שלנו כלב, הכלב היה מוזנח מאוד, רזה מאוד ונראה קטן באזור היה חבל חצי קשור ועל צווארו היה ניתן לראות כי הוא היה קשור הרבה מאוד זמן.

לקחנו אותו לווטרינר (למצוא את הבעלים) הווטרינר לא מצא צ'יפ והעריך שהוא היה כלב קרבות בעוספיה (אנחנו מחיפה), הווטרינר לא סיים בזה, הוא קבע שיש לכלב קדחת קרציות, אחרי הרבה מאוד זמן שיש קרציות הפצעים שהן יוצרות מזדהמים וניתן היה לראות למרות הפרווה הארוכה יחסית המון קרציות ושהוא גוסס, קנינו לו קולר נגד קרציות וקבענו לו תור לספר לכמה ימים אחרי, הספר סיפר כי היו על הכלב מאות קרציות (מתות בגלל הקולר) ושהוא הוריד אותן (קרציות "נתקעות" בתוך העור) שזהו תהליך כואב הכלב לא פצה את פיו.

הוא הגיע אלינו הביתה (הייתה לנו עוד כלבה שהייתה גורה עדיין) עייף, תשוש, מפוחד, וחסר אונים, כל דבר שזז בבית הוא ישר קפץ, שהיינו באים ללטף אותו הוא היה מתקפל, שמישהו היה מרים יד (להביא משהו מגובה למשל) הוא היה בורח לצד השני של הבית, הכלבה השניה ניסתה לשחק איתו (אינסטיקנט די בסיסי) והוא פשוט לא יודע מה לעשות, הבית שלנו לא גדול ואין גינה אז ניסינו למסור אותו, זה לא הצליח. אז שמרנו אותו, מהר מאוד הבנו שהוא היה על סף מוות ממש.

עדיין יש לכלב קצת טראומות, אבל הוא התחזק מאוד, הגיע לגודל נורמאלי (היום הוא שוקל 30 ק"ג) הוא למד לשחק.

הפרווה שלו לא גדלה בצורה אחידה אלא בשתי שכבות (ניתן להרגיש שיש שכבה ארוכה ונעימה ואחת קצרה ודוקרת), הוא קצת פחדן וכנוע (אם הוא משחק עם צעצוע והכלבה (יותר קטנה ממנו) רוצה לשחק עם זה היא מתקרב אליו והוא פשוט עוזב את זה והולך, אבל הוא בריא.

כמה תמונות:

ככה הוא הגיע אלינו, רזה, חולה, מפוחד

aovm.jpg

אחרי התספורת, ניתן לראות כמה הוא רזה (הקולר הוא קולר לכלבים גדולים על המידה הכי קטנה ועוד יש הרבה מקום) עם הכלבה השניה (הוא בן 4 בערך, היא בת חצי שנה).

bv4j.jpg

ניתן לראות את הנקודות האדומות, שם היו קרציות ככה היה כל הגוף שלו (כולל ראש ואוזניים).

gwik.jpg

אחרי 4 חודשים, הוא כבר הכפיל את משקלו והצמיח פרווה חדשה.

ekvz.jpg

שתי תמונות משנה שעברה, בראשונה ניתן לראות כמה שהוא גדל והפרופורציות נהיו נורמאליות ובשניה ניתן לראות את המצב הטבעי של הכלבים, הוא שוכב והכלבה עליו.

fxs9.jpg

jlgh.jpg

נ.ב. שכחתי לציין שקוראים לו סיימון ושמצאנו אותו הוא היה בן 4 :oops:.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה מרגש עד דמעות לשמוע על אנשים כל כך מסורים ואכפתיים. אני מאוד מאוד רוצה לגדל כלב, אבל אני מנמנע מלאמץ כלב, כי אני יודע שאין בידי את האמצעים הדרושים כדי לטפל בו. לכשיהיו האמצעים אאמץ בשמחה ובאהבה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רועה גרמני מעורב, שהלך לעולמו בגיל 20? כבוד!

אנשים צריכים להבין שאימוץ/החזקת כלבים בבית, זו זכות גדולה.

לדעתי, ילדים שגדלים ללא כלב בבית, בהחלט יחסרו להם לא מעט ערכים, כשיהיו בוגרים.

