Jump to content

PreQuad

  • הודעות

    25
  • כאן מאז:

הנקודות של PreQuad

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. כן... הזוי
  2. עשיתי מדידה, עם מיכל מלא, נסעתי בערך 65 קמ לאחר הנסיעה הייתי צריך לתדלק 13 ליטר בנזין כדי להחזיר את המיכל למלא הנסיעה הייתה מקניון הזהב בראשון לציון לתוך חדרה. *הנסיעה הייתה עם מיזוג (בלילה) נשמע לכם הגיוני?
  3. מנוע צעדים הוחלף לחדש מקורי לפניי שבועיים עקב בעיות בהנעה... גם לפני שהוחלף (עם המנוע צעדים הישן) הייתה בעיה בספידומטר
  4. הבנתי אני גם אבצע את הבדיקה שאמרתם לי
  5. תודה, ובעניין ריח הדלק מהאגזוז? מה זה יכול ליהיות? אם בדיקת 4 גזים תקינה, המרססים תקינים (מה שהמוסכניק אמר) אז?? אע המוסכניק טען שזה יכול ליהיות הנשם דלק או משהו כזה שסתום/מלוכלך שגורם לצרות... הייתכן? כמו כן הספידומטר מזייף, זאת אומרת מתחיל מ 50 או 70 ועולה במקום מ 0 לפעמים אני צריך "לאפס אותו" להדמים לפתוח סוויצ לסגור סוויצ וכל פעם המד יורד ב 10 עד שמגיע ל 0 מה זה??
  6. אהלן אני חושב שיש לי בעיה של צריכת דלק גבוהה, שאני מניע את האוטו המד דלק מצביע לי על כמות מסוימת ולאחר דקה שתיים שהאוטו מונע המד ממש יורד משמעותית..משהו כמו בחצי פס מה זה יכול ליהיות? הייתי בבדיקת 4 גזים חובר למחשב הכל תקין חוץ מחיישן אויר שהוחלף לחדש כמו כן יש ריח קל של דלק מהאגזוז, אין נזילות.
  7. אהלן חברים, לאחר שטיפה רצינית שעשיתי לאוטו, וניקוי המנוע (כי היה עליו המון פיח וכל מיני משקעים) עם ספריי קונטאקט הנעתי ויצאו לי המון אדים לבנים מהאגזוז. לאחר כמה דקות של פעילות הבעיה נפתרה כליל ומה שנשאר זה ריח מהאגזוז (כנראה דלק) ולא רק בהנעה.. הייתי במוסך, טענו שזה מרסס סתום ולהשתמש בתוסף, כמו כן עשו לי ניקוי מערכת פליטה והחליפו חיישן אויר שעושה תיקוני דלק לא תקינים . חשוב לציין שהבעיה החלה אחריי השטיפה והניקוי הזה. אודה לעוזרים
  8. הייתי במוסך, הרכב נבדק, הכל היה תקין, בלי תקלות שמופיעות במחשב, בוצע 10000 וטיימינג, כמו כן בוצע ניקוי מצרעת.(הוחלפו עוד כמה חלקים קטנים שלא רלוונטים לנושא) שהוחלף מסנן הדלק יצא ממנו מלא ג'יפה, מסתבר שמסנן הדלק היה סתום כמעט במלואו וזה כנראה היה הגורם לבעיות ההנעה, מה שנשאר זה לעקוב אחר הדבר ובאמת לראות אם הבעיה נפתרה, תודה לעוזרים!
  9. מחר בבוקר אגש למוסך ונראה מה הסיפור, אדווח כאן תודה !
  10. זה אוטומט, המצבר חדש חדש מהניילון.. יכול להיות שהוא תקול או משהו? השאלה היא כמה כל העסק יעלה לדעתכם? האם זאת שחיטה רצינית לכיס? במידה וזה ניקוי מצרעת והחלפת מנוע צעדים..
  11. תודה, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, את האמת אני גם מפחד שאהרוס משהו, האם ביקור ואבחון בעיה כזארת במוסך תיהייה יקרה? על סך כמה נראה לך זה יעמוד?
  12. אהלן חברים, יש לי בעיית הנעה בפגו, אני מניע ואז כיביכול האוטו מניע אבל ישר מדמים, אני מניע פעם שנייה והופה, האוטו כן מניע, האי הנעה קורה פעם ב... קראתי קצת בפורום ורוב התגובות שראיתי שהתאימו לתיאור הבעיה שלי אמרו שזה בעיה במנוע צעד או מצערת או משהו כזה, עכשיו הייתי אצל חשמלאי רכב על מנת להוציא מח אזעקה מהרכב,(לא קשור) כשהוא תיקן לי את הרכב הוא שם לב לבעיה ו טען שיש לי בעיה במייצב טורים והפנה אותי למוסך.. מה זה יכול ליהיות? כי אני לא רואה שהסלד קופץ בשעון או משהו כזה, אין לי מושג בדברים האלו ורציתי לקבל חוות דעת לפני שאגש למוסך ביום ראשון. תודה!
  13. PreQuad

    תקציב של 15K

    חברים, נמצאה פג'ו יד שלישית בעלת 209 אלף קילומטר, 206 - XT ידני 1.4 מנוע 1400 שנת 2000 מחיר התחלתי של 11K, מוכרת גמישה במחיר אין מכות פח לפי המילה שלה, כמובן שאבוא לראות ואבדוק לפני מבחוץ ומבפנים מה אתם חושבים?
  14. PreQuad

    תקציב של 15K

    חחחחחחח זה נראה לי הזוי ממש, לא הבנתי אז שאלתי בצורה סקפטית
  15. PreQuad

    תקציב של 15K

    תודה על התגובות חברים, מה זאת אומרת יש לך 2 גירים ספייר בבגאז? מאיפה אתה ליאור? אני יבדוק את האופציות, הונדה עקרונית מאוד לא בא, ההונדות שאני מצאתי באזור מגוריי מאוד "שבורות" ו"פצועות" ומבקשים עליהים מחיר מופקע.. אני מאמין שאלך על ה 206 אולי, זה כרגע מוביל
×
×
  • תוכן חדש...