Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 2000 אוטו בעיה בהנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי בעיית הנעה בפגו, אני מניע ואז כיביכול האוטו מניע אבל ישר מדמים,

אני מניע פעם שנייה והופה, האוטו כן מניע,

האי הנעה קורה פעם ב...

קראתי קצת בפורום ורוב התגובות שראיתי שהתאימו לתיאור הבעיה שלי אמרו שזה בעיה במנוע צעד או מצערת או משהו כזה,

עכשיו הייתי אצל חשמלאי רכב על מנת להוציא מח אזעקה מהרכב,(לא קשור)

כשהוא תיקן לי את הרכב הוא שם לב לבעיה ו טען שיש לי בעיה במייצב טורים והפנה אותי למוסך..

מה זה יכול ליהיות?

כי אני לא רואה שהסלד קופץ בשעון או משהו כזה, אין לי מושג בדברים האלו ורציתי לקבל חוות דעת לפני שאגש למוסך ביום ראשון.

תודה!

פורסם

זה נשמע כמו בית מצערת, פרק את בית המצערת ונקה אותו היטב עם תרסיס מצערות, חבר ותחזור לדווח.

לחשמלאים יש נטייה לשייך תקלה זו ישר על "מייצב טורים" לא שולל אך קודם תנסה את בית המצערת.

פורסם

תודה,

אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, את האמת אני גם מפחד שאהרוס משהו,

האם ביקור ואבחון בעיה כזארת במוסך תיהייה יקרה? על סך כמה נראה לך זה יעמוד?

פורסם

כשהייתה לי 206 הייתה לי גם בעיה כזו במנוע צעדים פעם בכמה זמן, כאשר שאלתי את המוסכניק שלי בזמנו מדוע זה קורה, הוא אמר שזה קורה בעיקר בנסיעה עירונית מרובה, מצטבר פיח שגורם לבעיות. לי אז היה רכב ידני, הבעיה הייתה קורית כאשר הייתי לוחץ על הקלאץ' בין הילוכים והיו פעמים שהטורים היו יורדים עד כדי כיבוי המנוע בזמן נסיעה. נסה אולי להעביר בזמן עמידה של הרכב את ההילוכים לניוטרל, תבדוק אם הטורים יציבים.

פורסם

זה אוטומט,

המצבר חדש חדש מהניילון.. יכול להיות שהוא תקול או משהו?

השאלה היא כמה כל העסק יעלה לדעתכם? האם זאת שחיטה רצינית לכיס?

במידה וזה ניקוי מצרעת והחלפת מנוע צעדים..

פורסם

אין מדובר בפיח שמגיע למנוע צעדים אלא אם כן ברכבך לא אטמו שסתומי היניקה ואז היו צריכות להיות תופעות נוספות, מדובר באדי שמן שמועברים ע"י נשמי השמן מהמנוע חזרה לצנרת היניקה או סעפת היניקה ואלו שוקעים שם למשקעים קשיחים ומשבשים את פעולת מנוע הצעדים.

אין לנקות את מנוע הצעדים אם ספרי קרבורטור אלא אם ספרי מצערות יעודי או ספרי זז-קל ומטלית בעדינות, לא ממולץ ללחוץ בכוח על מנת להוציא ולהכניס את ראש מנוע הצעדים.

את בית המצערת עצמו מומלץ לפרק ואותו ניתן לנקות עם ספרי קרבורטור או ספרי מצערות יעודי.

לאחר מכן כשהכל מחובר פתח סוויץ ל-20 שניות וסגור ל-20 שניות, חזור על הפעולה הזאת פעמיים שלוש

במידה ולאחר ההנעה הטורים גבוהים מאד כבה את הרכב ונתק אוזן מינוס ממצבר ל- 5 דקות, אז חבר אותה ונסה להניע בשנית

פורסם

הייתי במוסך, הרכב נבדק, הכל היה תקין, בלי תקלות שמופיעות במחשב,

בוצע 10000 וטיימינג, כמו כן בוצע ניקוי מצרעת.(הוחלפו עוד כמה חלקים קטנים שלא רלוונטים לנושא)

שהוחלף מסנן הדלק יצא ממנו מלא ג'יפה, מסתבר שמסנן הדלק היה סתום כמעט במלואו וזה כנראה היה הגורם לבעיות ההנעה,

מה שנשאר זה לעקוב אחר הדבר ובאמת לראות אם הבעיה נפתרה, תודה לעוזרים! :wink:

• תוכן חדש...