פורסם

אחד הסיפורים הכי מרגשים שאני מכיר. הכלב חי 20 שנה, זה לא המון? לי אישית לא יצא להתקל בכלב שחי כ"כ הרבה זמן

Opel Adam S 2017

פורסם

כלב זו מתנה לחיים.

יש לי חבר שנכנס לדיכאון לתקופה ארוכה כשהכלבה שלו נפטרה.

לי יש כלב בבית והשמחה שיש לו כשאתה נכנס הביתה אחרי שכולה ירדת להביט דואר או לזרוק זבל.. זה עולם אחר.

לא פעם קורה שאני נכנס הביתה. אומר היי ואין הרבה יחס ורק הכלב מתרגש כאילו הגיע לפסגת חייו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני מכיר את הסיפור הוא רץ בפייסבוק כבר מעל לשנה, ועכשיו שוב עלה לתודעה בכלל פטירתו של הכלב. יש לי המון הערצה לבעלים שלו שלא הרדים אותו ובחר לתת לו לחיות.

יש לי 2 כלבות, בנות 10.

אחת הביאו לאחותי ליום ההולדת ב2003, ואת השניה אספתי מהרחוב כחודש וחצי לאחר מכן, שמו אותה בשיחים במעין ״כלוב״ מאולתר, הייתי אז בתיכון ושם זה קרה.

אנשים התאספו מול אותם שיחים ואף אחד לא ידע מה לעשות עם הגורה שהייתה שם, העבירו אותה מיד ליד.

כשהיא הגיעה אלי, הברזתי מהלימודים ולקחתי אותה לבית.

הליכה של כ2 קילומטר, כשהיא בידיים שלי כל הדרך ומלקקת אותי.

החיבור היה מיידי.

בהתחלה היא הייתה כנועה מאוד בהתחלה והשתינה על עצמה כשמישהו אחר היה מלטף אותה, וגם הכלבה הראשונית לא הסתדרה איתה אבל זה עבר לה, והן כמו אחיות עכשיו.

קראתי לה קוקי כי יש לה צבעים של עוגיה, והיא אוהבת לישון לידי על הכרית. :-P

פורסם

RUPNI אתה בן אדם נפלא.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כל הכבוד איזה סיפור מרגש. יש אנשים עם לב רחב וענקי כיף לשמוע. אתרום גם אני סיפור להמחשה. הכלבה שלי שהייתה יותר צעירה ,אבא שלי החליט שהיא צריכה להביא גורים. יש איזה פינצ'ר גזעי בשכונה שהובא למטרת פרו ורבו. נכנסה הכלבה להריון , ולאחר מספר חודשים לצערי - הגור היחיד מת בבטן שלה. מסתבר שהוא לא יכל לצאת בדרך שיוצאים בדר"כ מפאת גודלו והיה מחייב קיסרי. מכיון שהגור מת בבטן והוטרינר טען שכל שניה שהוא אצלה בגוף הוא מרעיל אותה והיא עלולה למות בקרוב. ואז אני לא אשכח את זה כל חיי חשבתי שאני חולם ,אבא שלי יורה בלי להניד עפעף "טוב אז תרדים אותה". חשבתי שאני מאבד את ההכרה באותה שניה. האמת שהעסק היה די יקר - 2000 שקלים לעבודה של חצי שעה בדיוק. אבל אין מחיר לאהבה. פשוט כך . שילמנו לו על הניתוח כולל מניעה מהכלבה להביא עוד גורים בעתיד. הוא טען שסבירות מאוד מאוד גבוהה ששוב היא תביא רק גור אחד יחיד.

אני כותב את הסיפור והיא שוכבת לידי על הרצפה ויורדות לי דמעות פשוט. הלוואי וכלבים היו בני אלמוות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בהחלט מרגש עד דמעות. אשתי ואני מחזיקים בשלוש מתוקות בבית, הן ממלאות לנו את החיים בהמון אור. כמות האהבה שהן מעניקות היא בלתי נגמרת. לא רוצה לחשוב על היום שנצטרך להיפרד.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

כבר היום, רוב גזעי הכלבים ,בתנאי תזונה נאותים, ותחת השגחה וטרנרית מינימלית, עוברים את העשור בלי להרגיש וחלקם גם את ה-15 שנים.כעקרון, גזעים קטנים יותר, יכולים להגיע לאזור ה-16-18 שנה בממוצע ויותר. לא נדיר לראות כלבים מעורבים קטנים ובינוניים בגילאי העשרה המאוחרים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...